Is jouw CV wel WYSIWYG?
Is WYSIWYG in jouw CV?
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
10/30/2023
2 min
0

Is jouw CV wel WYSIWYG?

10/30/2023
2 min
0

Is jouw CV wel WYSIWYG?

Heb jij een ik-beloof-nix-CV? Gewoon jezelf zijn in je CV: hoe doe je dat? Is jouw CV wel WYSIWYG?

Is WYSIWYG in jouw CV?

Voordat ik mezelf over de kop werk

Ben net een weekje in Torremolinos geweest. Ik dacht ik zoek de zon even op, voordat de winter er hier weer in knalt en ik mezelf over de kop werk.

Nou ja winter, althans wat er nog over is van onze winters. De laatste elfstedentocht was nog in de vorige eeuw en met die smeltende poolkappen zal dat voorlopig ook wel zo blijven. 

WYSIWYG

Via via had ik een appartementje gehuurd op 4 hoog, maar je weet van te voren nooit precies wat je krijgt. Wat je wel zeker weet, is dat het mee- of tegen valt. 

WYSIWYG is zelden het geval. Het is nooit What You See Is What You get. Die hoop is slechts weggelegd voor ultieme controlfreaks. 

Met mijn neus in de boter

Een paar jaar gelden was de hut zo smerig, dat we eerst alles met allesreiniger en een flinke scheut Chloor met Eucalyptus hebben ontsmet. Weet je waar we op sliepen? Op matrassen verpakt in dik doorzichtig plastic. Dat plastic kraakte zo hard en zo akelig, dat wat de beste anticonceptie ooit. 

Deze keer viel ik met mijn neus in de boter. Een prachtig appartement met in de verte uitzicht op zee, mooier kon haast niet. Alles erop en eraan en ook nog heel gezellig ingericht. 

Met mijn neus in de vaseline

Nou blijkt Torremolinos the gay capital te zijn van zuid-Spanje, wist ik veel, viel ik ff lekker met mijn neus in de vaseline. Het stikt er van de gays. Ze zitten in restaurants en ze bedienen aan tafel. Ze kopen in winkels en ze helpen klanten. 

Wat ik ontroerend vond? Niemand kijkt er van op of om. Twee gays hand in hand op straat? No big deal. Ik wou dat we in Nederland net zo ver zijn. 

Gewoon jezelf zijn

Gewoon jezelf zijn. Dat is wat je zoekt toch? Zowel privé als in je werk. Of je een leuke vent, een leuke vrouw of een leuke baan zoekt, hoe krijg je het voor elkaar dat je gewoon jezelf kunt zijn?

Door precies te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Jezelf te bescheiden opstellen? Da's dom. Jezelf te veel opblazen? Vroeg of laat val je door de mand. 

Heb jij een ik-beloof-nix-CV?

Heb jij een CV als opgeklopte slagroom? Dan staat er veel te veel in. Dan heb je een ik-beloof-nix-CV. 

Wedden, dat je voor een sterk, uitnodigend CV maximaal anderhalf kantje nodig hebt? 


Is WYSIWYG in je CV?

In de bovenstaande video geef ik je 3 concrete tips voor een ijzersterk CV, waarmee je geheid uitgenodigd wordt. Dan maak je dus een uitnodig-CV.

Heb jij een WYSIWYG-CV? Nee? Da's een gemiste kans! Zullen we jouw CV samen WYSIWYG waardig maken? Zo draait jouw loopbaan weer de goede kant op. Klik op 

👉   Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV?   👈

Bodo

P.s.: Klik op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Pak je meteen de regie over jouw loopbaan!
Ik geef je 95% succesgarantie.

Reacties
Categorieën