Op de camping
Op de camping

Op de camping

Een tent of wat verder staat een firekiller 👨‍🚒. Zijn vrouw is alle behalve een killer. Ben jij loopbaanbegeleider op de camping vraagt ze? Ze spervuurt vragen ⁉️. Alsof ik weet waarom ze zo vaak afgewezen 🙅‍♀️wordt?

Loopbaanbegeleider op de camping

Ken je dat? Ben je op een feestje, zegt er iemand dat ie postbezorger is. Krijgt ie een klachtenlawine omdat ie volgens de feestvierder de verkeerde post in de verkeerde gleuf steekt. Niet te geleuven toch?

Da's the trigger voor reclameweigeraars. Die weigeren hardnekkig papieren blèrsjit. Nu gaat het echt los. Gleufwappies aan het woord. Zij bestellen alleen nog per postorder. Ze zijn in de hemel met hun gleuf en wat er allemaal doorheen glijdt. 

Ik roetschte er helemaal in. Vertelde per oepsgeluk dat ik loopbaanbegeleider ben. Ooohhh kirde de kersverse echtgenote van de stoere firekiller: "Oooh Keviiinnn we hebben een echte loopbaanbegeleiderrr op de camping!

Thanks chick, nu weten alle buren het ook. 

Loopbaanbegeleider op de camping

Ze spervuurt vragen over haar sollicitaties

Of ik eventjes wil helpen met haar volgende brief + CV. Nou uhhmmm ik doe nu even aan gumloopbaanbegeleiding. Ben op vakantie -just saying- dus ik gum loopbaanbegeleiding lekker weg. “Oooh snap ik all the way hoorrr” zeg maarrr met Gooische rrr. 

Ze schiet in `n agressief passieve rol. “Jaaah kijk ik volg mijn eigen cyclus en ook de denimcyclus hoorrr. Ik ben all the way van skinny naar baggy jeans gegaan. Wat mij betreft zijn HRM koele killerrrs met Human Destroy Management. Gelijke behandeling geldt alleen voor knappe slankerrrds. Fijne samenzwering hoorrr!

Alsof ik weet waarom ze zo vaak afgewezen 🙅‍♀️wordt?

Ik zie wel, waarom ze vaak schijnaangenomen wordt. Hubbydearrr zeikt ze ook af. De lieverd blust en kust haar zielenpijn. Da’s jammer, want daarmee laait haar sollicitatiepijn juist op. 

Galbak is ook een vak. Alleen daar zijn geen vacatures voor. Een warm kloppend hart opent meer deuren dan een galbak. Ben benieuwd hoe lang dit huwelijk standhoudt. 

Vakantie is noodzakelijk voor succesvol solliciteren

Van tijd tot tijd heb je `n time-out nodig. Gewoon lekker chillen, samen leuke dingen doen, een hapje en een drankje doen, samen genieten, samen lachen.

Hoe relaxter je bent, hoe makkelijker je subtiele signalen oppikt. Als je klaagdrang groter is dan je knaldrang, komt je motivatiebrief eerder binnen als klaagbrief dan als knalbrief. Kun je beter door naar de Klaagmuur. 

Slappe lach als ze over haar werk praat

De 2 meiden naast ons hebben hun boelletje gepakt. Lieve schatten zijn het. De ene is fysiotherapeute. De andere krijgt de slappe lach als ze over haar werk praat. “Slapend rijk word ik” schatert ze. Ze is beveiligingsbeambte bij het leger en verantwoordelijk voor de uitgifte van de juiste sleutels. “Ik heb echt een sleutelfunctie” giert ze uit. Ik snap, waarom ze deze cuty hebben aangenomen.

De volgende dag arriveert een jong echtpaar. Ze doen elke middag een tukje. Plukken daarna pizza uit de campingkantine. Als toetje likken ze knus elk aan hun ijsje. Tenslotte kijken ze elk op hun mobieltje. De energie drupt weg via mijn incontinentiemail. Ik vertel ze liever niet welk werk ik doe. 

Welke energie stop jij in je sollicitaties?

Zoek jij een energietransitie bij het solliciteren? 

Bel of mail me even en klik op Bodo doe mij een lekkere energietransitie bij het solliciteren!

Knal je je volgende sollicitatie er met 95% zekerheid keihard in.

Ga je stoppen met janken en starten met juichen.

Heb je ook wat leuks te vertellen.

Cheers,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen