Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers in 3 dagen
Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers
20 mei 2015 

Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers

Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers

Zo ontdekte Nynke haar loopbaankoers; ze volgt bij mij een outplacementtraject. Zoals dat vaker het geval is, heeft ze eerst gepraat met meerdere aanbieders van loopbaanbegeleiding- en outplacementtrajecten, voordat ze haar keuze maakte.

Ze koos voor de aanpak van LoopbaanRegisseur, omdat dat anders is, heel anders zelfs! Dit is nog maar de 2e training en nu al staat Nynke te stralen!

Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers

Zo ontdekte Nynke haar Loopbaankoers

Je Loopbaan kan niet zonder Jou

De meeste mensen die een andere baan zoeken, beginnen met hun Curriculum Vitae. Vervolgens komen ze tot de ontdekking, dat het handig is om je talenten op een rijtje te krijgen en dat je beter een loopbaankoers kunt hebben waar de passie vanaf spat. Nynke heeft zo’n loopbaankoers:

Nynke heeft voor de omgekeerde aanpak gekozen. Ze wilde eerst zichzelf en haar talenten op de rit hebben om vervolgens haar koers op de rit te krijgen. En zo ontdekte Nynke haar loopbaankoers.

Neem Plaats en Fasten your Safetybelts!

Neem plaats en fasten your safetybelts … in de bioscoop van de ziel. Je wilt immers werken met hart en ziel, zodat je gepassioneerd over je baan kunt vertellen. Gepassioneerd, zodat je baan je energie geeft in plaats van dat het je energie kost.

In mijn trainingen werk ik veel met familieopstellingen en met loopbaanopstellingen. Ik ken geen snellere manier dan opstellingen om to the point te komen, om de vinger op de zere plek te krijgen, zodat je kunt stoppen met afknappen en kunt beginnen met opknappen.

Wat levert dat op, die Opstellingen?

De trainingen die ik geef, duren 3 dagen In die 3 dagen kun je:

  • uit je burn-out stappen
  • ontdekken waar je in je loopbaan de verkeerde afslag hebt genomen
  • je latente talenten helder krijgen
  • zien welke bedrijven jou de koude rillingen geven en welke bedrijven jou warm welkom heten
  • ervaren voor welk werk jij in de wieg gelegd bent
  • meemaken hoe jij een klantenmagneet wordt.

Wat zijn Familieopstellingen?

Zonder dat je het in de gaten hebt, kopieer je blindelings de patronen uit je gezin van herkomst. Familieopstellingen is een doeltreffende manier om deze patronen inzichtelijk te maken. Je ziet de patronen uit je ziel als het ware op een filmdoek.

Zo wilde een cursiste zien, waarom ze in sollicitatiegesprekken 2e en 3e wordt, maar geen 1e. Ze stelde haar familie op. Vader en moeder naast elkaar, daar naast broer, zus en zichzelf. Allemaal keurig in een flauwe boog op een rij, allemaal kijkend naar een bepaald punt in de verte.

Klant is Koning

Ik vraag of de ouders een bedrijf hadden. Bingo! Een tankstation met garage. Ja grapte Janneke, moeder had in de zomervakantie een keer de alle fietsen verhuurd, ook die van de kinderen en zo had vader aan een toevallig voorbijkomende klant de auto van moeder verkocht.

En als er klanten waren, dan mocht je als kind even geen ruzie maken. De klant kwam dus altijd op de eerste plaats. En plots besefte Janneke haar innerlijke patroon. Altijd de ander voorop stellen. Ah, zo werkt dat dus, stamelde ze. Een paar weken later sprak ik haar weer. Ja zegt ze, nu lijkt het wel een jackpot, ik kan kiezen uit meerdere banen en heb het smoordruk, heerlijk!

Eerst jij gelukkig, dan je Loopbaan

Met mijn aanpak zorgen we er voor, dat jij weer volop gelukkig wordt. Want, als jij het naar je zin hebt, dan straal je dat uit, uiteraard ook in een netwerk- en sollicitatiegesprek.

Als je relaxed bent, als je in je kracht staat, dan sta je ook in je charisma en in je “Inner Smile”. Daarmee verdubbel je je kansen op een baan en gaat alles meer vanzelf.

In 2 Dagen leren hoe je Gelukkig met je Werk wordt

Je kunt in 2 dagen leren hoe je gelukkig met je werk kunt worden en hoe je je droombaan verovert.

Meer weten? Klik dan op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces!

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen