Gratis sollicitatietraining voor veertigers en vijftigers
Gratis sollicitatietraining voor veertigers en vijftigers
06 maart 2023 

Gratis sollicitatietraining voor veertigers en vijftigers

Gratis sollicitatietraining voor veertigers en vijftigers

Gratis 🎥 sollicitatietraining voor veertigers en vijftigers. Praktische 🙋‍♂️ tips voor je loopbaan om werk te vinden dat van je ❤️‍🔥 houdt.


Solliciteren voor of na je veertigste

Als twintiger zocht ik fun en avontuur. Ik deed mijn haar los, riep poep en ging op wereldreis. Bij de eerste tussenstop in Caïro bleef ik al plakken. Via-via kreeg ik een baan als reisleider. Ik heb er met mega veel plezier 2 jaar gewoond, gewerkt en groepen Nederlandse toeristen door het land geleid.

Als dertiger wilde ik mezelf bewijzen en ramde de heipalen voor mijn toekomst de grond in. Die vaste baan was belangrijk voor de hypotheek. Ik trouwde, we kochten een huis en werden gezegend met een kind.

Solliciteren voor je veertigste

Solliciteren voor of na je veertigste werkt totaal anders. Even een korte en krachtige helicoptervlucht in stukjes van 10 jaar, voordat ik sollicitatietips met je deel voor veertigers en vijftigers.

Als tiener huppel je lekker onschuldig met mobieltje en al door het leven. Als je pit in je donder hebt zijn niet `mama' en `papa' je eerste 2 woorden, maar `zelluf' en `doen'. Klik op Solliciteren als 10-er voor concrete sollicitatietips voor tieners.

Als twintiger begin je met bij- en vakantiebaantjes. Na je opleiding zoek je vaste grond onder je voeten. het is belangrijk dat je in je eerste echte baan succesvol bent. Voor meer info lik op Solliciteren als 20-er voor concrete sollicitatietips voor twintigers.

Als dertiger groei je kneiterhard. Verliefd, verloofd, getrouwd, een huis, auto en flatscreen kopen. Voor je het weet til je de Maxi Cosi in je nieuwe auto. Dus zoek je een baan die jou én zekerheid én groeipotentieel biedt. Klik op Solliciteren als 30-er voor concrete sollicitatietips voor twintigers.

Mijn loopbaan na mijn veertigste

Na een lief, klein en schattig burn-outje vielen er wat kwartjes. Een baan in een loondienst keurslijf paste niet bij me en ik begon voor mezelf. Dat bleek een gouden greep. Mijn vader kwam uit een ondernemersgezin. Mijn wortels bleken belangrijker dan ik eerst dacht.

Ik heb als intercedent bij een uitzendbureau gewerkt, als consulent op het arbeidsbureau en heb 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid, Ik begon als reisleider in Egypte en nu was ik reisleider in loopbaanland.

Speciaal voor jou als solliciterende veertiger heb ik onderstaand filmpje opgenomen. Zoek jij je droombaan? Dan moet je de spijker op zijn kop rammen. Klik op Solliciteren als 40-er voor specifieke sollicitatietips voor veertigers.


Mijn koopbaan na mijn vijftigste

Nog een burn-out. Niet zo'n lief, klein schattig knuffel burn-outje, maar eerder een Boa Constrictor wurg burn-out. Ik zakte door mijn basis heen. Achteraf gezien is het een Godsgeschenk.

Ik knalde door het glazen dak van mijn gepieker en gedram heen en plofte na flink vallen op een hele andere bodem, die ik daarvoor niet kende: de bodem van mijn ziel. Daardoor kan ik jou begeleiden met mijn hart en ziel naar de baan die jij uitoefent met hart en ziel.

Reisleider voor werken met hart en ziel

Sinds mijn vorige burn-out hanteer ik de volgende definitie voor mijn eigen leiderschap. Die heeft te maken met mijn integriteit naar mijn ziel. Ik ben integer naar mijn ziel als ik haar niet meer negeer en juist doe wat ze van me vraagt. Hoe meer ik dat doe, hoe meer ze me beloont met gelukkig zijn en hoe beter ik jou kan helpen.

Zoek je praktische 🙋‍♂️ tips voor je loopbaan om werk te vinden dat van je ❤️‍🔥 houdt? Voor specifieke sollicitatietips voor vijftigers klik op Solliciteren als vijftiger.

Loopbaanbegeleiding met 95% succesgarantie

Toevallig werk ik met stevige technieken op zielsniveau. De afgelopen 11 jaar heb ik meer dan 3.500 familie- en loopbaanopstellingen begeleid. Vooral als vijftiger is dit de snelste en zekerste route naar je droombaan. Klik op Echt waar: 95% succesgarantie?

Zodoende ben ik nu ook in het land van werken met hart en ziel. Wil tref zeker raak schieten met je sollicitatiegesprekken? Heb je zin om je droombaan te scoren in max. 3 sollicitatiegesprekken?

De keuze is aan jou. Je kunt lekker doorsudderen tot je gaar bent of een gratis afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Klik op Ja Bodo ik zoek een baan met hart en ziel met 95% succesgarantie. 

Ik trakteer in Nieuwegein en Heerenveen
op gratis parkeren, thee en koffie!
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen