Waarom je zelf zorgt dat je met je CV afgewezen wordt?
Waarom je zelf zorgt dat je met je CV afgewezen wordt?
14 november 2022 

Waarom je zelf zorgt dat je met je CV afgewezen wordt?

Waarom je zelf zorgt dat je met je CV afgewezen wordt?

Waarom je zelf 👀 zorgt dat je met je CV 🖕 afgewezen wordt? Heb jij een 🤗 uitnodig- of 🤬 wegwerp-Curriculum Vitae?


Een Curriculum Vitae onthult en verhult

Ben je de laatste tijd nog wezen winkelen? Heb je je karretje lekker vol gemikt? Ah ja yummieeee, nog even een patétje meegrabbelen en een camembèrtje, oooh ja da’s vet lekker op een multi vegan zangzaadcracker! Doen we er meteen een doosje volvette Chardonnaytjes bij van 6 halen = 5 betalen.

Als je `t doet, doe `t dan goed en shop till you drop your hernia bij Appie Happy. Dan is Appie very happy, maar je lieve schattige appje van de bank kun je meteen van de Appie naar de euthanasieafdeling van ongeneeslijk zieke koulijders brengen die net van het gas afgesloten zijn. Waarschijnlijk willen ze nu maar al te graag aan het gas of ga ik te ver?

Waarom je zelf 👀 zorgt dat je met je CV 🖕 afgewezen wordt 

Dit is namelijk wat de meeste sollicitanten doen. Ze shoppen hun Curriculum Vitae prop en prop vol. Als je van alles wat er op je CV staat, een artikel maakt wat je in de supermarkt van de schappen plukt, ga je hartstikke failliet.

Niet dat me dat zo veel uitmaakt hoor. Da’s alleen jammer van die lieve bloedjes van kindertjes van je. Die missen dan eerst de Sinterklaas kadootjes en daarna slapen ze in een kartonnen doos onder de Erasmusbrug, want die is lekker groot.

Waarom je zelf 👀 zorgt dat je met je CV 🖕 afgewezen wordt? Hoe voller je je CV stopt, hoe groter de kans dat je afgewezen wordt. Zo maak je van je levensloop een dodenloop. Ben je dan überhaupt nog reïncarnabel?

Heb jij een uitnodig-curriculum vitae?

Heb jij een uitnodig-CV? Dan hanteer je het regenjassen model. Ken je zo’n mevrouw of meneer die de regenjas een fractie van een seconde open en dan snel weer dicht doet? Zo’n regenjas is net lang genoeg open dat je de huid ziet, maar te kort open om details te zien.

Als je een uitnodig-curriculum vitae hebt, dan zorg je dat je loopbaan in hoofdlijnen goed zichtbaar is, maar je laat met opzet wat details weg. Wedden, dat ze er in het sollicitatiegesprek naar lopen te hengelen? Zo heb jij de regie over jouw loopbaan. Jij beslist welke vis ze aan hun hengel naar binnen hengelen.

Of heb jij een wegwerp-curriculum vitae?

Weet je wat 💩 sjidt is? Alle sollicitanten hebben een wegwerp-cv. Ik zweer het op mijn moeders graf. Seriously! Nou ja op ééntje na dan: degene die aangenomen wordt! Alle anderen hebben een heuse wegmik-cv! Sneu hè?

Weet je wat nog sneuer is? Mijn klanten hebben maar 3 sollicitaties nodig om hun droombaan te scoren. Wil jij dat ook? Kan hoor!

Klik dan nu op Ja ik wil Het Recept om in 7 stappen bij sollicitaties niet afgewezen, maar Aangenomen te worden.

Cheers,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen