Workshop Curriculum Vitae & LinkedIn zat. 14-02
Workshop Curriculum Vitae & LinkedIn op zat. 14-02
07 februari 2015 

Workshop Curriculum Vitae & LinkedIn op zat. 14-02

Zo komt je C.V. Bovenop de Stapel en zorgt LinkedIn voor Uitnodigingen

Hoe maak ik een Curriculum Vitae?Voor sommige vacatures ontvangt een werkgever 50 mails met C.V., voor andere vacatures ontvangt een werkgever wel 500 reacties! De vraag is hoe je niet onderaan maar bovenop komt?

Er zijn LinkedIn profielen die zó aantrekkelijk zijn, dat een selecteur een werkzoekende zelfs uitnodigt om te reageren.

Wil jij je kansen op een baan drastisch verhogen met een pakkend C.V. en een professioneel LinkedIn? Kom dan naar de workshop op zaterdag 14 februari van 10.00 – 16.00 uur.

Met 40 cursisten is deze workshop volgeboekt. Wel is er nog plek op de gratis Loopbaan BoostCamp. Daar komen ook Curriculum Vitae en LinkedIn aan bod.

Met een paar Handgrepen heb jij een Winnend Curriculum Vitae

Hoe maak ik een Curriculum VitaeWekelijks spreek ik verschillende selecteurs, lees wat hun vuistregels zijn:

De helft van alle brieven/mails met Curriculum Vitae ziet er niet uit. Slordig, snel in elkaar geflanst, typefouten, etc. Sommigen vragen zelfs om een reactie, omdat ze dat nodig hebben voor het UWV …

Van de helft valt nog eens de helft af, omdat ze bij lange na niet voldoen aan de gestelde functie-eisen. Zo resteert 25% van de reflectanten.

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je bij die 25% hoort na de 1e voorselectie, je ontdekt hoe je in de top-10 komt.

Met je LinkedIn Profiel uitgenodigd worden

Met Linkedin uitgenodigd worden voor sollicitatiegesprekLinkedIn profielen werken niet of werken juist wel uitnodigend voor een selecteur.

De kandidaten die ik begeleid, vertellen me soms dat zij met hun LinkedIn profiel juist uitgenodigd worden om te solliciteren. Hoe mooi is dat in deze tijd van relatief weinig vacatures …!

Tijdens de workshop leer je hoe je een LinkedIn profiel maakt, waarbij je niet weg geklikt, maar juist uitgenodigd wordt!

Waarom Curriculum Vitae en LinkedIn samen in één Workshop?

De eerste 3 seconden dat een C.V. of een LinkedIn profiel gelezen wordt, zijn doorslaggevend.

Beiden worden snel gescand, na het scannen besluit de lezer of de Selecteur om al dan niet verder te lezen.

Zowel bij je C.V. als bij LinkedIn zijn dezelfde mechanismen en onderdelen werkzaam. Als je daarop inspeelt, wordt je dus uitgenodigd.

Wat leer je tijdens de C.V.- en LinkedIn Workshop?

loopbaanbegeleiding-friesland-groningen-drenthe-overijssel-flevolandAls je weet hoe een Selecteur leest, oordeelt, beoordeelt en beslist, heb je meer dan een streepje voor.

Als je weet welke lay-out er voor zorgt dat de Selecteur meteen verder leest, schrijf je voortaan alleen nog maar voltreffers.

Als je weet welke inhoudelijke info zorgt voor uitnodigingen, dan voer je de regie over je loopbaan.

Zo Versnel je je Loopbaan

Loopbaan BoostCamp voor Loopbaanadvies en Outplacement 3Je leert véél meer dan door de voorselectie heen te komen.

Je ontdekt hoe je met een pakkend C.V. en LinkedIn profiel de regie gaat voeren over je loopbaan en hoe je de kansen om uitgenodigd te worden minimaal verdrievoudigt!

Je leert hoe je kunt stoppen met wachten op uitnodigingen en hoe je juist kansen kunt creëren!

Wat komt er aan bod?

Op deze site staan veel tips over Curriculum Vitae; klik op de link. Met name leer je hoe je met Personalia, Pasfoto, Professionele Doelstelling, Werkervaring en Opleidingen een winnend geheel maakt.

Op deze site staan ook veel tips over LinkedIn, klik op de link. Met name leer je hoe je met Personalia, Pasfoto, Samenvatting, Werkervaring en Opleidingen een winnend geheel maakt.

Resultaat: 3X zoveel uitnodigingen.

Wanneer en Waar?

Bodo AgterhofDe C.V.- en LinkedIn workshop vindt plaats op zaterdag 14 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De locatie is Gebouw Werkstate, Trambaan 1D te Heeerenveen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Kosten: € 5,- voor koffie, thee en lunch.

Aanmelden

Aanmelden kan door te reageren onderaan deze pagina of door het contactformulier in te vullen.

Graag tot zaterdag aanstaande!

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Renée Rurenga
Door

Renée Rurenga

op 11 Feb 2015

Geachte heer Agterhof, De workshop spreekt me erg aan. Alleen het overkomen de kosten van het afleggen van meer dan 100 km vanuit ene bijstandssituatie weerhoudt me van deelname. Als u dezelfde workshop vanuit een locatie in bijv. Almere of Utrecht zou kunnen houden, zal ik mij zeker aanmelden voor de workshop. Ik ontvang hierover graag nadere informatie. Met vriendelijke groeten, Renée Rurenga

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 11 Feb 2015

Hallo Renée, Hartelijke dank voor je mail. Voorlopig is deze workshop alleen in Heerenveen. Met vriendelijke groeten, Bodo

Tineke van Asperen
Door

Tineke van Asperen

op 15 Feb 2015

Het was een enerverende dag, veel goeie tips gekregen en nieuwe contacten opgedaan. Een aanrader om echt verder te komen met je CV, en een persoonlijk en pakkend CV te maken, waar je het verschil mee kunt maken. De moeite waard om voor te reizen!

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 15 Feb 2015

Hartelijke dank Tineke, ook voor je energieke bijdrage!

Angelique Benschop
Door

Angelique Benschop

op 15 Feb 2015

Ik heb tijdens de workshop ontzettend veel tips & trucs gekregen om mijn CV en LinkedIn profiel te verbeteren. Bovendien was het erg inspirerend om zoveel nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Bodo, bedankt!

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 15 Feb 2015

Hoi Angelique, Hartelijke dank! Grote kans dat je zelf ook inspirerend bent :-) Bodo

Mirjan Koster
Door

Mirjan Koster

op 15 Feb 2015

De reden om me op te geven voor deze workshop was mijn behoefte aan een positieve motivatie die ik momenteel moeilijk kan vasthouden. Hoe maak je een werkgever duidelijk welke kwaliteiten je hebt?? Wat jou meerwaarde is?? De inspirerende en enthousiaste persoonlijkheid van Bodo en de informatie op zijn website sprak me meteen aan. Dat had ik dus net even nodig. Alle andere cursisten waar ik mee gesproken heb, kwamen met goede tips en aanvullingen op mijn CV, waarvoor mijn hartelijke dank. En die Elevator Pitch, dat is een hele goede oefening om jezelf kort en krachtig neer te zetten zó dat de werkgever het aanspreekt.

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 15 Feb 2015

Mirjan hele hartelijke dank, ik word er haast verlegen van, Bodo

Marloes Herbrink
Door

Marloes Herbrink

op 18 Feb 2015

't Is (Net)Werken! Vier dagen later en nog steeds ben ik super energiek. Kom van die bank af als je wat wil bereiken ! Ik ga morgen bij een mooi bedrijf mijn cv en motivatiebrief persoonlijk overhandigen. Deze dag heeft mij zeker geholpen, wat een positieve mensen, GEWELDIG!

Reactie plaatsen