Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel)?
Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel)?
06 februari 2023 

Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel)?

Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel)?

Heb jij `n arme ikke 🤷‍♂️ complexje? Dan is je Elevator Pitch de highway 🗽 naar de gelukkige 🌅 hemel. Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel) 🐔?


Zijn arme ikke complexje

Nico zit bij me als Calimero in een verkeerd lichaam. Zijn arme ikke complexje is groter en langer dan zijn loopbaan. Sommige mensen staan tijdens hun conceptie niet echt vooraan als de happy families worden uitgedeeld. 

Bij het uitdelen van de unhappy families zat hij front seat in the VIP-box. Als je mijn blogs regelmatig leest, dan weet je dat ik ook geen fijne start had. In Nico moest ik mijn meerdere erkennen. 

Professionele hulp inschakelen

Ik zal je the juicy details besparen, anders word ik uitgescholden voor juicequeen en gecremeerde kroket. Wel gaf hij me toestemming om dit op te  schrijven en hij leest dus mee. 

Wat je mag weten is dat verschillende vormen van geweld elkaar afwisselden als toverbal kleuren in een beurs bekkie. Hij ging er bijna aan onderdoor en schakelde professionele hulp in.

In de boom van privé- en werkgeluk

Hij is een doorbijtertje. In de boom van privé- en werkgeluk hapte hij naar een tak en als Pitbull beet hij zich vast. Hij leerde van zich afbijten en ging hij aan de andere kant van de tafel zitten. In plaats van hulp vragen ging hij hulp geven.

Dat ging hem best goed af, al zegt hij het zelf. Hij er een studieboek of wat op nageslagen. In de afgelopen jaren heeft hij alle papiertjes gehaald. GGZ-Agoog issie nu. Zeg maar psycholoog op HBO-niveau. Chapeau Nico!

De highway 🗽 naar de gelukkige 🌅 hemel

Als je de highway nar de gelukkige hemel zoekt, dan heb ik een speciaal 10-stappen programma voor je. Als je Deze 10 Step Soul Challenge volgt, garandeer ik jou 95% kans op je droombaan. 

Nico is een bad ass! Hij ontdekte waar Abraham de Goddelijke Mosterd maakt. Het is zijn missie om mensen te helpen die stevig in de psychische kreukels liggen. Hij snapte dat hij precise deze ouders, broers en zussen heeft, omdat dit zijn levensopdracht is. Da's soulfood for thought!

Je Elevator Pitch de snellift naar geluk in je loopbaan

Een goede elevator pitch is de snellift naar gelukkig worden in je loopbaan. Niet de gewone, rationele bla bla bla. De kunst is dat je pitch uit je tenen komt. Uit je gevoel dus en niet uit je bedachte harses.

Nico en ik hebben samen zijn elevator pitch in elkaar gezet. Toen ik de pitch aan hem voorlas, schoot hij vol. "Ja ik heb best wat te bieden hè?" jankte hij van geluk.

Pakt jouw Pitch P&O (kippenvel) 🐔?

Nico zag een leuke baan voorbij fietsen. Voor de grap solliciteerde hij. "Naaah dat wordt nix" zei hij, "met meer dan 250 sollicitanten". Na de stevige kennismaking, dikke psychologische testen en 'die zag je niet aankomen' assessments met rolspelen volgde het sollicitatiegesprek. 

Met zijn pitch pakte hij P&O compleet in. In de video lees ik zijn pitch precies voor. Nico werd numéro uno. Het hoofd van de afdeling belde hem persoonlijk om hem te feliciteren.

Hoe word je No. 1 bij het solliciteren?

Wil je net als Nico bij het solliciteren de onbetwiste numéro uno worden? Jouw sollicitatie staat of valt met de juiste pitch. Je hebt een plofpitch of een perfect pakkende pitch.

Wil je stoppen met 'ik is klein" en gewoon lekker groot worden? Maak dan van je plofpitch een pakkende pitch. Bel me voor een afspraak met gratis parkeren, thee en koffie. 

Klik op Ja Bodo ik wil van Plofpitch naar Perfect Pakkende Pitch. 

Spreek je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen