Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig?
Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig?
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
11/21/2023
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig?

11/21/2023
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig? 

Hoe vind je je droombaan met je intuïtie en 95% succesgarantie? Zoek dan een intuïtieve loopbaanbegeleider in Utrecht of Heerenveen.

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig?

Hoe vind je je droombaan met je intuïtie?

Martineke ontmoette de manager in de sollicitatieruimte, bladerend door CV's. "Uhmmm weet u mijn naam wel" vroeg ze? "Nee, nog niet" antwoordde de man. "Nou dan ga ik maar weer" zei ze en ze vertrok. 

Toen ze bij me startte, piepte ze anders. Liet ze zich als Swiffer door managers in elke hoek jagen. Ze staat bol van de intuïtie, ze deed er alleen te weinig mee. Nu heeft ze haar droombaan te pakken. 

Luister jij naar je buikbrein?

Ik schreef over Hans. Heeft super veel intuïtie. Wat zeg ik? Het is zijn grootste gave. Weet je wat de ellende is? De eigenaar ziet zijn eigen gave over het hoofd. 

Lees hier hoe Hans zijn intuïtie ontdekteSolliciteren werd zo een makkie. Hij heeft zich van tevoren super goed voorbereid. Bovenal wist hij precies welke baan hem op het lijf geschreven is. Tijdens sollicitatiegesprekken had hij nu in zichzelf alle ruimte om naar zijn buikbrein te luisteren. Hij heeft nu echt een droom van een baan te pakken!

Weet jij van boven of van onderen?

Weet jij van boven of van onderen? Weten van boven betreft alle kennis tussen je oren. Datgene wat je nog niet weet, kun je aanvullen met Google. Het is als met de liefde bedrijven. Daar heb je op internet allerlei zogenaamde instructiefilmpjes over, maar het technisch verrichten van je handelingen tussen de lakens hoeft niets te maken te hebben met liefde. 

Over liefde gesproken, welk werk houdt van jou? Wat is die baan, waarbij je gewoon smelt of juist van in vuur en vlam raakt. Juist ja, dat is een heel diep weten. Dit diepe weten komt niet van boven, maar juist van onderen. Het is geen top down weten. het is een diep besef. 

Je droombaan vinden met 95% succesgarantie

Je intuïtie biedt jou de sleutel om je droombaan te vinden met 95% succesgarantie. Dat klets ik niet uit mijn nek. Mijn klanten vertellen het je zelf. Je kunt naar ze kijken en luisteren als je klikt op Wat zeggen Bodo's klanten over de dienstverlening van LoopbaanRegisseur?

Het zit onder je neus en het is geen snor. Nou ja, bij sommige mannen wel natuurlijk. Maar ik heb het over je intuïtie. Iedereen heeft het, maar niet iedereen kan erbij. Hoe je bij je intuïtie komt? Kom dan, it's my core business.

Zoek dan een intuïtieve loopbaanbegeleider in Utrecht?

Als je een intuïtieve loopbaanbegeleider in Utrecht zoekt, dan schiet je raak bij LoopbaanRegisseur. Mind you, want misschien is je intuïtie eerlijker dan jij.


Of zoek je een intuïtieve loopbaanbegeleider in Friesland?

Als ik je mag coachen, is intuïtie mijn sterkste raadsheer. Ja of raadsdame, want wellicht is intuïtie vrouwelijk. Gaan we samen onderzoeken welke intuïtie het beste bij jou past: de raadsheer of de raadsdame.


Nu even naar je intuïtie luisteren.

Groen licht?
Mail me.
Bodo @ loopbaanregisseur punt nl 

Reacties
Categorieën