Is je loopbaan een 🛤 achtbaan?
Wuahahhaaa

Wuahahhaaa

Het 😱wuahahhaaa galmt je toe. Ooit bij de🎢 Efteling in de rij gestaan? Ken je dat creepy tik, tik, tik? Is jouw loopbaan een 🛤 achtbaan?

Is je loopbaan. een achtbaan?

Het 😱wuahahhaaa galmt je toe

Wel eens in de Efteling geweest? Maakt niet uit waar, overal hoor je 😱wuahahhaaa. Zelfs op het toilet hoor je ze hysterisch krijsen als ze in de achtbaan naar beneden knallen: extatisch gillende pleasure to the max.

Het is hetzelfde gegil als de stijgende huizenprijzen. Hoor je de hysterisch blije kopers een gat in de lucht springen, dat ze überhaupt ene huis kunnen kopen? Gaan ze de komende kerst lekker cocoonen.

Je hoort de verkopers nog extatischer gillen, omdat ze een bedrag voor het huis vangen, waar ze in hun stoutste dromen niet van durfden dromen.

Ooit bij de🎢 Efteling in de rij gestaan?

Ooit bij de Efteling in de rij gestaan? Of bij Walibi? Daar hebben ze het helemaal vet voor elkaar! Voordat je de hoofdingang ziet, hoor je al 😱wuahahhaa gegil van gasten in de Goliath.

Zo gaat het in pretparken en ook op de huizenmarkt. Het grappige is dat het gegil zo’n attractie alleen maar aantrekkelijker maakt. Werkt precies zo met gegil in de media over stijgende huizenprijzen.

Hoe onbereikbaarder het huis, hoe harder ze erover in de madia gillen, hoe meer moeite kopers doen om hun huis te kopen.

Ken je dat creepy tik, tik, tik? 

Ken je dat creepy tik, tik, tik? Het verhoogt je hartslag, maakt je bloednerveus, je gaat haast over je nek. Hoe nerveuzer je bent, hoe harder dat tik, tik, tik in je hoofd resoneert, hoe aantrekkelijker die achtbaan.

Weet je waar de spanning op zijn hoogst is? Op het hoogste punt van de achtbaan. Dan heb je tig keer tik, tik, tik overleefd. Quasi relaxed kijk je uit over het pretpark. Elke sec duurt een eeuwigheid: je weet niet wanneer jouw karretje naar beneden knalt.

Is jouw loopbaan een 🛤 achtbaan?

Is jouw loopbaan een 🛤 achtbaan? Waar sta jij met je karretje? Sta je nog onderaan die loopbaan achtbaan? Of hoor je al tik, tik, tik, omdat je weet dat je gaat solliciteren?

Waar we nu in de loopbaan achtbaan zitten? Helemaal bovenaan. Geen idee wat het karretje gaat doen. Rolt het nog wat achteruit? Of knalt het gierend hard omlaag de recessie in?

Leren solliciteren in Utrecht

Voor mijn klanten maakt het niet uit waar ze met hun karretje in de loopbaan achtbaan zitten. Ze vinden hun droombaan toch wel. Of ze in een looping zitten of uit de bocht vliegen met een burn-out.

Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik het recept ontdekt hoe machtig mooi werk jou vindt. Hoef je niet meer zo hard achter dat werk aan te hijgen. Dat werk vindt jou wel. Mijn klanten zeggen het zelf. Klik op Ja ik wil leren solliciteren in Utrecht.

Leren solliciteren in Friesland

Je kunt samen met mij leren solliciteren in Utrecht. Je bent van harte welkom in Nieuwegein bij Utrecht.

Je kunt ook samen met mij leren solliciteren in Friesland. Je bent van harte welkom in Heerenveen pal naast het station.

Solliciteren met 95% succesgarantie

Wil je succesvol leren solliciteren met 95% succesgarantie? Wedden, dat jij net als mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebt om die droombaan te scoren die jou gelukkig maakt? Klik dan nu op Ja ik wil leren solliciteren met 95% succesgarantie. 

Eerste bakje is gratis,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen