Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?
Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
12/27/2023
2 min
0

Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?

12/27/2023
2 min
0

Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?

Hoe trots wil je zijn, omdat jij je droombaan te pakken hebt? Ik geef je 95% succesgarantie.! Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?


Het is 2024

Het is 2024. Voordat je het weet is het wéér kerstmis en maak je weer een boodschappenlijstje voor het gourmetten, wat toch echt op numéro uni staat.

Dit jaar vieren we 4 dagen lang kerstmis, omdat kerst op maandag en dinsdag valt en volgend jaar op woensdag en donderdag. Naaah als je het slim aanpakt, neem je vrijdag vrij, dus dan kun je vijf vredige dagen lang kerst vieren, dus dat wordt kerst-XL!

Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar?

Hoe wil jij terugkijken op volgend jaar? Esther heeft het dit jaar voor elkaar. en wedden dat, ook volgend jaar? Esther vertelt graag zelf aan je waarom ze het traject een 9 geeft.

Ze was trouwens super sceptisch. Het luistert namelijk heel nauw bij haar. Aan de ene kant wilde geen fluffy coach die te lief is. Ze zocht een zwaargewicht. maar feedback moest wel liefdevol gebracht worden. Niemand zit erop te wachten om afgebrand te worden toch?

Hoe trots wil je zijn, omdat jij je droombaan te pakken hebt?

Hoe trots wil je zijn, omdat je je droombaan te pakken hebt? Iemand die echt waar super apentrots is, dat is Hans. Ook Hans vertelt graag aan jou hoe hij zij droombaan te pakken kreeg. 

Hans had trouwens een prima zelfbeeld en zat bepaald niet in zak en as toen hij bij me aanklopte. Ook hij zocht bepaald geen knutselcoach maar iemand die hem echt een stap vooruit helpt. Het enige dat Hans helemaal niet helder had was zijn grootste gave, want daarmee verdien je het gemakkelijkste je geld.

Ik geef je 95% succesgarantie

Als je overweegt om een andere baan te zoeken, dan wil je niet meteen in je loopbaankrater bungeejumpen. Daar zat Heidi niet bepaald op te wachten. Ze vertelt je graag het vervolg van haar loopbaan door mijn loopbaanbegeleiding. 

Het liep namelijk net een tikje anders dan gedacht. Veel beter dan ze eerst dacht. Vel beter dan ze had durven dromen. Kijk, daar doe ik het voor. Ik ben namelijk een ambitieus ettertje en pas tevreden als jij meer dan tevreden bent.

Het is nog eventjes 2023

Jaja ik weet het, het is nog eventjes 2023. Op oudjaarsdag kijke je terug op 2023. En voordat je het weet is het 2024 en zit je over een jaar terug te koekeloeren op 2024. Weet je wie super blij 2024 in rolt? Dat is Janneke. 

Hoe 2024 voor jou gaat verlopen, heb je nu letterlijk in je handen. Je hebt zelfs in je handen hoe de sfeer thuis is en wat jouw impact is op je partner, op je kids en op je vrienden.

Super trots

Weet je waar ik echt mega trots op ben? Op mijn meer dan 60 video testimonials. Mijn klanten vertellen het je graag zelf.

Wil jij trots 2024 binnenfietsen, omdat je 95% for sure weet dat je je droombaan te pakken gaat krijgen? Klik dan nu dit jaar nog op

👉 Ja doe mij aan gratis intake in Heerenveen of Nieuwegein voor mijn droombaan met 95% succesgarantie! 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën