Workshop Curriculum Vitae & LinkedIn zat. 14-02
Algemeen
Bodo Agterhof
Algemeen
02/07/2015
3 min
9

Workshop Curriculum Vitae & LinkedIn op zat. 14-02

02/07/2015
3 min
9

Zo komt je C.V. Bovenop de Stapel en zorgt LinkedIn voor Uitnodigingen

Hoe maak ik een Curriculum Vitae?Voor sommige vacatures ontvangt een werkgever 50 mails met C.V., voor andere vacatures ontvangt een werkgever wel 500 reacties! De vraag is hoe je niet onderaan maar bovenop komt?

Er zijn LinkedIn profielen die zó aantrekkelijk zijn, dat een selecteur een werkzoekende zelfs uitnodigt om te reageren.

Wil jij je kansen op een baan drastisch verhogen met een pakkend C.V. en een professioneel LinkedIn? Kom dan naar de workshop op zaterdag 14 februari van 10.00 – 16.00 uur.

Met 40 cursisten is deze workshop volgeboekt. Wel is er nog plek op de gratis Loopbaan BoostCamp. Daar komen ook Curriculum Vitae en LinkedIn aan bod.

Met een paar Handgrepen heb jij een Winnend Curriculum Vitae

Hoe maak ik een Curriculum VitaeWekelijks spreek ik verschillende selecteurs, lees wat hun vuistregels zijn:

De helft van alle brieven/mails met Curriculum Vitae ziet er niet uit. Slordig, snel in elkaar geflanst, typefouten, etc. Sommigen vragen zelfs om een reactie, omdat ze dat nodig hebben voor het UWV …

Van de helft valt nog eens de helft af, omdat ze bij lange na niet voldoen aan de gestelde functie-eisen. Zo resteert 25% van de reflectanten.

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je bij die 25% hoort na de 1e voorselectie, je ontdekt hoe je in de top-10 komt.

Met je LinkedIn Profiel uitgenodigd worden

Met Linkedin uitgenodigd worden voor sollicitatiegesprekLinkedIn profielen werken niet of werken juist wel uitnodigend voor een selecteur.

De kandidaten die ik begeleid, vertellen me soms dat zij met hun LinkedIn profiel juist uitgenodigd worden om te solliciteren. Hoe mooi is dat in deze tijd van relatief weinig vacatures …!

Tijdens de workshop leer je hoe je een LinkedIn profiel maakt, waarbij je niet weg geklikt, maar juist uitgenodigd wordt!

Waarom Curriculum Vitae en LinkedIn samen in één Workshop?

De eerste 3 seconden dat een C.V. of een LinkedIn profiel gelezen wordt, zijn doorslaggevend.

Beiden worden snel gescand, na het scannen besluit de lezer of de Selecteur om al dan niet verder te lezen.

Zowel bij je C.V. als bij LinkedIn zijn dezelfde mechanismen en onderdelen werkzaam. Als je daarop inspeelt, wordt je dus uitgenodigd.

Wat leer je tijdens de C.V.- en LinkedIn Workshop?

loopbaanbegeleiding-friesland-groningen-drenthe-overijssel-flevolandAls je weet hoe een Selecteur leest, oordeelt, beoordeelt en beslist, heb je meer dan een streepje voor.

Als je weet welke lay-out er voor zorgt dat de Selecteur meteen verder leest, schrijf je voortaan alleen nog maar voltreffers.

Als je weet welke inhoudelijke info zorgt voor uitnodigingen, dan voer je de regie over je loopbaan.

Zo Versnel je je Loopbaan

Loopbaan BoostCamp voor Loopbaanadvies en Outplacement 3Je leert véél meer dan door de voorselectie heen te komen.

Je ontdekt hoe je met een pakkend C.V. en LinkedIn profiel de regie gaat voeren over je loopbaan en hoe je de kansen om uitgenodigd te worden minimaal verdrievoudigt!

Je leert hoe je kunt stoppen met wachten op uitnodigingen en hoe je juist kansen kunt creëren!

Wat komt er aan bod?

Op deze site staan veel tips over Curriculum Vitae; klik op de link. Met name leer je hoe je met Personalia, Pasfoto, Professionele Doelstelling, Werkervaring en Opleidingen een winnend geheel maakt.

Op deze site staan ook veel tips over LinkedIn, klik op de link. Met name leer je hoe je met Personalia, Pasfoto, Samenvatting, Werkervaring en Opleidingen een winnend geheel maakt.

Resultaat: 3X zoveel uitnodigingen.

Wanneer en Waar?

Bodo AgterhofDe C.V.- en LinkedIn workshop vindt plaats op zaterdag 14 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De locatie is Gebouw Werkstate, Trambaan 1D te Heeerenveen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Kosten: € 5,- voor koffie, thee en lunch.

Aanmelden

Aanmelden kan door te reageren onderaan deze pagina of door het contactformulier in te vullen.

Graag tot zaterdag aanstaande!

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Reacties
Categorieën