Hoe naakt durf jij te pitchen?
Hoe naakt durf jij te pitchen?

Hoe naakt durf ย jij te pitchen?

Hoe naakt durf ๐Ÿ’ช jij te pitchen op je sollicitatiegesprek? Zonder pitch solliciteer je naar ๐Ÿ™ˆ afwijzing. Een sterke pitch opent de deur naar je ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ droombaan ๐Ÿ™†โ€โ™‚๏ธ.


Met jou als cursist in mijn nakie?

Er is naaktheid in soorten en maten. Hoe naakter hoe nabijer. Persoonlijk houd ik van naar de sauna gaan. Maar samen met jou als cursist in mijn nakie naar de sauna? Dacht van niet!

Professionaliteit is gebaat bij weinig naaktheid. Liever wat zakelijke distantie. In de politiek is het รฉรฉn en al distantie. De afstandelijkheid is daar eerder het voorgeschreven politieke uniform.

De handigheid van uniformiteit

Bij het koninklijk huis, in het leger en bij fanfare's is het รฉรฉn en al uniform. Da's handig, want het uniform vertelt de functie en de context en dat biedt houvast.

Maatschappelijk werkers dragen trouwens ook een uniform: een informeel uniform. Daar is de dresscode: better underdressed than overdressed.

Hoe naakt durfย ๐Ÿ’ชย jij te pitchen op je sollicitatiegesprek?

Tijdens sollicitatiegesprekken is er ook een dresscode. Ga een tikje beter gekleed dan je aanstaande collega's. Als solliciterende bouwvakker doe je een poloshirt (geen Lacoste ๐Ÿคฃ) en jeans aan, terwijl je als bankmedewerker een alles erop en eraan pak met stropdas draagt.

De kunst is om tussen die uniformiteit wat van jezelf te laten zien. Hoe minder je van jezelf laat zien, hoe eerder je afgewezen wordt. Hoeveel laat jij van jezelf zien dan? Hoe naakt durf jij te pitchen op je sollicitatiegesprek?

Zonder pitch solliciteer je naarย ๐Ÿ™ˆย afwijzing

De meest gestelde vraag ever is tijdens sollicitatiegesprekken? "Vertel eens wat over jezelf". Als je een zo-zo antwoord geeft, sta je meteen met 0 - 1 achter.

Met een sterke pitch leg je de bal klaar. Dan schiet je `em er genadeloos hard in. Hoe? Dat is wat ik mijn klanten haarfijn uitleg. Daarom hoeven ze maar 3 keer te solliciteren om hun droombaan te scoren. Kijk even op Waarom geef ik mijn klanten 95% succesgarantie op hun droombaan?ย Daarom solliciteer je zonder pakkende pitch rechtsreeks naar een afwijzingen.

Een sterke pitch opent de deur naar jeย ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธย droombaanย ๐Ÿ™†โ€โ™‚๏ธ

Hoe vertel je een formidabel sterke pitch? Open met een anekdote. iets grappigs. Weet je wie dit doet? Brigitte Kaandorp. Ze begint steevast met een niemendalletje. maar je zit wel op het puntje van je stoel. Daar gaat het om.

Het mooiste is, dat jij die anekdote zelf hebt meegemaakt. Daarom zit je tijdens het vertellen niet in je harses, maar lekker in je gevoel. Daarom fietst jouw sticky story bij de luisteraar rechtsreeks het gevoel binnen.

Het sollicitatiegesprek met een kwartiertje in je pocket

Dat je HRM doet, is boring. Zonder concreet resultaat lijkt het op Human Destroy Management. Als je het ziekteverzuim hebt verlaagd van 8 naar 4%; kijk, now we're talking!

Ik help mijn klanten hun grootste verdriet in hun pitch te verwerken, hoe ze ermee zijn omgegaan en hoe het ze onoverwinnelijk maakt tezamen met concrete resultaten. Zo heb je het sollicitatiegesprek met een kwartiertje in je pocket.

Wil jij solliciteren met 95% succesgarantie?

Beetje hulp nodig om je droombaan te scoren? Wil je met 95% bestemmingsgarantie geramd zitten? Klik op Ja ik maak een afspraak voor gratis kennismakingsgesprek.

Heb je dat zetje extra nodig om met een pakkende pitch je droombaan te scoren? Ik heb. een online sollicitatietraining voor je klaar staan, waarin ik al mijn know-how over succesvol solliciteren met je deel. Krijg je al mijn indside info tips en hoe je pakkend pitcht. Klik op Ja doe mij voor 47,- al je know-how over succesvol pitchen en solliciteren.

Ik spreek je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen