Uitnodiging Inspiratieavond Do. 21 mei om 20.00 uur
Uitnodiging Inspiratieavond Do. 21 mei 20.00 uur
12 mei 2015 

Uitnodiging Inspiratieavond Do. 21 mei 20.00 uur

presenteren-met-de-wauw-factor-in-drie-dagenGisteravond beleefde ik de meest inspirerende avond als trainer in 10 jaar. Een groep van 8 cursisten lieten zien hoe zij hun dromen waar maken.

Zij volgen het TotaalTraject met BestemmingsGarantie en hebben de 3e training doorlopen: Leren Presenteren met de Wauw-factor.

Samen waren we de netwerk-avond aan het voorbereiden, die bijna wegens succes werd afgeblazen …

Geluk gaat boven Werk

A career is not just about income. It is about pursuing the essence of your lifeDe meeste loopbaancoaches begeleiden graag van A naar B. Koersonderzoek met wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik zijn normale ingrediënten en bij outplacement is een andere baan het doel.

Ik leg de lat graag hoger; ik wens de kandidaten die ik begeleid een super gelukkig leven. De baan moet leiden tot meer geluk, zodat je niet voor je salaris werkt, maar je laat je werk voor je geluk werken.

Jouw Leven gaat boven Geluk

Het leven wil geleefd worden en wel met plezier, zodat jij je gelukkig voelt, zodat je het leven kunt vieren.

Als jij leert gelukkig te zijn met jezelf en met het werk dat jouw passie is, dan voel je je vrij … vrij om met mensen te kletsen en mensen voelen zich vrij om met jou te kletsen.

Geluk is een Banenmagneet

banenmagneetEn gewoon even met iemand kletsen noemen ze met een chique woord netwerken.

En netwerken is bij uitstek de manier om je droombaan te veroveren.

Kijk, als jij jezelf gelukkig voelt, dan werk je als een magneet: je trekt mensen aan en mensen kennen ander mensen en vacatures, en zo schep jij je kansen.

Alles heeft een Doel; een be-Doel-ing

Jouw leven heeft een doel, met andere woorden je hebt een levensopdracht, want anders zou jouw leven voor niets zijn, doelloos en dat is zinloos.

Ook de minder leuke dingen die je meemaakt hebben een bedoeling, een zin. Het is de kunst om je missie te ontdekken, zodat je de zingeving ontdekt achter al datgene wat je meemaakt.

Of zou er een SM-God zijn?

Het leven, God, het Goddelijke, het Veld, het hogere ik, datgene wat er meer is tussen hemel en aarde; het zijn andere woorden voor het zelfde.

Het Goddelijke Veld wenst jou het allerbeste toe en een gelukkig leven. Want … anders zou er zo iets zijn als een God die er plezier in schept dat jij vervelende dingen meemaakt, dus een soort van SM-God en dàt lijkt me vrij stug …

Je Missie

Professionele DoelstellingDe kandidaten die ik begeleid ontdekken hun missie, hun levensopdracht. Dan gaan er ineens allemaal kwartjes vallen en gaan ze met terugwerkende kracht begrijpen waarom ze wat hebben meegemaakt.

Vervolgens ontdekken ze hoe ze hun missie zó kunnen laten werken, dat ze er hun geld mee kunnen verdienen, want dan kunnen ze op het werk gewoon zijn wie ze immers eigenlijk al zijn. En in gewone mensenwoorden noemen we dit een loopbaankoers.

Liever Lui dan Moe?

Een loopbaan begint te haperen als je minder een match bent met de baan, de baas of de cultuur. Als je besluit om van baan te veranderen, dan betekent dat gedoe, veel gedoe.

Je talenten op een rijtje krijgen, je koers bepalen, C.V. op orde maken, Je Linkedin profiel updaten, een sollicitatie-outfit aanschaffen, het sollicitatiegesprek voorbereiden, etc.

Kiezen

Niet kiezen is verliezen: je blijft dan elke dag naar je werk gaan, maar elke dag met een beetje minder energie. Nou zijn er veel mensen die dat zo doen en ze hopen dat op een goede dag alles anders is, beter, veel beter zelfs.

Eerlijk gezegd vind ik het wel fijn dat mensen zo aansturen op een burn-out, want zo houd ik werk  als loopbaanbegeleider. Of … je zet de knop om en je besluit een ander pad in te slaan: meer worden wie je eigenlijk al bent.

Meer zijn wie je eigenlijk al bent

Meer zijn wie je eigenlijk al bent, dat is wat de kandidaten besloten hebben die ik nu begeleid. Ze zijn nu 3 maanden bezig met hun traject en ze hebben 3 trainingen gevolgd.

Met deze 3 trainingen hebben ze hun leven weer op orde gekregen, ze zijn weer gelukkig geworden, ze stralen weer en ze weten welk werk hun ding is, welk werk kunnen zij met passie en plezier uitoefenen.

presenteren-met-de-wauw-factor-in-drie-dagen

Koers:

  • De gewenste baan creëeren op eigen voorwaarden
  • September start opleiding uitvaartleider, volgende stap is trouwambtenaar
  • Meerdaagse foto-opdracht van Van de Ende studio’s
  • Aanschaf aquarium van 2 meter in de aanloop naar vissenkwekerij
  • Kiezen locatie voor bewustzijnscentrum
  • September start opleiding autisme bij kinderen
  • Tot en met zomervakantie batterij opladen, dan … ?
  • Een baan als financieel-administratief medewerkster waar gelachen kan worden.

Kippevel

Op donderdag 21 mei ben je om 20.00 uur van harte welkom bij LoopbaanRegisseur, parkeren kan gratis voor de deur.

Douwina, Suzanne, Eric, Wilco, Titia, Marleen en Ingrid vertellen je graag hoe zij de knop om hebben gezet. Ze zijn gestopt met genoegen te nemen met een gemiddeld leven, ze gaan voor plezier, voor passie, voor doen waar je voor gemaakt bent.

Namens de bovenstaande kandidaten: YES YOU CAN! Kom luisteren, huiveren, bijtanken en laat je inspireren! 

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door onderstaand even te reageren. Graag tot ziens!

Op je LoopbaanSucces!

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Titia Steringa
Door

Titia Steringa

op 12 May 2015

Waves of Wonder....ik heb er nu al zin in!! De elevator pitch is in dit geval werkelijk niet toereikend voor wat er met iedereen gebeurd is. Wij zijn hier zelfs onderling nog bij lange na niet over uit gepraat....yes, dat wat er meer is zorgt graag voor prachtige verrassingen :-)

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 12 May 2015

Als trainer komen mijn stoutste dromen uit ... Ik zie dat bij jullie ook je stoutste dromen uitkomen ... yeah, let's party!!!

Suzanne Zijlstra
Door

Suzanne Zijlstra

op 13 May 2015

Geen woorden kunnen omschrijven hoe het voor mij voelt om hier onderdeel van te zijn. Ik wist binnen 5 minuten toen ik binnen kwam lopen dat het belangrijk was om aan te haken. One small step, one big of a journey. Dank je wel Bodo, voor alles wat je geeft. Jij hebt geen idee hoe jij jezelf door je bescheidenheid af en toe zo vreselijk onderschat. Ik vind het heerlijk dat ik je heb leren kennen!

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 13 May 2015

Hoi Suzanne, Dankjewel voor je mooie woorden! It's a big, it;'s a huge pleasure! En het elkaar hebben leren kennen is een wederzijds groot plezier!

Jacob Bos
Door

Jacob Bos

op 13 May 2015

Ik wil het wel eens meemaken...

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 13 May 2015

Hallo Jacob, Dank voor je reactie, je bent van harte welkom! Bodo

Bert Schenkel
Door

Bert Schenkel

op 13 May 2015

Ik kom de 21e langs

Suzanne Zijlstra
Door

Suzanne Zijlstra

op 14 May 2015

Bert, wat leuk dat je er bij bent de 21ste. Ik kan me jouw inspirerende woorden tijdens de boostcamp nog goed herinneren!

Ankie
Door

Ankie

op 19 May 2015

Kom graag de 21ste

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 19 May 2015

Hallo Ankie, van harte welkom! Bodo

Reactie plaatsen