Van hokkerige afwerkschotten naar 🥰 knuffelkantoor
Van hokkerige afwerkschotten naar 🥰 knuffelkantoor
17 oktober 2022 

Van hokkerige afwerkschotten naar 🥰 knuffelkantoor

Van hokkerige afwerkschotten naar 🥰 knuffelkantoor

Van hokkerige afwerkschotten naar 🥰 knuffelkantoor. Heb jij je 💪 zielskracht te pakken? Da’s met ❤️ hart & ziel werken, dan vindt die droombaan jou! 

van hokkerige afwerkschotten naar knuffelkantoor

Intelligent op en neertje

Vorige week kreeg ik een rondleiding op een kantoor. Alles keurig geregeld, meer dan keurig, kun je niets van zeggen. Zelfs de parkeerplek werd geregeld.

De lift: daar was flink over nagedacht. Ik gaf aan naar welke etage ik wilde. Het display antwoordde hoeveel personen er passen is in de eerstvolgende lift. Mooi intelligent op en neertje toch?

Hokkerige afwerkschotten

Op de corresponderende etage staan zitjes met extra hoge bankjes in carré, lekker functioneel. Verder afwerkschotten, werkelijk overal van die één meter vijftig hoge afwerkschotten, opgeleukt met Hydro korrels planten.

Als ik na een leven als legbatterij reïncarneer op deze afdeling, zou ik het verschil niet  merken tussen gekakel van toen en nu.

Op deze intensieve care met comateus personeel is thuiswerken is de perfecte buffer: daar is het veel gezelliger.

Gemeentehuis creëert knuffelkantoor

Een gemeente in de Randstad heeft er iets op gevonden: het knuffelkantoor. Op ontbijt tv staat de manager shiny te vertellen, dat het nu helemaal niet meer als kantoor voelt.

Het voelt als fijne relaxruimte. Met pretlichtjes in zijn ogen vertelt hij dat er hoogpolig, aaibaar kunstgras ligt. De ingehuurde barista serveert jou een perfect schuimende latte macchiato.

Met een vero Italiaans Cantuccini koekje erbij: van die harde, langwerpige koekjes die i-de-aal zijn om te koffiesoppen.

Wegwerppersoneel 

Zo’n knuffelkantoor hebben ze hard nodig! De manager leidde me rond en maakte een praatje met deze en gene. Achter één van die afwerkschotten stond een empty deskje zielig te huilen. Geen gekakel, geen radio, geen rammelend mobieltje, nix.

Waar die collega is? Ze kijkt naar de manager, naar mij, slaat haar ogen neer, zegt dat deze medewerker al 3 maanden burned-out thuis zit.

Afgeserveerd worden

Afgeserveerd worden: wie kent het niet? Het gebeurt in ondernemend Nederland en die kijkt het weer af van de politiek.

Zelfs onze Teflon premier liegt dat ie barst, terwijl hij recht de camera ingluurt. Wie deed dat eerder? Bill Clinton! Gasten, die mijlenver van hun ziel verwijderd zijn en no sweat zonder eergevoel zitten te jokkebrokken.

Zielskracht

Er zijn hele andere voorbeelden, zoals Nelson Mandela. Hij was zo krachtig verankerd met zijn ziel, dat hij 2 kampen verenigde. Oprah Winfrey is ook een stralend voorbeeld.

Wat dacht je van Ronald Reagan en Michail Gorbatsjov? Zij hadden extra gloed. De zielskracht van deze 2 heren kreeg Oost- en West-Duitsland herenigd.

Met hart & ziel werken

Hoe staat het met jouw zielskracht? Sta je als uit één blok op je carrière pad of word je uit elkaar getrokken?

En je werkgever? Zorgt je werkgever voor eenheid en verbondenheid, want dat hebben we in deze wereld harder nodig dan ooit. Daar is het pas echt met hart & ziel werken.

Dan vindt die droombaan jou!

Hoe sta jij in je loopbaan? Als kip zonder kop in de legbatterij farm? Of zorg je met soulpower dat je super gemakkelijk vooruitkomt? Dat je je niet krampachtig suf toktokt naar die fijne baan? Relax en laat je ziel voor je werken. Dan vindt die droombaan jou!

Hoe die droombaan jou vindt? Je snapt `em al. Klik op Bel Bodo als je echt de regie in je loopbaan wilt!

Ik hoor je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen