De impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen op je loopbaan?
De impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen op je loopbaan?

De impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen op je loopbaan?

De impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen op je loopbaan?

Zoek je πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadvies ? Wat is de ⚑️ impact van πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ familieopstellingen en loopbaanopstellingen op je πŸ›€ loopbaan?


Heidi's loopbaan schoot uit de krul

Heidi's loopbaan schoot uit de krul. Zelfs haarversteviging en een nieuw permanentje hielpen niet meer. Ze was kapster, hing haar salon aan de wilgen en de hairspray die ze over heeft gebruikt ze nu voor haar eigen haar.

Een eigen salon is namelijk een gedoetje. Zeker als je ook nog je eigen gezin draaiende houdt. Oooh dacht ze: doe mij eventjes wat rustiger aan en ze zocht een baan in loondienst.

De loopbaanhemel

Heidi heeft administratieve ervaring, deed bij Schroevers de secretaresseopleiding en ging solliciteren. Mooi dacht ze, ze biedt namelijk graag kwaliteit, dus zocht ze een kwalitatief fijne werkgever.

Ze had bingo: fijne baas, leuk afwisselend werk en prima collega's. Weer onder de mensen zijn en wat nuttigs doen dat knapt flink van op en zo belandde ze in de loopbaanhemel.

De loopbaanhel

Maar wat leuk van verre was, bleek verre van leuk. Overal waar je werkt zijn er formele en vooral veel informele regels. Uiteraard is er een baas, maar wie is hier eigenlijk de informele echte baas?

Op de werkvoer is het soms een bitchfight. We lachen allerliefst naar elkaar, maar wie het liefste lacht laat het uitruimen van de vaatwasser het handigste links liggen. Voordat ze het in de gaten had, speelde ze mama hotel op de werkvloer. Het werd de loopbaanhel.

Familieopstellingen voor je loopbaan?

Ik werk niet met testjes om je talenten en loopbaankoers te ontdekken. Je talenten zitten niet in de computer, maar gewoon in jezelf. Ik heb trouwens een super simpele oefening, waarmee we in een kwartiertje je zes grootste zielstalenten in beeld brengen.

Tijdens het kennismakingsgesprek doen we een familieopstelling, waarmee je innerlijke patronen meteen inzichtelijk worden. Je innerlijke -vaak onbewuste- patronen zijn de brandstof voor je dagelijkse gedrag. Bij Heidi was de eerste familieopstelling meteen raak. Er vielen allerlei kwartjes. Daarom zijn familieopstellingen voor je loopbaan super handig.

De impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen

Er zijn allerlei zelfhulpboeken en filmpjes op YouTube in de trend van: Als je maar hard genoeg wilt, lukt het je. Ok, dus als het niet lukt, is het je eigen domme schuld? Da's een lekkere oppepper dan!

Met een opstelling wordt de onderstroom helder. Als je van Harlingen naar Terschelling vaart, zoek dan eerst in het getijdenboekje hoe het water stroomt. Dan hoef je niet zo stompzinnig meer te ploeteren en vaar je vanzelf naar de overkant. Dat is de impact van familieopstellingen en loopbaanopstellingen!

Van mama hotel naar stoere chick

De opstellingen hielpen Heidi inzien, dat ze hele conservatieve normen en waarden heeft meegekregen. Dat kun je ergens wel weten, maar met een opstelling zit je er middenin en voel je het, omdat een opstelling flink door je ziel fietst.

Ze snapte, dat het soms handig is om lekker assertief te zijn. Ze werd baas over haar eigen loopbaan en legde een wensenpakketje op het bureau van de baas neer. "Anders houd ik ermee op hoor!" zei ze er heel rustig bij. Zo creΓ«erde Heidi haar eigen plekje in de loopbaanhemel.

Wil jij ook een plekje in de loopbaanhemel?

Dan is wachten tot de loopbaanhemel vanzelf open gaat het domste dat je kunt doen! je kunt familieopstellingen en loopbaanopstellingen beschouwen als Fifax voor je ziel. Confronterend, dat wel. maar het levert mega veel op. Juist door het werken met opstellingen garandeer ik jou 95% succeskans, dat je je droombaan ook echt te pakken krijgt. Denk je nu van oooh da's dikke bluf? Klik dan op dit is wat anderen over LoopbaanRegisseur zeggen.

Zin in een gratis masterclass met opstellingen? Behalve een website voor loopbaanbegeleiding heb ik ook een website voor familieopstellingen en loopbaanopstellingen. Voor info klik op

πŸ‘‰ Ja ik wil mezelf en mijn loopbaan flink boosten met de gratis masterclass met opstellingen! πŸ‘ˆ

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen