Heb jij een IKEA-loopbaan?
Heb jij een IKEA-loopbaan?
30 augustus 2022 

Heb jij een IKEA-loopbaan?

Heb jij een IKEA-loopbaan?

Het gebeurt in je leven, in je loopbaan, in winkels 🛒 en op vakantie ⛺️. Moet je lange gangen🚶‍♂️door. Heb jij een IKEA-loopbaan?

Het gebeurt in je leven

Door lange gangen ploegen Niet weten wanner je vindt wat je nodig hebt. Wanneer weet je dat je het goede te pakken hebt? Zoekt en gij zult vinden.

Ouders van een vriend van me zijn 79 en 81 jaar Zij is verslaafd aan Wordfeud. Nu wordt duidelijk waarom. Ze is verliefd geworden op haar Wordfeud vriendje. Hun woonkamer is nu een martelkamer.

Een kennis van me is 10 jaar geleden gescheiden en ontmoette de liefde van haar leven. Ze bloeide helemaal op en straalde. Kreeg ze eerst een goedaardig gezwel, no problemo. Daarna borstkanker, borst eraf en een flinke reconstructie. Half jaar geleden kreeg haar vriend een herseninfarctje. Nu zitten ze beiden full time thuis en leiden een bejaardenleven.

Het gebeurt in je loopbaan

Als ik er niet ben, geven mijn buren mijn katten te eten. Buuf is een schatje, alleen introvert. Werd weg georganiseerd. Weggepest met fucktionerings- en afwikkelingsgesprekken.

Solliciteer jij alsof je door de lange gangen van Ikea sjokt? Geen idee hoe, waar en wanneer je die ene gave vacature te pakken hebt?

Je kunt een baas super blij maken, maar welke baas maakt jou super blij. Daar kom je pas achter als je weer thuis bent en die Billy-kast in elkaar zet, oftewel als je in je eerste werkweek een kijkje achter de schermen krijgt.

Het gebeurt in winkels 🛒

Kom ik bij Appie Happie. Hebben ze driekwart van de caissières eruit gebonusd. Er zijn nog 3 wachtenden voor me. Daarna flink stuntelen om mijn boodschappen te scannen. Ondertussen glijdt de mevrouw naast me lekker gladjes langs de menselijke kassa.

Dan toch maar langs de plaatselijke supermarkt. Gelukkig, bingo! Hebben ze de tent verbouwd. Alles staat ergens anders. Weer die lange gangen door. Lijkt wel de Ikea.

Het gebeurt op vakantie ⛺️

Wat doe jij op vakantie? Naar zee, zwemmen in een riviertje, terrasje pikken en lekker eten?

We hebben steden bezocht. Durbuy is het kleinste stadje van België. Schattig, veel oude gebouwen, sfeer van Harry Potter.

Blijkt het één groot openluchtmuseum met pittoreske winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Sjok ik weer achter de meute aan.

Even een winkel met jammetjes, olietjes en azijntjes door. Wat een troep dacht ik eerst. Staat er een kerel achter de balie potjes jam te vullen. Okeee, ik neem een pretpakketje voor de buren mee voor het knuffelen en voederen van mijn poezen.

Hij straalt. Doet het al 40 jaar, van zijn vader geleerd. Okeeeej, doe ook een pretpakketje voor de vriendin van wie we de tent leenden. Ah, zijn vader en hij samen stralend op de foto.

Het draait allemaal om liefde zegt ie. Ik houd van mijn vader en van jammetjes. Okeeeej, ook een lekkerbekpakketje voor mijn buren in Nieuwegein die de planten water geven.


Heb jij een Ikea-loopbaan?

Heb jij een IKEA-loopbaan?

We kochten er ook nog Granaatappelsiroop en Gemberlikeur. Liefde doet saaiheid smelten.Hoeveel liefde heb jij voor de baan? Of loop je kringetjes in je loopbaan?Heb jij een Ikea-loopbaan? Dan wordt het tijd om je hart achterna te gaan. Voor een kickstart om snel weer te kicken op je baan klik op Heb jij een Ikea-loopbaan? 

See you soon,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen