Arriba, arriba, andale, andale!
Arriba, arriba, andale, andale!
03 oktober 2022 

Arriba, arriba, andale, andale!

Arriba, arriba, andale, andale!

Loop🏃‍♂️jij dood in je loopbaan? Zoek je loopbaanbegeleiding🛤 in Utrecht, loopbaanadvies🦻 in Friesland? Arriba, arriba, andale, andale!

Arriba, arriba, andale, andale

Loopbaan tragisch geëindigd

Mexicaanse tacovreters vinden Gonzales denigrerend. Daarom is Speedy Gonzales’ loopbaan tragisch geëindigd. Sinds ‘99 issie weg van el telibision. Zijn loopbaan gaat minder arriba, arriba, andale, andale en meer abajo, abajo, dejo, dejo!

Wiens loopbaan ook exit is? Paris Hiltons Chihuahua, sneu hè? Dit keffende Swiffertje sliep in de Parijse hondenhemel onder hemelse Swarowsky-sterretjes, maar je weet het nooit hè? 

Diamond Baby raakte zoek. Baasje huurde 6 paranormale Hollywood Psychics in en beloofde $ 10.000,- voor de gouden tip, echt waar, ik zweer het je op mama's graf. Een verdwaalde Hollywood Hills Coyote zag deze tasty snack en hapte toe. Paris was er kapot van!

Zo wordt solliciteren weer leuk

Twee maanden geleden belde Chris me. Hij werd al onder de bus geduwd, voordat de bus überhaupt wegreed. Werd in zijn proeftijd eruit gemikt en ingeruild voor een vriendje van de directeur. Shit happens. 

Wij sleutelen aan zijn verkooppraatje. Mag je je sticky story of elevator pitch noemen. Anyweeez, zichzelf verkopen vindt ie k#dt. Toen we het uitgewerkt hadden riep hij: “fantastisch! Dat waar ik me voor schaamde, daar maak jij een ijzersterk punt van.  Zo wordt solliciteren weer leuk!

In zijn loopbaan met monsterachtig geweld voor de bus geduwd

Vorige week appte Herman me. Als iemand in zijn loopbaan met monsterachtig geweld voor de bus geduwd is, is hij het wel. Zijn big boss moest naar menige verloren rechtszaak. 

Het verpletterde zijn ziel. Viel in stukjes uiteen. We zijn 7 jaar verder. Eindelijk werkt hij weer met hart &  ziel: hij begeleidt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Van harte Herman!

Loop🏃‍♂️jij je dood in je loopbaan?

Voor de bus gegooid worden lijkt doodnormaal, het komt voor in de beste kringen. Khadija Arib praat erover mee. Ze gaat roemloos ten onder in een politieke bitchfight. 

Loop🏃‍♂️ jij dood in je loopbaan? Shit happens. Voor je het weet ren je in een doodlopende loopbaanstraat. Heb je te laat in de gaten, dat het éénrichtingsverkeer is.

Wat is jouw loopbaankoers?

De snelde manier om je in je loopbaan dood te rennen is niet weten wat je loopbaankoers is. 

Nee niet de koers van je verkooppraatje. De koers waarvan je ziel zegt dat het je ding is! Pas als je dat weet, kun je pas echt met hart & ziel werken. Wat is jouw loopbaankoers?

Zoek je loopbaanbegeleiding 🛤 in Utrecht?

Zoek je loopbaanbegeleiding in Utrecht? Dan zit je bij LoopbaanRegisseur in Nieuwegein geramd! 

Mijn succespercentage is 95% en de klanttevredenheid 9,3. Ik werk met technieken op zielsniveau, zodat je weer snel met hart & ziel werkt. Kom je weer fluitend thuis.

Zoek je loopbaanadvies🦻 in Friesland?

Of zoek je loopbaanadvies in Friesland? Dan help ik je graag in Heerenveen. 

Net als mijn andere klanten hoef je maar 3 keer te solliciteren om je droombaan te scoren.

Authentiek en krachtig solliciteren 

Wil je zo authentiek en krachtig solliciteren, dat je je droombaan scoort met maar 3 sollicitaties? 

Dat zeg ik niet zelf hoor, dat zeggen mijn klanten. 

Klik op Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding, werk naar werk, outplacement en re-integratie 2e spoor.

Zin in een gratis bakje koffie of thee? Klik op Doe mijn een bakje!

Welkom,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen