Bodo Agterhof LoopbaanRegisseur voor werken met passie.

LoopbaanRegisseur

20% Van de beroepsbevolking leeft en werkt met passie en bevlogenheid. Zij produceren 18% meer, verzuimen 30% minder en werken 60% veiliger (mkbservicedesk). Ik help je bij die 20% te horen.

http://youtu.be/o0Imbwv7zE4

Bij Loopbaanadvies, Outplacement en Re-integratie is het mijn missie dat jij bij de 20% hoort die werkt met passie en bevlogenheid. Dat kan ik je huidige baan, in een volgende baan, als ZZP-er en als ondernemer.

Als je een Professional of zelfs een Expert bent, dan scoor je hoog bij functionerings- en bij sollicitatiegesprekken. Je hoeft dan niet meer al ploeterend te solliciteren, maar de baan vindt jou.

Als je ZZP-er of Ondernemer bent én Expert, dan hoef je geen koude acquisitie te doen, maar al netwerkend vinden opdrachten en opdrachtgevers  jou.

Het vraagt wel toewijding en hard werken, maar dat voelt niet zo. Je haalt het beste uit jezelf, uit je loopbaan en uit anderen.

Kennismaken

Je kunt altijd stappen voorwaarts zetten. Zo kun op deze site gratis e-books downloaden, je kunt je inschrijven voor de gratis nieuwsbrieven, je kunt je ook opgeven voor de gratis 2-daagse LoopbaanTraining:

Als je nu wilt ontdekken hoe we het beste uit jou en je loopbaan kunnen halen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Je kunt ook je loopbaanvraag stellen op het onderstaande reactieformulier. Uiteraard krijg je van mij antwoord.

LoopbaanRegisseur Financieel Dagblad Za.03.05.2014

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

http://youtu.be/XyLqDeve_Io

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Reactie plaatsen