Ziel en Intentie, werken met Bezieling voor super leuk blijven werken.
7- Ziel en Intentie, werken met Bezieling (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)
06 mei 2016 

7- Ziel en Intentie, werken met Bezieling (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)

Als je tot en met je zeventigste jaar wilt blijven werken, léuk wilt blijven werken, dan gaat dat alleen werken met bezieling.

Het leven is geen snackbar zo van ‘Euro erin en hoppa’ het goede vakje springt open. Dat werkt alleen bij kipkluifjes en kroketten. Je kunt in het leven dingen willen, maar je kunt niets afdwingen. Hoe kom je er dan achter wat je bezieling is?

Ziel, Intentie, werken met Bezieling

Ziel en Bezieling, werken met bezieling

Ziel, Intentie, werken met Bezieling

Dit is aflevering 7: Deel I H.4: Ziel en Intentie, werken met bezieling uit “25 Tips om je Loopbaan NU te boosten”. Dit bestaat uit 5 delen en heb ik geschreven als cadeau aan jou, omdat ik 25 jaar mensen op de arbeidsmarkt begeleid.

In dit E-books met 45 bijbehorende video’s zitten eyeopeners, ai-openers en tips om meer uit je loopbaan te halen of -sterker nog- om je droombaan te vinden.

Werken met bezieling, Ziel en Intentie (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten) 

Werken met Bezieling, Ziel en Intentie (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten) 

Je hebt een weg te gaan; je Levenspad.

Dat pad wordt stap voor stap duidelijk. Als je je levensopdracht weet, dan kunnen met terugwerkende kracht veel kwartjes vallen, omdat je begint te beseffen waarom je wat hebt meegemaakt.

Als je je levensopdracht weet, dan kun je dit pad doortrekken naar je werk, naar je beroep, naar je beroeping. Als je die baan weet te vinden, dan is dat je droombaan. Dat is de baan waarbij je gewoon jezelf kunt zijn, de passie straalt er vanaf.

Waar is Jezelf?

Veel mensen die bij me komen, vinden dat ze te weinig zelfvertrouwen hebben. Meestal zijn ze te ver bij zichzelf vandaan. Hoe kom je bij jezelf? Waar is jezelf?

Ziel

Je bent bij jezelf, als je bij je buikbrein bent. Buikbrein zit achter je navel. Daar zit ook je intuïtie, je onderbuik gevoel en daar heb je contact met je ziel.

Kracht en Zelfvertouwen

Een hele krachtige oefening is jezelf dagelijks aankijken in de spiegel gedurende 5 minuten.

Je kunt de oefening uitbreiden met dagelijks iemand aankijken gedurende 5 minuten. Andermans ogen dwingen en het is een hele kunst om bij jezelf te blijven. Het is een krachtige oefening!

Als je bij je buikbrein bent, ben je bij je zelfvertrouwen.

Wil je nog meer kracht? Dan volgt onderstaand een oefening voor nog meer kracht.

Koop een dagboek en schrijf elke avond 3 dingen op waar je dankbaar voor bent. Daal elke avond af naar je buikbrein. Neem er 5 minuten de tijd voor. Zo versterk je een dankbare basishouding.

Dankbaarheid

Dankbaarheid is een belangrijk element in je uitstraling. Bij hartelijkheid en dankbaarheid verandert dit in charisma. Met charisma word je een magneet. Een mensenmagneet, een kansenmagneet, een netwerkmagneet en een banen-magneet.

Dan word jij ook één van die mensen die met de halve wereld praat en de halve wereld praat met jou. Dan word je ook één van die mensen die van de ene baan in de andere baan rolt. Of van de ene opdracht in de andere.

Maak contact met je buikbrein. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen. Schrijf van daaruit elke avond 3 dingen op waar je dankbaar voor bent.

Dankbaar

Na een maand kun je er een intentie bij schrijven voor de volgende dag. Een intentie is een wens op zielsniveau. In je ziel zit enorm veel kracht.

Je wenst iets op zielsniveau, als je een wens uitspreekt vanuit je diepste zijn. Daarna laat je je wens over aan het universum. Kijk wat er gebeurt, wedden dat vele intenties uitkomen?

Zo krijg je meer zelfvertrouwen en gebeuren vaker dingen die je wenst.

Elke dag weer.

Wil je blijvend verbinding maken met je Ziel?

Vino's

Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp. Dit is een 2-daagse LoopbaanTraining vol met energie, inspiratie, eye-openers, oefeningen, ai-openers, tips en tools voor duurzaam succes, twee lunches en een netwerkdiner!

De waarde van deze training is ruim € 500,-. Om aan te tonen dat iedereen stappen kan zetten, bied ik je deze training aan voor € 48,-

Dit is wat je ontvangt:

1. Zelfvertrouwen

2. Je talenten op een rijtje

3. Zicht op Loopbaankoers

4. Passie en hoe je meer passie krijgt

5. Curriculum Vitae: de do’s and dont’s

6. Jezelf authentiek presenteren

7. Een pakkende Elevator Pitch

8. Hoe je vacatures vindt met social media

9. Vragen en failproof antwoorden in het sollicitatiegesprek

10. Inside tips en trucs over winnend solliciteren.

Klik voor meer info op 2 Dagen Loopbaan BoostCamp

Op je LoopbaanSucces!

Bodo

P.s.: Reacties zijn van harte welkom.

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen