Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan?
Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan?
06 november 2023 

Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan?

Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan?

Familieopstellingen om handiger te solliciteren? Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan? Zo komt je droombaan vanzelf naar je toe.


Familieopstellingen om handiger te solliciteren? 

Familieopstellingen om handiger te solliciteren? Neeeeh joh, dat is wel het laatste waaraan Hans zou denken. Hans heeft een uitstekend CV en zijn talenten heus lekker op een rijtje staan. 

Tenminste, dat is wat hij denkt. Niet dat hij een gat in zijn CV heeft, niet dat hij gestrekt gevloerd ligt met een burned-out of zo, maar er zit ergens gewoon een hobbeltje in zijn loopbaan. 

Eerst gegoogeld op loopbaanadviseurs

Hans heeft eerst gegoogeld op loopbaanadviseurs. Ze zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Er zijn onderhand zo veel coaches, dat je je afvraagt wie er nu eigenlijk onderhand nog geen coach is? "Doe mij maar een echte coach ok?"

Dit is wat Hans me vertelt tijdens het intakegesprek. Niet een lifecoach die bij nadere inspectie Herbalife verkoopt via vooral geen pyramide systeem. Of een dame die loopbanen coacht, vast heel lief en fluffy is en zo, maar Hans zoekt geen fluffy loopbaancoachette. 

Een loopbaancoach met ballen

Tijdens het intakegesprek doen we een kleine loopbaanopstelling. Hans is stomverbaasd. Hoe kun je nou met een paart stoelen zo snel de kern eruit halen waar het knelt?

"JIj bent wel een loopbaancoach met ballen zeg" flapt Hans eruit. Ik zeg niets en kijk hem rustig aan, want ik weet dat ik gelijk heb. Daarna schieten we samen in de lach: we zijn goed gewaagd aan elkaar. 

Hoe helpen opstellingen Hans in zijn loopbaan?

We hebben met familieopstellingen 3 generaties moeders opgesteld. Ook hebben we 4 generaties vaders opgesteld. Zo ontdekte Hans zijn zielstalenten. Die krijg je namelijk overgeërfd via je ouders, hun ouders en soms zelfs daar weer de ouders van. 

Hans ging wat onplezierig weg bij zijn vorige werkgever. Dat gaf een tik op zijn ziel. Die deuk hebben we met een opstelling weer uitgedeukt en dat luchtte Hans enorm op!

Met je grootste gave verdien je het gemakkelijkste geld

Met je grootste gave verdien je het gemakkelijkste geld. Daarom is het zo belangrijk om te ontdekken wat jouw grootste gave is. Weet jij wat jouw grootste gave is?

Het is best een dingetje om je grootste gave te ontdekken. Die krijg je namelijk niet overgeërfd via je ouders. Die wordt jou bij je geboorte gegeven door wat er meer is tussen hemel en aarde. Noem het God of de universele wetten. Juist daarom heet het je gave. Wat Hans zijn grootste gave is? Hij vertelt het je in het filmpje. 

Zo komt je droombaan vanzelf naar je toe

Nu Hans zijn zielstalenten kent, weet wat zijn grootste gave is en geen deuk meer in zijn ziel heeft, wordt solliciteren super makkelijk. Eigenlijk solliciteren werkgevers bij hem en niet omgekeerd. 

Kijk en luister zelf naar wat Hans vertelt over solliciteren. Hij weet precies wanneer het sollicitatiegesprek wel of niet loopt en waarom. Zo komt je droombaan vanzelf naar je toe. 

Wil jij dat familie- en loopbaanopstellingen jouw loopbaan helpen?

Ik werk met familie- en loopbaanopstellingen. Het zijn super krachtige instrumenten, waarmee je snel de kink uit de loopbaankabel haalt en stevig in je kracht staat.

Wil jij dat familie- en loopbaanopstellingen jouw loopbaan helpen? Mail of bel me voor een gratis kennismakingsgesprek. De koffie, een bubbelend watertje en parkeren zijn zowel in Nieuwegein als in Heerenveen helemaal gratis. Klik op 

👉   Wil jij dat opstellingen jouw loopbaan helpen?   👈

Bodo

P.s.: Klik op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Pak je meteen de regie over jouw loopbaan!
Ik geef je 95% succesgarantie.

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen