Hoe zijn echte mannen werkloos?
Hoe zijn echte mannen werkloos?
Werkzoekend
Bodo Agterhof
Werkzoekend
05/20/2024
2 min
0

Hoe zijn echte mannen werkloos?

05/20/2024
2 min
0

Hoe zijn echte mannen werkloos?

Gedragen mannen zich anders als ze solliciteren zijn dan vrouwen?  Vorige week kwamen de dames aan bod. In deze video: "Hoe zijn echte mannen werkloos?"


Hoe zijn dames werkloos?

Ze lieten met haar het beste paard van stal gewoon hinnikend naar buiten draven. Na 30 jaar trouwen dienst kon er amper een afscheidsfeestje van af. Marja was er ondersteboven van.

Ze lag maanden lang half voor pampus, keek wat tv, ging wat wandelen en kletste met vriendinnen. "Neeeh zeiden ze dat tegen je, echt waar ..." Riepen die vriendinnen dan naar haar. Hoe zijn dames werkloos? Al kletsend met andere vriendinnen. Vrouwen geven en vrouwen halen emotionele steun bij elkaar.

Hoe zijn heren werkloos?

Hoe heren werkloos zijn? Liefst niet haha. Liefst knokken ze zich eerst halfdood om te voorkomen dat ze op straat geknikkerd worden. Flink stennis schoppen en een arbeidsjurist inhuren is geen probleem.

Als dat geen optie is, knokken ze om die sollicitatiebrief met CV in elkaar te schroeven. Dat is wat Dolf ook deed. Hij gedroeg zich alsof hij op het circuit in Zandvoort aan het racen was. Met succes trouwens, want hij zag zijn droombaan voorbij komen, huurde me in om succesvol te solliciteren en aldus geschiedde.

Hoe solliciteren dames?

Als ik aan een dame vraag: "Hoe ben je aan die baan gekomen?", volgt er vaak eerst stilte. "Ooohhh tjeetje zeg, dat weet ik helemaal niet meer, daar moet ik eerst heel lang over nadenken hoor" krijg ik dan als antwoord.

Hoe solliciteren dames? Dames komen vaak op de één of andere via-via manier aan een baan. "Ja ik bracht mijn kind naar een verjaardagsfeestje en ik raakte met een andere moeder aan de praat, nou zij kende wel iemand op P&O en voordat ik het wist had ik deze baan, grappig hè?"

Hoe solliciteren heren?

Ook Hans huurde me in om het liefste gisteren nog een nieuwe baan te scoren. Prima vent die Hans hoor, had alleen geen notie van wat zijn zes zielstalenten en zijn grootste gave zijn. Daar hebben we eerst aan gewerkt, waardoor solliciteren een makkie werd.

William was wat slimmer. Zijn vorige werkgever trok zomaar het tapijt onder zijn achterste vandaan. Hij nam eerst de tijd voor een betaalde sabbatical om weer op adem te komen. Hij solliciteerde pas, toen hij een innerlijke JA voelde en scoorde werkelijk waar een droom van een baan.

Keihard raak solliciteren?

Ben jij een echte man en wil je keihard raak solliciteren? Dan ben je met mijn succesgarantie van 95% precies aan het juiste adres!

Eerst gaan we op zoek naar welk werk jij ten diepste bent. Je ziel weet dat al lang, nou jij nog. Ook krijg je inzichtelijk wat jouw 6 grootste zielstalenten zijn en wat je allergrootste gave is, zodat je precies in de smiezen hebt hoe en waarmee jij je geld met 2 vingers in je neus verdient.

Sollicitatiegesprek met 5 minuutjes in the pocket!

"Vertel eens wat over uzelf" is de meest gestelde vraag in sollicitatiegesprekken. Wil je die vraag gewoon nailen? Kan ik je leren! Dan heb je het sollicitatiegesprek met 5 minuutjes in the pocket!

Meer weten? Kom langs in Heerenveen of in Nieuwegein voor een gratis intake. Klik dan even op

👉   Ja Bodo ik wil het Sollicitatiegesprek ook met 5 minuutjes in the pocket hebben!   👈

Ik zie je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën