Welke loopbaankoers maakt jou gelukkig? Ontdek je koers in 3 dagen.
Welke LoopbaanKoers maakt jou gelukkig?
08 september 2015 

Welke LoopbaanKoers maakt jou gelukkig?

Welke loopbaankoers maakt jou gelukkig was de hamvraag van de 9 cursisten aan wie ik training gaf. “Oh is het zo simpel vroegen ze?” Het zit onder je neus en `t is geen snor!”.

Het grappige is dat als een cursist de koers nog niet weet, de medecursisten dit vaak al aanvoelen. Je ziet hoe iemand worstelt, totdat het kwartje valt. “Eindelijk” roept iedereen dan lachend.

Welke LoopbaanKoers maakt jou gelukkig?

Welke Loopbaankoers maakt jou gelukkig?

Welke LoopbaanKoers maakt jou gelukkig?

Welke Loopbaankoers maakt jou gelukkig èn geeft Passie?

De afgelopen week gaf ik training aan 9 cursisten die zich afvroegen: “Welke Loopbaankoers maakt jou gelukkig? “. Daarbij werk ik veel met loopbaanopstellingen. Een bijzondere en doeltreffende manier om te ontdekken hoe je met je werk gelukkig gaat worden.

Loopbaanopstellingen is een bijzonder fenomeen. Het valt amper uit te leggen. Wat ik wel kan vertellen is, dat de oooh’s en aaah’s van de cursisten regelmatig te horen zijn.

Met opstellingen kunnen blokkades verdwijnen, je kunt in 3 dagen de knop omzetten van burn-out naar energiek, het kan ook ineens helder worden hoe het komt dat je 2 en 3e wordt in plaats van nummer één!

Bij sommige mensen is de koers al wel redelijk helder, maar na gedwongen ontslag kan het zijn dat je gaat twijfelen. In dat geval is een bevestiging middels een opstelling erg welkom.

Sommige mensen oefenen een functie al jaaaren uit, soms bij meerdere werkgevers. Een frisse emmer water over de stoep, even een frisse blik kan helpen bij het formuleren van de beste volgende stappen.

Stille waters hebben diepe gronden. Zo kom ik cursisten tegen die wel van een functie dromen, maar dan stilletjes, héél stilletjes. Zó stilletjes, dat ze het voor zichzelf amper hardop durven uitspreken. Bij het werken met opstellingen kun je moeilijk iets verborgen houden, dat waar je van droomt wordt duidelijk, waar je van droomt wordt tastbaar.

Wil jij je Loopbaankoers ontdekken?

Ben je ook op zoek naar je loopbaankoers? Dan kun je je opgeven voor de Professional Power Training, zodat je in 3 Dagen je Koers en Passie ontdekt.

Voor meer info klik op de link naar Loopbaankoers en Passie in 3 Dagen.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

P.S.: Reacties en likes zijn welkom!

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen