Resultaten op je curriculum vitae
Resultaten op je curriculum vitae

Resultaten op je curriculum vitae

Hoe geven πŸ”’ cijfers & feiten πŸ”  je CV turbo power πŸ’ͺ? Met resultaten op je curriculum vitae rol je de rode loper πŸƒβ€β™‚οΈ uit voor elk πŸŽ₯ sollicitatiegesprek.


Heb jij een wegwerp-CV?

Zolang je te weinig uitgenodigd wordt heb je een wegwerp-CV. Zit je uren aan je CV te werken en met één simpele druk op de knop deleten ze je CV naar de eindeloos grote prullenbak. 

Ontvang je geen uitnodigingen via LinkedIn? Dan heb je een digitaal wegwerp profiel wat je weinig oplevert. Wat heb je nodig om een uitnodig-CV te maken?

Hoe maak je een Uitnodig-CV?

Je kunt je allerlei voutjes op je CV veroorloven. Je hoort CV met kleine letters te schrijfen, maar ik ben zo beroepsgedeformeertd, dat ik CV met hoofdletters schrijf. Je kunt op je CV een eindeloze moedeloos makende rij met opleidingen, cursussen en werkervaring hebben, dat ze knikkebollend achter hun bureau in slaap kakken.Β 

Er is maar één ding, dat je hoeft te doen om van je wegwerp-CV een linea recta uitnodig-CV te maken. Dit toverstokje zit `em in de resultaten die je op je CV vermeldt. Als je de juiste resultaten op je CV schrijft, komen ze je haast met de taxi thuis ophalen. 

Hoe geven cijfers & feiten je CV turbo power?

Dat je van wanneer tot wanneer in welke functie bij welke organisatie hebt gewerkt is totaal niet interessant. Ja wellicht vinden nurdy factcheckers dat leuk om te weten, maar je toekomstige baas koopt er niets voor.Β 

Jouw fulltime maandsalaris mag je eerst met 12 (maanden) vermenigvuldigen en dan met 2 (inclusief vakantiegeld, belastingen en alle werkgeverslasten. Dan weet je jouw prijskaartje> Dat is je werkgever elk jaar aan je kwijt. Daarom moet jouw CV bewijs leveren, zodat je toekomstige werkgever op fulltime jaarbasis zo'n € 50.000,- in je investeert.Β 

Resultaten op je curriculum vitae

Dat je als Personal Assistant elke dag 4 uur werk uit de handen van je baas neemt, dat je als vertegenwoordiger in een krimpende markt voor 10% omzetstijging hebt gezorgd, dat maakt elke baas kwijlend g@il.Β 

Dat je als boekhouder laat betalende klanten bent gaan bellen, zodat de betaaltermijn nu een maand minder is en dat daarom de cashflow is toegenomen . . . kijk, daarmee maak je elke werkgever fogging opgewonden. Nu heeft die baast dus niet de regie, maar jij!

De rode loper uitrollen voor elk sollicitatiegesprek

Uit ervaring weet ik, dat docenten, verplegers en andere mensen in de not-for-profit mij bellen en gillen dat resultaten in hun beroep niet meetbaar is. Ik heb nieuws voor je, dat is het wel! Jij bent het alleen niet gewend om je werk te definiΓ«ren in termen van resultaten.Β 

Heb je als docent gezorgd voor minder uitval? Heb je als verpleegkundige gezorgd voor een kortere opnameduur? Of voor sneller herstel? Als je op de communicatie afdeling werkt, welk project heb je gedraaid waar je trots op bent? Trots, waarop ben je trots? Als je dat in je CV en in je LinkedIn-profiel vermeldt, rollen ze de rode loper voor je uit voor elk sollicitatiegesprek.Β 

Met welke resultaten in je CV scoor je je droombaan?

Heb je dat extra zetje nodig om je droombaan te scoren? Ik heb. een online sollicitatietraining voor je klaar staan, waarin ik al mijn know-how over succesvol solliciteren met je deel. Krijg je al mijn indside info tips. Klik op Ja doe mij voor 47,- al je know-how over succesvol solliciteren.

Je kunt inhoudelijk een sterk CV hebben, maar om ervoor te zorgen dat het de ander echt bereikt kan een hele kunst zijn. dat krijg je voor elkaar door op de bovenstaande link te klikken. Jazeker, i die online training staan nog veel meer tips over welke resultaten je in je CV kunt vermelden.

Je droombaan scoren met 95% zekerheid

Wil je meer zekerheid hebben? Dat kan! Met mijn unieke en bewezen aanpak zorgen we er samen voor, dat jij je droombaan scoort. Kijk zelf even wat andere klanten vertellen over hun droombaan.

Wil je je loopbaan over een andere boeg gooien? Wil je gewoon trots zijn op het werk dat je doet en voor welke tent je werkt? Klik voor een gratis kennismakingsgesprek op:

πŸ‘‰ Ja ik wil werk waar ik trots op ben! πŸ‘ˆΒ 

Ik ontmoet je graag,
Bodo


Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen