Strontgelukkig
Strontgelukkig

Strontgelukkig

Strontgelukkig. Eindelijk weer. Drie hele weken vakantie πŸ–. Geen werk, geen loopbaan. Nergens aan denken. Volop genieten πŸ₯‚!

Eindelijk weer

Vorig jaar was ik een weekje naar de camping. Ja sorry, ik ben geen kackert met krockje op mijn polo, dus ga ik gewoon naar de camping. Als spiegeloog ben ik gek op mensen spiegelen en zo’n crempeerplaats is vegan voer voor voor mijn ziel.

De deelelite vermijdt campings. Da’s namelijk niet Lacosteproof. Die zijn verslaafd aan exclusieve barista koffie met uitstuitend vegan havermoutmelk. Dat vind ik dan weer niet te hachelen. β€œIk neem aan, dat je je auto met anderen deelt om je stikstof voetafdruk te verkleinen?” vraagt zo’n knotkakkert aan me? Nee. Sorry. Ik ben maar heel gewoon.

Drie hele weken vakantie πŸ–

De afgelopen twee jaar mocht ik haast niets. Niet samen eten met veel mensen, niet naar feestjes, uit eten mocht niet en een keertje lekker ik de kroeg doorzakken mocht ook niet.

Ik was er echt aan toe om flink te knallen. Lekker warm weer graag, onwijs lekker eten met lokale producten en graag een goed glas lokale wijn erbij. Ik had echte knaldrang!

Bodemdrang

Wel eens een drankje gedaan op de camping? Wat is een lauwe Mojito dan een pauperdrankje. Doe mijn maar een ijskoude gin-tonic. En laat mijn vriend nou werkelijk waar super lekkuruuuhhh gin-tonics serveren. Die slurpen we lekker leeg tot de allerlaatste druppel op die bodem. Wat ik je slurp da’s pure bodemdrang.

Daarom had ik een ijsklontjesmachientje gekocht. Even groot als een broodbakmachine en elke 7 minuten hoor je plopper de plop plop en plopt die ijsplopper 7 ijsplopjes uit. Kijk, dat is het ultieme vakantiegevoel!

Strontgelukkig in je loopbaan

Geen werk, geen loopbaan

Mensen die in a big city wonen, zijn tegenwoordig flitsmoe. Alles moet bij hun even flitsend. Ze hebben een flitsend leven, kun kids doen het flitsend goed en ze laten hun boodschappen flitsend snel binnen 10 minuten thuisbezorgen.

Nou ik heb nieuws voor je: ik ben ook flitsmoe. Helemaal doodop van alle appjes en alle mail die de ander graag flitstend snel beantwoord wil zien. Nu dus even geen werk, geen loopbaan, geen mail en geen whatsapp. Nou ja bijna dan 😊.

Nergens aan denken

Da’s trouwens wel een dingetje: het toiletgebeuren op campings. Deze keer was dat goed waardeloos. Ken je dat: sta je lekker onder de douche, komen we ineens allerlei onverkwikkelijke geurtjes voorbij. Daardoor alleen al zou ik haast een thuizenaar worden.

Maar weet je, ik word steeds slimmer. Dus zet ik mijn toilettas achter me op de stortbak ga lekker comfy zitten, voordat ik naar de douche sprint. Blijkt mijn toilettas een eigen willetje te hebben.Β 

Terwijl ik voorover buig en naar toiletpapier zoek, valt mijn toilettas voorover salto’t en in de pot. Holy shit, vergeten mijn toilettas dicht te zippen. Nergens aan gedacht. Ik zal je de verdere juicy details besparen.

Volop genieten πŸ₯‚!

Had ik bijna mijn douchespullen door de plee getrokken. Naaah jaaa zo erruggg is dat nou ook weer niet.

Ik zal geen namen noemen hoor, maar er zijn volop mensen die niet genoeg hebben aan drie weekjes vakantie, omdat ze hun loopbaan door de plee trekken.

Ben jij toevallig zo’n loopbaan door de plee trekker?

Bel of mail me dan even.Β 

Klik op ik ben een loopbaan door de plee trekker en ik wil weer strontgelukkig worden!

Word je snel weer super gelukkig met je werk en kun je weer volop genieten!

Cheers,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen