Personal Power: Zelfvertrouwen en Talenten in 3 Dagen
10- Personal Power (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)
10 mei 2016 

10- Personal Power (25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)

Personal  Power is een optelsom van je levensopdracht, zelfvertrouwen, warmte en talenten. Als het op de juiste manier in balans is, dan geeft dit charisma.

Personal Power

Personal Power

Personal Power

Dit is aflevering 10: Deel I H.7: Personal Power uit “25 Tips om je Loopbaan NU te boosten”. Dit bestaat uit 5 delen en heb ik geschreven als cadeau aan jou, omdat ik 25 jaar mensen op de arbeidsmarkt begeleid.

In dit E-books met 45 bijbehorende video’s zitten eyeopeners, ai-openers en tips om meer uit je loopbaan te halen of -sterker nog- om je droombaan te vinden.

Personal Power 25 Tips om je (Loopbaan NU te boosten)

Personal Power 25 Tips om je (Loopbaan NU te boosten)

Personal Power

Met je Talenten naar Geluk in 3 Dagen

Met de Personal Power Training ga je naar je warmte, kracht, kwetsbaarheid en talenten. Dat levert charisma op en zelfvertrouwen. Je gaat je weer gelukkig voelen. Elk mens bestaat uit kracht, liefde en talenten, maar soms is het moeilijk om ermee in verbinding te komen en te blijven. Met deze training lukt je dat overtuigend goed.

De meesten van ons hebben stenen in de rugzak. Onverwerkte zaken die nog geen plek hebben gekregen. Deze gaan een plek krijgen, zodat meer rust ontstaat en er meer energie kan gaan stromen.

Buikbrein en Zelfvertrouwen

Je maakt blijvend contact met je buikbrein, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Ook ontdek je de aan/uit knop voor buikbrein en zelfvertrouwen.

Van Belemmering naar Vrijheid

Aan bod komt het basale patroon van handelen in je gezin van herkomst. De meeste herhalen dit patroon bij tegenslagen. Als je je basale patronen herkent, kun je uit belemmerende patronen stappen in nieuwe patronen die je steunen.

Wat kom je doen?

De meeste mensen zoeken hun hele leven naar wat ze hier komen doen, naar hun missie, hun levensopdracht. Hoe bijzonder is het om deze te ontdekken. Dan kunnen met terugwerkende kracht vele kwartjes vallen hoe het nou komt dat je bepaalde gebeurtenissen hebt meegemaakt.

Zielstalenten

Ook ontdek je je zielstalenten. Je talenten zijn de riemen, waarmee je in dit leven moeten roeien naar je missie.

Deze training is lifechanging en geeft je richting, meer zelfvertrouwen, meer kracht, meer energie en meer talent. Voor meer info klik op Personal Power Training: In 3 Dagen naar Zelfvertrouwen en Talenten

Voorbeelden uit de Praktijk

Naomi was Hoofd Communicatie bij een groothandel. In de loop der jaren groeide het bedrijf, het werd helaas onpersoonlijker en killer. De klik tussen werknemer en werk-gever werd minder en Naomi vertrok. Met de Personal Power Training hervond Naomi haar zelfvertrouwen.

Naomi uit Leeuwarden over Zelfvertrouwen, Rust en Kracht

Naomi uit Leeuwarden over Zelfvertrouwen, Rust en Kracht

Bert was boven de 50 jaar en sinds een jaar werkzoekend. Dat knaagt aan je zelfvertrouwen. De Personal Power Training was de eerste training. Die gaf zoveel kracht, dat hij solliciteerde en dat de rest van het traject onnodig was.

Hoera Bert uit Gorredijk heeft een Baan. Over de warmte van een Familiebedrijf.

Hoera Bert uit Gorredijk heeft een Baan. Over de warmte van een Familiebedrijf.

Voor meer info klik op Personal Power Training: In 3 Dagen naar Zelfvertrouwen en Talenten

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen