Je Elevator Pitch
Je Elevator Pitch

Je elevator pitch

Als je 🎥 solliciteert, garandeer ik je 95% succesgarantie. Wat is het 🕵️‍♂️ geheim? Dat is je ⬆️ Elevator Pitch 🚠.


95% Succesgarantie bij je sollicitatie

Al jaren lang geef ik je 95% succesgarantie bij je sollicitatie. Jazeker ik heb de sollicitatiecode gekraakt, zodat mijn klanten hun droombaan scoren. 

Zal ik een tipje van de sollicitatiesluier oplichten? Eerlijk gezegd is het geen klein tipje. Ik doe gewoon het sollicitatiegordijn voor je open. 

Al Gegoogeld op de namen van de recruiters?

Je hebt je goed voorbereid en je huiswerk gemaakt. je hebt de namen opgezocht van degenen die met jou het sollicitatiegesprek voeren. Heb jij al Gegoogeld op de namen van de recruiters? Dat kan relevante informatie opleveren. 

Recruiters Googelen trouwens ook op jouw naam. Als je op Facebook of op Instagram ziet dat er iemand is wezen skieën, kun je in de lift daarover beginnen. Dat voorkomt zo'n awkward lift moment, waarbij niemand elkaar echt durft aan te kijken. 

Hoe laat jij je handen schudden

Met Corona was handen schudden verboden. Da's best raar om op 1,5 meter afstand naar elkaar te koekeloeren, soms ook nog met een plastic masker voor het gezicht. 

Hoe schud jij de hand van de ander. En hoe pakt de ander jouw hand beet? ZIjn beide handen verticaal gericht of heeft de ander de hand horizontaal met de handpalm naar beneden, zodat jij al handenschuddend in de underdog positie gedrukt wordt?

Verbaal armpje worstelen

Tot nu toe is het nog kinderspel. Het echte sollicitatiegesprek gaat nu beginnen. Het is een ongeschreven regel, dat de interviewer zich nog niet bloot hoeft te geven en de sollicitant wel. Tha powergame has begun!

Veel werkgevers maken er dankbaar gebruik van. Ze gaan verbaal armpje met je worstelen en drukken je arm naar beneden met een open vraag uit de categorie 'hang yourself up question'. Als je het verkeerd aanpakt mag je je thee of koffie netjes opdrinken, maar ben je eigenlijk al exit.

Wat is de meest getelde vraag in elk sollicitatiegesprek?

Wat is de meest getelde vraag in elk sollicitatiegesprek? "Vertel eens iets over jezelf?" Dat is trouwens een enorme kudtvraag. Als je niet keihard het perfecte antwoord geeft, ben je meteen half exit. Je buikbrein voelt dat perfect aan, vandaar dat je al wat begint te zweten. 

Wat nou als je die vraag gewoon keihard ijzersterk beantwoordt? Wat nou als er een manier is dat je echt geheid zeker weet, dat je met dit antwoord het halve sollicitatiegesprek meteen in the pocket hebt?

De elevator pitch die de sollicitatiecode kraakt

Als je wilt, toets dan ‘Elevator Pitch’ in op YouTube. Dan krijg je van die uit het hoofd geleerde verhaaltjes. Als het meezit, verschijnen er bij de talenten van die uitschuifbalkjes: bleeeèèèhhh!

Waar het allemaal om draait is je authenticiteit. Daarom kan jouw elevator pitch beter uit je buik komen. Uit je gevoel. Of beter nog, uit je tenen. Je authenticiteit zit immers niet in je harses, maar in je buik.

Wil jij een pakkende elevator pitch maken?

Wil jij net als mijn klanten je droombaan scoren? Bij het sollicitatiegesprek als winnaar uit de bus komen? Heb je dat extra zetje nodig? Ik heb. een online sollicitatietraining voor je klaar staan, waarin ik al mijn know-how over succesvol solliciteren met je deel. Krijg je al mijn indside info tips. Klik op Ja doe mij voor 47,- al je know-how over succesvol solliciteren.

Je kunt inhoudelijk een sterk CV hebben, maar om ervoor te zorgen dat het de ander echt bereikt kan een hele kunst zijn. dat krijg je voor elkaar door op de bovenstaande link te klikken. Jazeker, in die online training staan nog veel meer tips over welke resultaten je in je CV kunt vermelden.

Je droombaan scoren met 95% zekerheid

Wil je meer zekerheid hebben? Dat kan! Met mijn unieke en bewezen aanpak zorgen we er samen voor, dat jij je droombaan scoort. Kijk zelf even wat andere klanten vertellen over hun droombaan.

Wil je je loopbaan over een andere boeg gooien? Wil je gewoon trots zijn op het werk dat je doet en voor welke tent je werkt? Klik voor een gratis kennismakingsgesprek op:

👉 Ja ik wil werk waar ik trots op ben! 👈 

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen