Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden!
Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden!
30 augustus 2015 

Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden!

Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden, nadat ze in Friesland was komen wonen.

Ineens mocht ze op sollicitatiegesprek … voor een baan die haar op privé gebied van de regen in de drup hielp.

Linda was 7 maanden werkloos, haar loopbaan ging niet zoals ze wilde, woonde waar ze niet wilde en de sollicitatiegesprekken wilden ook niet uit de verf komen.

Ze heeft in zichzelf het roer omgegooid. Nu staat ze weer in haar regie, ze woont waar ze wil en haar loopbaan is right on track!

Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden!

[youtube]https://youtu.be/H2zGBQqS9Y0[/youtube]

Linda uit Leeuwarden heeft met Outplacement een Baan gevonden!

Hoera zo heeft Linda uit Leeuwarden met Outplacement een Baan gevonden!

Ik leerde Linda kennen Tijdens de gratis Loopbaan BoostCamp. Linda kijkt eerst de kat uit de boom. Jaaah zei ze, mijn loopbaan loopt gillend bij me weg, maar ik weet niet hoe ik dat kan veranderen. En om nou gelijk allerlei dure trainingen te kopen … “ik dacht gratis … daar kan ik me geen buil aan vallen toch?”

Ze komt uit Friesland en is gaan samenwonen met haar vriend in Waddinxveen. Gelukkig worden in Waddinxveen leek niet te werken. Die niet waagt, die niet wint … Ze besloten om samen hun geluk opnieuw te zoeken … in Friesland. Haar vriend vond zowaar een baan in Friesland. Een nieuw huis in Friesland volgde.

Jeetje, weet je dat wel zeker?

Da’s nog eens lef … Linda nam ontslag bij haar werkgever in Waddinxveen om zo in haar leven ruimte te creëren voor een nieuwe baan in Friesland. Jeetje, weet je dat wel zeker vroegen vrienden haar?

Kringetjes draaien en je hoofdLinda nam een besluit. Zeuren over wat waarom niet lukt, dat heeft weinig zin. Het is beter om te kijken hoe iets wel kan lukken. Het werken met familie- en loopbaanopstellingen was nieuw voor haar en ze besefte dat het haar kan helpen bij het stoppen met kringetjes draaien in haar hoofd.

No Outplacement … It’s NOT gonna happen…

Niet … jouw lichaam, jouw geest en jouw hele systeem blokkeren bij het woordje “niet“. Niet bestaat niet. Welk beeld ontstaat er in je gedachten bij het woordje niet? Juist ja, geen plaatje. Niets dus.

Stel je loopt ergens op straat en een eindje verderop is er een gat in de weg. Grote kans, dat je tegen jezelf zegt: “ik mag niet in dat gat vallen“. 3x Raden wat er gebeurt …”. Dat wat je aandacht geeft, dat groeit. Dat wat jouw systeem onthoudt is “in dat gat vallen“.

in-het-gat-vallen

Zo gaat het ook met dingen die je bang bent om te verliezen, zoals je baan. “Ik wil mijn baan niet verliezen” wordt dan een mantra en je blijft het herhalen. Het enige dat jouw systeem onthoudt, is “baan verliezen” en vervolgens val je in een groot gat als het gebeurt.

De Knop omzetten

Voordat Linda naar de Loopbaan BoostCamp kwam, besloot ze instinctief de knop om te zetten. Ergens -deep down under- besloot ze dat ze een fijne relatie wil, een relatie die voor beide partijen werkt én een baan die gewoon super leuk is! Ze sprak in zichzelf uit wat ze wél wil.

Linda besloot zich op te geven voor het traject Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie.

De eerste training bood Linda de kans om “de knop omzetten” bewust te doen. Ze leerde wat haar knop is, wat haar triggers zijn om te blokkeren, hoe zij hieruit kan stappen en hoe zij vooral WEL voor elkaar kan krijgen wat ze wil.

[youtube]https://youtu.be/q-4tr9gBENo[/youtube]

Ze vond een super leuke baan, die helemaal in haar straatje past … voor 4 dagen per week op Texel … oeps! Een leuke baan maar een minder leuke relatie? Ze besloot te gaan onderhandelen, de werkgever ging akkoord met 3 dagen per week op Texel, iedereen blij!

Wat wil jij met je Leven en met je Loopbaan?

“Iedereen heeft kansen en iedereen kan die kansen ook grijpen”. Om te kijken wat anderen zeggen kun je kijken op www.loopbaanregisseur.nl/referenties

Trots

Ik ben er trots op, mensen op een dusdanige manier in hun loopbaan te begeleiden, dat zij weer gelukkig worden in hun leven en in hun werk.

Wil jij ook trots zijn op jezelf, op je werk en op wat je in positieve zin voor een ander betekent, maak dan even een afspraak voor thee of koffie en klik op de link voor het contactformulier.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

P.S.: Reacties en likes zijn zeer welkom!

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen