Mijn kronkelige loopbaanpad
Is jouw loopbaankoers een recht pad of kronkelpad?
01 november 2022 

Is jouw loopbaankoers een recht pad of kronkelpad?

Is jouw loopbaankoers een recht pad of kronkelpad?

Mijn kronkelige loopbaanpad. Tussen 🔥2🔥 burn-outs ben ik 3 verschillende 🇳🇱 reisleiders. Is jouw loopbaankoers een recht pad 🛣 of kronkelpad?

Is jouw loopbaankoers een recht pad of kronkelpad?

Mijn ziel nog half in coma

De eerste rondreis verprutste ik volledig. Mijn gasten renden rechtsreeks naar de Ombudsman. Dat kostte de touroperator aardig wat centen en imago.

Ik was 25 jaar en had als bijdehandje niet in de gaten, dat mijn ziel nog half in coma lag. Als je dat toen tegen me gezegd zou hebben, had ik je een flinke ram voor je harses gegeven.

2e Kans

De 2e rondreis rende ik de benen onder mijn gat weg. Geen klachten. Wel complimenten en een dikke vette fooi.

Mijn innerlijke stem kreeg gelijk. Ik liep betaald met groepen Nederlanders Pyramides en tempels in en uit. Aan het einde van de dag deden we een plonsje in een chique 5 sterrenhotel.

1e Burn-out

Terug in Nederland werd ik intercedent en stapte over naar topsport: langdurig werklozen naar werk begeleiden. Zo werd ik reisleider in loopbaanland en was eigenlijk al bezig met mijn grootste gave.

Totdat ik met een 1e burned-out tegen de blinde muur crashte. Ik hing 3 maanden pooped-out op de bank, keek natuurfilms en onderzocht mijn eigen natuur.

Mijn kronkelige loopbaanpad

Na grondig onderzoek besloot ik dat ik geen autoriteitsprobleem heb! Er zijn gewoon weinig goede leidinggevenden, schnappie? Ik werd mijn eigen leidinggevende en begon voor mezelf.

Zo bewandelde ik mijn kronkelige loopbaanpad als reisleider. Eerst in Egypte en nu in loopbaanland.

2e Burn-out

Mijn 2e burn-out kwam zo’n vijf jaar geleden. Inmiddels had ik me verdiept in Familie- en loopbaanopstellingen, waardoor mijn succespercentage steeg naar 95%.

De oorzaak van mijn burn-out lag verscholen in mijn eigen familiepatroon. Toen ik 16 was overleed mijn vader. Mijn moeder trok het even niet en trouwde stilletjes met Mr. Sandeman van de sherry.

Als een Amsterdams Grachtenpand

Na al die jaren viel het kwartje. Mentaal wist ik het wel. Nu viel het kwartje in mijn ziel. Met sweet 16 was mijn ziel bij lange na niet sterk genoeg om dit grote verlies te dragen.

Ik werd als een Amsterdams grachtenpand. De façade staat te shinen, maar de achterkant brokkelt af. Inmiddels is de achterkant weer aangebouwd. Heb mijn innerlijke huiswerk gemaakt en ben sterker dan de oude van toen.

Reisleider in zielsland

Je grootste gave ontdekken is een hele kunst.

  1. Ben begonnen als reisleider in Egypte
  2. Daarna werd ik reisleider in loopbaanland
  3. Nu ben ik reisleider in zielenland, zodat jij kunt leven en werken met hart & ziel.

Je loopbaankoers ontdekken in Nieuwegein bij Utrecht? 

Ontdek je loopbaankoers bij LoopbaanRegisseur in Nieuwegein bij Utrecht. Als je de koers ontdekt die jij bent, ben je koersvast voor de komende 10 jaar.

Dan is het een makkie om je koers te communiceren in je CV en LinkedIn-profiel. Daarom worden mijn klanten meteen uitgenodigd als ze solliciteren. Dat zeg ik niet alleen. Met meer dan 50 video testimonials zeggen ze het zelf.

Of je loopbaankoers ontdekken in Heerenveen Friesland?

Of ontdek je loopbaankoers bij LoopbaanRegisseur in Heerenveen Friesland. Dan heb je net als mijn klanten maar 3 sollicitatiegesprekken nodig om die supergave baan te scoren.

Bovendien voelt het niet als solliciteren. Na het sollicitatiegesprek bellen mijn klanten me. Ze zijn flabbergasted. Het voelde namelijk eerder als een koffie bijpraat gesprek van een half uurtje.

Wil jij de regie 🎬 over je loopbaan?

Wil je in je luie stoel lekker comfy lezen over meer regie in je loopbaan? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent?

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in één dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren.

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen