Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan?
CV-hulp van LoopbaanRegisseur
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
11/13/2023
2 min
0

Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan?

11/13/2023
2 min
0

Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan?

Perfect curriculum vitae nodig? Met de 👉CV-hulp van LoopbaanRegisseur👈 heb jij 🥂 95% Succesgarantie 🍾 op je droombaan.


Solliciteren een heilloze missie?

Ik had het helemaal niet in de gaten. Wat ik wel in de gaten had, is dat solliciteren een heilloze missie is als je niet weet waar je passie zit. Ik dacht: Tom Poes, verzin een list! 

Dus ging ik op wereldreis, want ik besefte heel goed dat ik jong was: now is the time of your life! Mijn hele familie verklaarde compleet voor gek. "Ja, jaag jij je spaarcentjes er even doorheen" zeiden ze. Ik vond, dat ik de beste investering ever deed en kocht een ticket naar Caïro.

Ik wilde helemaal geen droombaan

De eerste nacht sliep ik in mijn zielsmatige onesie in een goed hotel en daarna in de jeugdherberg. Ik leerde wat mensen kennen en één van die mensen kende en Nederlandse touroperator en zo werd ik via via reisleider. 

Ik zocht helemaal geen droombaan, maar kreeg `em wel. Ik heb er 2 jaar gewoond en gewerkt en vele groepen langs de mooiste tempels en pyramides geleid, terwijl ik in de beste hotels verbleef om er aan het einde van de dag een plonsje in het zwembad te doen. 

Sleutel tot je droombaan

Wat mijn familie meende te zien, is dat mijn broodnodige zekerheden -zoals mijn spaargeld en het huis dat ik huurde- overboord kieperde om er totaal onaanvaardbare risico's voor terug te krijgen. 

Weet jij wat de sleutel tot je droombaan is? Je intuïtie. Punt is alleen, dat je intuïtie er niet van houdt om in een dwangbuis te zitten om zo elke dag een beetje te stikken met burned-out of een andere vorm van lullig ontslag tot gevolg. 

Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan?

Ik ben later pas gaan snappen, dat je je intuïtie de kans moet geven om uit de kast te komen. Hoe makkelijker jouw intuïtie adem haalt, hoe meer ze jouw loopbaan van zuurstof voorziet. 

Ik ben later pas gaan snappen, dat je je intuïtie de kans moet geven om uit de kast te komen. Bevrijd je van de moordenaar van je intuïtie. Bevrijd jezelf dus van de overdosis stress!

Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan? 

Zoek jij 95% succesgarantie op je droombaan? Step outside your careerbox and free your intuition! Moet je alleen wel een goede coach zoeken die jou even vrij beitelt van die stenen bunker, waarin jij je intuïtie gevangen houdt.

Misschien denk je nu wel van "blah blah blah wat nou met je intuïtie". Klik dan even op: Dit is het keiharde resultaat van je droombaan vinden met je intuïtie. Dan snap je meteen, dat ik jou 95% succesgarantie geef, dat jij je droombaan vindt.

Perfect curriculum vitae nodig?

Wil jij een CV om met 95% zekerheid keihard raak te schieten op je droombaan? Heb jij een perfect curriculum vitae nodig? Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.

Ik geef je de regie over jouw loopbaan. Als je bij mij leert om dicht bij jezelf te zijn, dicht bij je intuïtie, dan loopt het thuis ook lekkerder. Gewoon even bellen of mailen, klik op

👉   Perfect curriculum vitae nodig?   👈

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: Wil je wekelijks Bodo's blog boordevol humor ontvangen?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Boordevol loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reacties
Categorieën