Gratis Sollicitatietraining: Solliciteer jij als veertiger, dertiger, twintiger of tiener?
Gratis Sollicitatietraining: Solliciteer jij als veertiger, dertiger, twintiger of tiener?
27 februari 2023 

Gratis Sollicitatietraining: Solliciteer jij als veertiger, dertiger, twintiger of tiener?

Gratis Sollicitatietraining

Gratis Sollicitatietraining: Solliciteer jij als volwassen ๐Ÿท veertiger, als dolle ๐Ÿพ dertiger, als trommelende ๐Ÿป twintiger of als twinkelende ๐Ÿฅค tiener?

Gratis Sollicitatietraining: Solliciteer jij als veertiger, dertiger, twintiger of tiener?

Sollicitatieblunder

Ik leende de kekke knalrode 2CV met gele vrolijk wapperende gordijntjes van een maat. Eendelijk kwakend vloog ik het parkeerterrein op. Onderweg naar de hoofdingang kwakte ik mijn kauwgom in de bosjes.

In de receptie werd ik meteen opgehaald. Terwijl de recruiter koffie haalde, keek ik uit op het parkeerterrein. Heb ik weer. De recruiter zag precies onder welk bosje ik mijn kauwgom spuugde. Als sollicitant was ik ten dode opgeschreven.

Heb jij als sollicitant nog harder gefaald dan ik?

Soms zijn sollicitatiegesprekken een spoedcursus 'faalkunde'. Heb jij als sollicitant nog harder gefaald dan ik? Ben jij nog harder op je muil gegaan? Klik op Bodo ik vertel je graag hoe ik het sollicitatiegesprek compleet verprutste.

Anyweez, het kan altijd erger. Het rook steeds verdachter. Neeeeh hรจ? Had ik hondenstront onder mijn rechterschoen. We probeerden het allebei vooral niet te ruiken. Mission impossible. Naar buiten lopend zag ik poep van mijn eigen voetafdrukken in de vloerbedekking. Is jouw voorbeeld nooog ergerder? Kom dan? Ik hoor graag van je!

Vier in de pan gratis sollicitatietraining

Ik heb me voor je uitgesloofd. Dit is een vier in de pan gratis sollicitatietraining. In dit artikel krijg je vier artikelen en vier filmpjes. Allemaal gratis en voor nix!

1- Solliciteer jij als veertiger?

Na je veertigste draait alles om. Dat wat je hele leven lang werkte, werkt nu niet meer. Wat je met je ego en met je slimme harses naar je toe harkte, dat lukt niet meer. Je groeit naar zingeving.

Klik opย Hoe solliciteer je als veertiger?

Waar het om gaat is ziel en bezieling. Hoe vind je een baan die van jou houdt?

2- Solliciteer jij als dertiger?

Als dertiger leg je het fundament voor je leven en loopbaan. Huisje, boompje, beestje, hypotheek, auto, kids en huisdieren. Hoe leg je met je loopbaan een solide basis?

Klik op Hoe solliciteer je als dertiger?

Hoe voel je wat je hart je ingeeft, zodat je twinkelogen die passie uitstralen?

3- Solliciteer jij als twintiger?

Als twintiger gaat het tot je 25e jaar om studeren, fun, pegels, vakantie- en bijbaantjes. Daarna wordt het serieuzer: je eerste echte baan komt eraan. Hoe scoor je tijdens je eerste echte sollicitatie die baan?

Klik opย Hoe solliciteer je als twintiger?

De essentie is dat je ontdekt hoe jij en de werkende wereld in elkaar steken. Met wie match je lekker?

4- Solliciteer jij als tiener?

Als tiener zet je je eerste stapjes op de arbeidsmarkt. Je vindt je eerste bij- en vakantiebaantjes. Als je voor het eerst een doos met chocolaatjes krijgt proeven je ze alleen als je ze allemaal probeert.

Klik op Hoe solliciteer je als tiener?

Probeer gewoon allerlei baantjes uit. Mislukken mag, da's later juist super fun!

Vragen? Klik opย Vragen.

Enjoy,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen