Bodo Agterhof

Bodo Agterhof

Waarom je bij LoopbaanRegisseur 90% kans hebt op een Droombaan en Passie, BLIJVENDE PASSIE!

 Zo Jammer

Als je werk doet dat niet bij past, dan gaat je dat kosten. Je wordt er futloos en ontevreden van, je gaat klagen en probleempjes die je eerst gewoon oploste daar draai je nu omheen.

Als je dit in stand houdt, dan werk je alleen voor geld. Als je geld op nummer 1 zet, kom jij op nummer 2 en je gezin op nummer 3. Zo jammer. Als jij jezelf niet belangrijk vindt, waarom zouden je baas en collega's dat dan doen?

Waarom je bij LoopbaanRegisseur 90% kans op een Droombaan hebt

[embedyt]

[/embedyt]

Waarom je bij LoopbaanRegisseur 90% kans op een Droombaan hebt

Welke Prijs betaal jij?

Geen leuk werk hebben is tegenstribbelen op de glijbaan omlaag. Hoe lang houd je het vol om met minder energie de auto in te stappen op weg naar werk en met frustraties thuis te komen?

Is dit het inspirerende voorbeeld dat je wilt zijn voor jezelf, je gezin en vrienden? Op deze manier betaal je de hoofdprijs. Uiteraard kun je je gevoel voor een poos afsluiten, maar dat is de garantie op een burn-out.

Eerlijk gezegd...

Eerlijk gezegd -even tussen jou en mij- heb je nou echt een goede reden om langer dan een half jaar ontevreden naar je werk te gaan?

Geef je iets of iemand anders zoveel macht over gelukkig zijn of ongelukkig zijn?

Poen geeft Pech

Als je solliciteert voor het geld of als je solliciteert op gewoon een baan die je wel leuk lijkt, dan verlies je het van je concurrentie.

ENERGIE! In een sollicitatiegesprek wil een werkgever in de eerste plaats ENERGIE zien en voelen, PASSIE!

Jij waarschijnlijk ook. Met wie spreek je liever? Met bijvoorbeeld een aanbieder van mobiele telefonie of met iemand die echt van zijn vak houdt?

Passie geeft Poen

Passie is de sleutel. Passie opent harten en harten openen deuren.

Als je passie hebt, dan heb je charisma, werkt je energie als een magneet en zullen vrienden je op vacatures tippen.

Bereik Meer

Als je je werk met passie doet, dan bereik je
 • meer resultaten
 • in minder tijd
 • met meer plezier
 • met minder moeite en
 • het levert meer voldoening en
 • meer waardering van anderen op.
Grote kans, dat je dan meer salaris kunt vragen. Bovendien krijg je betere referenties. Dat is de open deur naar een eventuele volgende baan.

Wil je meer bereiken? Schrijf je dan in voor wekelijkse tips voor je loopbaan.

Resultaten

Bij loopbaanbegeleiding knapt 95% van de kandidaten enorm op. Bij outplacement vindt 85% van de kandidaten inderdaad de gewenste baan. Gemiddeld is dat dus 90%. Cursisten waarderen de trainingen en de trajecten met gemiddeld een 9.

Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant

[embedyt]

[/embedyt]

Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant

Bewijs

Meer dan 150 cursisten hebben een video-testimonial gegeven.

Bij vele organisaties  heb ik werknemers in hun loopbaan begeleid.

In 2014 zijn 2 kandidaten van LoopbaanRegisseur vermeld in het Financieel Dagblad.

Kijk op LinkedIn voor onderschrijvingen en aanbevelingen.

Unieke Aanpak

Wat zorgt voor de hoge succescijfers?

In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben.

In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig, hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden, allemaal parate doeltreffende kennis waar je veel aan hebt.

In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf.

Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar oooh enorm bevrijdend.

In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms 'n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren ... dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren!

In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 3.100 contactpersonen en via diverse groepen zijn meer dan 300.000 personen, op Facebook 2.500 volgers, op Twitter 1.800 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 2.600 personen. Dat betekent een direct netwerk van 10.000 personen en een indirect netwerk van 300.000 personen. Je Video-CV breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit. Ik breng je graag direct in contact met één van mijn contactpersonen.

Enkele resultaten: 
 • In 3 dagen van doelloos naar focus
 • In 3 dagen van futloos naar krachtig
 • In 3 dagen van koersloos naar koers met passie
 • In 3 dagen van cameravrees naar authentiek presenteren
 • In 3 dagen een Elevator Pitch, CV en LinkedIn profiel met pakkende wapenfeiten
 • In 1 dag een foto- en filmstoot, zodat je in de meeste gevallen slechts max. 3 sollicitaties nodig hebt voor een passievolle baan
 • Slechts 5 sollicitatiegesprekken nodig hebben om een super leuke baan te scoren.
N.B.: Van burn-out naar passie daar is meer voor nodig dan een 3-daagse training. Voor meer info klik op echte oorzaken van burn-out die niemand ziet.

De gemiddelde verzuimduur bij burn-out is 242 werkdagen. Dat is bijna een jaar. Eén verzuimdag kost € 250,- dus dat is een totaal van ruim € 60.000,-.

Ik kan je garanderen, dat je bij LoopbaanRegisseur met 3 maanden uit je burn-out bent en met nog eens 3 maanden sta je weer in je kracht. Voor je werkgever betekent dat een enorme besparing. Voor jou betekent dat, dat je veel eerder je plezier weer terughebt, kunt genieten van het leven en dat je veel sneller weer een baan met passie te pakken hebt.

Klik op de link voor Referenties.

Hoera Rienk uit Franeker heeft Droombaan

[embedyt]

[/embedyt]

Hoera Rienk uit Franeker heeft Droombaan

Hoe

Mijn ouders deden de dingen zoals ze dachten dat het hoorde. Ze gingen niet naar hun gevoel, noch naar hun innerlijke stem. Echt gelukkig zijn ze niet geweest.

Ik nam dit waar en concludeerde dat je best oud kunt worden zonder de reis aan de binnenkant te maken, maar het kan je ook de kop kosten. Zeg maar Russische Roulette.

Ik nam dit waar en besloot op jonge leeftijd naar mijn innerlijke stem te luisteren. Dat heeft me enorm veel opgeleverd. Het is de essentie van wat ik doe: jou begeleiden op je innerlijke reis en je leren naar je innerlijke stem te luisteren.

Nooit meer Machteloos

Machteloos. Mijn ouders waren machteloos. Veel te vroeg overleden. Wisten niet hoe het leven te leven, te leiden en te vieren. Wisten gewoon niet hoe. Wisten niet beter.

Het begint met kennis en dan oefenen. Ik ben 100% gecommitteerd aan nieuwsgierigheid en aan willen leren door te doen. Alles wat ik aan kennis en ervaring geleerd heb deel ik met liefde en plezier met je.

Doel is ...

Doel is dat je een super gelukkig leven leidt en met volle teugen samen met je naasten geniet van je leven.

Werk heeft als functie dat het je aanvult. Dat het je versterkt in gelukkig zijn.

Opdat je jezelf en anderen inspireert en zo het gelukkig zijn verder geeft.

Zo creëren we minder onwetendheid, meer passie en een betere wereld.

Waarom gratis Loopbaan-Training?

[embedyt]

[/embedyt]

Waarom gratis Loopbaan-Training?

De 1e Stap ...

Eerst geven en dan ontvangen is voor mij een universele basisregel. Vandaar dat de basistraining bijna gratis is. Met de Loopbaan BoostCamp heb je 2 dagen training voor maar € 48,-. Doe ik er ook nog 2 overheerlijke lunches en een netwerkdiner bij. Voor meer info klik op Loopbaan BoostCamp.

Tijdens de 5 opeenvolgende trainingen leer je:
 • dat je enorm waardevol bent;
 • wat je koers en passie is;
 • hoe je jezelf authentiek en krachtig presenteert;
 • hoe je netwerkgesprekken en kansen creëert en
 • hoe je tijdens sollicitatiegesprekken een gelijkwaardig gesprek voert.
De meeste mensen die bij me komen, zitten al een paar maanden of een paar jaar in hun loopbaan op de glijbaan omlaag. De energie neemt af. Daarom zijn mijn trainingen in de eerste plaats zeer inspirerend en blijvend energie gevend.

Bijzonder

Je kunt met een boot van Harlingen naar Terschelling varen. Alles kun je plannen en berekenen: op welke boot je vaart, hoe snel deze vaart, de windkracht, het weer, de windkracht, de getijden en het aantal opvarenden.

Je komt altijd eerder of later aan op Terschelling dan gepland. De werkelijkheid is altijd anders. Dat komt door de stroming in het water; de onderstroom.

Ik werk met familieopstellingen, loopbaanopstellingen, talentopstellingen en koersopstellingen. Met opstellingen krijg je letterlijk zicht op de onderstroom in het leven. Als  je weet wat je tegenhoudt om een gelukkig leven te leiden, kun je de tussenschotten weghalen en een gelukkig persoonlijk en professioneel leven opbouwen.

Aanvullend:

 • krijg je je talenten in beeld;
 • ontdek je welke banen en organisaties het beste bij je passen;
 • leer je je authentiek en krachtig te presenteren;
 • maak je een CV die niet onderop maar bovenop de stapel komt;
 • word je via LinkedIn en Facebook uitgenodigd om te solliciteren;
 • leer je hoe je sollicitatiegesprekken glansrijk doorloopt.

Wat kost dat?

Ik werk graag en ik werk met hart en ziel. Voor niets gaat de zon op en als je wacht gaat ie vanzelf weer onder. Dubbeltje eerste rang daar doe ik niet aan. Een werkgever wil de beste werknemer en ik ga er van uit dat jij het beste uit jezelf wilt halen.

Gouden kranen op het toilet daar doe ik niet aan. Er zijn organisaties, die voor 4 dagen trainen € 4.500,- vragen. Dat vind ik compleet over de top. Daarvan 10%? Dat gaat me niet lukken; ik heb vakantie nodig om de batterij op te laten, cursussen en trainingen om jou het allerbeste te bieden.

Daarvan 20%? Nee, dat is aan de ruime kant. Mijn trainingen en trajecten zijn gewoon betaalbaar. Geld gaat bij mij niet ten koste van alles, dus je kunt in termijnen betalen.

Omdat ik van mijn werk en van mijn klanten houd, loop je risico op zelfgemaakte fruitsmoothie voor extra energie en vitamines en lunches met alles erop en eraan inclusief overheerlijke salades.

In 2 Dagen je Loopbaan op Koers met de Loopbaan BoostCamp

[embedyt]

[/embedyt]

In 2 Dagen je Loopbaan op Koers met de Loopbaan BoostCamp

Wish it, Dream it, Do it!

De beste stuurlui staan aan wal. Pak het stuur van je leven, inspireer jezelf en anderen! Zo creëren we samen een beter wereld.

Als je kennis wilt maken met de unieke dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp. 

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas.

Klik op Info & Aanmelden Loopbaan BoostCamp

Graag tot ziens!

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Wie is LoopbaanRegisseur Bodo Agterhof?

[embedyt]

[/embedyt]

Wie is LoopbaanRegisseur Bodo Agterhof?

Klik op Info & Aanmelden Loopbaan BoostCamp