Heeft jouw CV smoel?
Hoe geef je jouw CV smoel?
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
10/23/2023
2 min
0

Heeft jouw CV smoel?

10/23/2023
2 min
0

Heeft jouw CV smoel?

Personeel via de draaideur? Welke kant draait jouw loopbaan op? Heeft jouw CV smoel? Zo draait jouw loopbaan weer de goede kant op!


Voor viooltjes

Even voor viooltjes naar het tuincentrum. Dom, dom, dom, het is zaterdagmiddag. Had ik dom en blont niet bij nagedacht dat er een run op violen plaatsvond.

Het kan altijd dumb, dumber, über dumb. Ik had natuurlijk rechtsomkeert terug naar huis kunnen gaan, maar ik was er nu toch, toch?

Een aanloopje

Ik keek mijn ogen uit. Ze nemen in het tuincentrum al een aanloopje naar kerstmis. Zit er dan zoveel marge op die rotzooi? Moet haast wel!

De pepernoten liggen vers te dampen in de supermarkt, maar daar zie je in zo'n tuincentrum niets van. Lang leven de jingle bells van Santa Claus.

Een maand lang

Oh chips, ze hebben Mariah Carey vast al klaar gelegd, Ik ben gay en houd heus heel erg van vrouwen hoor, maar Mariah Carey? Dat wordt een maand lang gele oorpluggen dragen, vooral bij de unplugged versie.

En ja ik ben echt gek op George Michael, maar wedden dat zijn muziek veel te vaak voorbij komt? Nog niet eens op de radio. Vooral bij Disney-achtige romantische mierzoete zwijmelfilms, waarvan `t glazuur spontaan van mijn tanden barst, brrr!

Aan het verdwalen

De bollen met nep sneeuw, lantaarns met muziek makend geel licht en tientallen meters kerstboom lampjes in alle kleuren, soorten en maten, alles wordt per heftruck klaargezet.

Net als bij Ikea ben ik aan het verdwalen. Hoor ik daar een treintje? What The Fuck, ze zijn die hele hal aan het inrichten met pakjes en nep sneeuw? Werkelijk waar, honderden snoeren met romantisch knipperende lichtjes vallen omlaag uit het dak en daaronder rijden meerdere nep stoomtreintjes.

Personeel via de draaideur

Aaah kijk, daar zijn de viooltjes. ik stop wat trays met mooie kleuren in mijn wagentje en reken af. Voor de komende winter heb ik de potten weer vol met bloeiend spul.

Dat ze personeel zoeken, vliegt me in de giga draaideur om de oren. Blijkbaar draait het personeel via de draaideur hier eerder naar buiten, dan naar binnen toe. Tsjah, voor sommige werkgevers is het belangrijker welke kant de yoghurt opdraait, dan hun eigen personeel.

Welke kant draait jouw loopbaan op? 

En welke kant draait jouw loopbaan op? Even tussen jou en mij gezegd, de arbeidsmarkt heeft er in tientallen jaren niet zo florissant uit gezien, je kunt dus volop groeien en bloeien!

Of hangt jouw loopbaan er wat verlept bij? Dan wordt het hoog tijd om je loopbaan een flinke zwieper de juiste kant uit te geven.

Heeft jouw CV smoel?

Als jouw loopbaan aan het verleppen is, heb je waarschijnlijk ook een verlept CV. Kijk, deze mensen hebben alles behalve een verlept CV!

Heeft jouw CV smoel? Nee? da's een gemiste kans! Zullen we jouw CV samen smoel geven? Zo draait jouw loopbaan weer de goede kant op. Klik op

👉   Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV?   👈

Bodo

P.s.: Klik op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Pak je meteen de regie over jouw loopbaan!
Ik geef je 95% succesgarantie.

Reacties
Categorieën