Re-integratie

Reintegratie

Re-integratie

Re-integratie gaat over opnieuw integreren.
Je maakte ergens een integraal deel van uit.

Blijkbaar was je ergens geen onderdeel meer van.
Nu is het tijd om opnieuw weer ergens bij te horen.

Re-integratie 1e en 2e spoor

De vraag is waar je bij re-integratie bij hoorde?
Bij je collega's en bij je baan.

Met re-integratie 1e spoor ga je weer integraal bij ze horen.
Met re-integratie 2e spoor ga je bij een andere club en een andere baan horen.

Weer aan het werk met hart & ziel

Loopbaanregisseur heeft > 17,5 jaar ervaring met re-integratie 2e spoor; het succespercentage is 95%.
We zijn specialist in het begeleiden van werkzoekenden naar een baan die echt bij ze past.

Iedereen heeft een ziel, weinigen weten hoe de ziel werkt.
Het is onze corebusiness om jou te begeleiden naar een baan met hart en ziel.
Zo'n baan past altijd op je loopbaankoers!

Re-integratie 1e en 2e spoor in Utrecht en Friesland

Woon je in Utrecht of Friesland? Dan ben je hier precies aan het juiste adres voor re-integratie 1e en 2e spoor met 95% succesgarantie.
Cursisten waarderen onze coaching en training met een 8, 9 of 10 en hun volgende baan een 9 of een dikke 10!

Wil je re-integreren in Utrecht en Friesland?

De koffie en thee zijn warm.
Parkeren is gratis.

Van harte welkom!
Klik op afspraak maken. 

Re-integratie

Als we spreken van re-integratie, dan is het goed om twee duidelijke verschillen te maken. Je hebt namelijk re-integratie eerste en re-integratie tweede spoor.

Het eerste spoor gaat over iemand die terugkeert bij zijn werkgever en indien mogelijk dezelfde positie weer gaat bekleden.

Re-integratie tweede spoor geldt als er geen weg meer terug is naar de werkgever en er extern naar een nieuwe broodheer gezocht moet worden. Simpeler; je moet op zoek naar een nieuwe baan.

Re-integratie iets voor werknemer én werkgever

Re-integratie is overigens iets voor zowel werkgever als werknemer. Zij moeten samen een plan maken hoe de werknemer weer zo snel mogelijk aan het werk kan.

Daarvoor dienen ze een aantal duidelijke stappen te doorlopen. Er is vastgelegd wat er van de werkgever en de werknemer verwacht wordt en ook wanneer.

Na het gehele traject moet er een verslag gemaakt worden op basis waarvan iemand al dan niet een uitkering van het UWV krijg. Gedurende het traject moet een dossier bijgehouden worden door de werkgever. Best een pittig traject dus.

Meer kans op een andere, leukere baan

Het inhuren van LoopbaanRegisseur is voor zowel werkgever als werknemer een prima zaak. De reden is simpel. De kans om via deze specialist een nieuwe baan te vinden is groter dan waar dan ook. Daar zijn alle partijen tevreden mee.

Het is voor beide partijen goede zaak als de werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag gaat, al zijn de belangen van partijen dan wel nadrukkelijk anders.

Specialist re-integratie 2e spoor

LoopbaanRegisseur geldt als specialist bij re-integratie 2e spoor. Niet voor niets geeft deze specialist 95%  garantie op ander werk als je het re-integratie spoor 2 traject volgt.

Let wel, met ander werk bedoelt de Loopbaanregisseur vooral leuk werk. Vaak is een re-integratietraject een moment waarbij mensen hun ogen pas echt openen. Hoewel het eerste spoor van re-integratie uitgaat van een terugkeer naar de ‘normale’ werkzaamheden, willen sommige mensen dat juist niet, het werk heeft ze leeg laten lopen.

Dat gebeurt nou eenmaal als je werk doet dat bijvoorbeeld onder je kunnen is, je werkt in een organisatie waar jij je niet thuis voelt of als je op een plek zit waar geen enkele ontwikkelingskans is. Langzaam maar zeker zal de motivatie verdwijnen.

Het werk kost je alleen maar energie, in plaats dat het je energie oplevert. Je gebruikt je talenten niet. In dergelijke situaties loop je leeg. De kans op een burn-out is dan ook levensgroot.

Krijg je talenten helder in beeld

Zit je op re-integratie 2e spoor, dan is het best lastig aan te geven wat je precies zoekt. Soms heb je niet eens meer een idee welke loopbaankoers je moet volgen.

Grote kans, dat je ziek worden en je herstel veel aandacht van je hebben gevraagd. Daar komt het verlies van je baan dan nog eens bij. We hebben het over een major life event!

Daarom is het belangrijk om eerst je talenten weer inzichtelijk te krijgen, want die zijn aan een reshuffle toe. Als je werk gaat doen, waarbij je talenten ontkend worden, loop je dubbel leeg. Je moet geven wat je te weinig hebt en dat wat je geeft sluit niet aan. Dus zit je zo klem als een tosti.

Alleen als jij je talenten heel helder in beeld hebt en werk doet waarbij die talenten aangesproken worden, alleen dan kun jij je werk met passie en bezieling doen. En dat is precies wat je zoekt.

In dat geval zal je baan je energie geven en amper kosten. Je bent productief en stapt elke ochtend vrolijk uit je bed. Zorg dus dat je altijd weet wat je talenten zijn en vraag je af waarvoor jij in de wieg gelegd bent.

Een CV waarmee je snel uitgenodigd wordt

LoopbaanRegisseur weet precies wat er bij komt kijken als je een nieuwe baan zoekt. Hij weet wat belangrijk is en waar je aan moet denken.

Het is by the way niet zo dat LoopbaanRegisseur een baan voor je zoekt. Dat moet je zelf doen. Hij begeleidt je wel en geeft tips. Hij kan je persoonlijk begeleiden en je kunt trainingen volgen.

Loopbaanregisseur heeft de zogenaamde CV-code gekraakt. Als geen ander weet hij hoe je een CV met motivatiebrief maakt die de kans op een uitnodiging om op gesprek te komen super groot maakt.

Overigens krijgen slechts vijf procent van de mensen die solliciteren, die kans. Het is zoals LoopbaanRegisseur zelf zegt: maak van een wegwerp CV een uitnodig CV.

Maximaal 3 sollicitaties bij re-integratie

Het werken met familie- en met loopbaanopstellingen is the core business van loopbaanRegisseur. De resultaten zijn spectaculair.

Maar liefst 95% van de cursisten vindt inderdaad de gezochte baan. Geen tijdelijk zoethoudertje, maar die echt fijne baan, waar je weer met al je passie naar toe kunt gaan.

Eerst zelf gelukkig worden

Bij re-integratie 2e spoor ligt je beroepsleven overhoop. Je loopbaan stort in elkaar, moet aangekeken worden en weer opgebouwd. Je loopbaan is een deel van jou, waarmee je een deel van jezelf kwijt raakt en weer op moet bouwen.

Het is belangrijk om eerst zelf gelukkig te worden en de zaken helder op een rij te hebben. De reden is simpel. Als jij gelukkig bent, straal je dat uit. Ook je presentatie naar de buitenwereld is dan energieker en krachtiger.

Zo belangrijk is het dus om eerst zelf gelukkig te worden. Nog voor je gaat spijkeren aan je brief of je CV.

Tijdens re-integratie tweede spoor kunnen dieper liggende problemen aan de oppervlakte komen. Problemen waar jij telkens niet de vinger op krijgt. Daarom werkt Loopbaanregisseur met familie- en met loopbaanopstellingen om inzicht te krijgen in de ontstane blokkades. 


Werkgevers beslissen in één minuut

Met je presentatie is het erop of eronder! Uit onderzoeken blijkt, dat werkgevers al binnen één enkele minuut beslissen of iemand wel of niet aangenomen wordt. Kun je nagaan hoe belangrijk je presentatie dus is.

Bij LoopbaanRegisseur leer je wat de pull strategie is hoe je het voor elkaar krijgt om met slechts drie keer te solliciteren die super leuke baan te scoren.

Werken met ziel en bezieling op 1e plaats bij re-integratie 2e spoor

Loopbaanregisseur zet met name ziel en bezieling op de eerste plaats. In zijn optiek komt die nieuwe baan als vanzelf op je pad als je zorgt dat de passie en bezieling doorklinken in je talenten, je koers, CV en je sollicitaties.

Verstandig dus om LoopbaanRegisseur in te schakelen. Vraag maar aan de mensen die dat al deden en check de resultaten die er steeds opnieuw geboekt worden.

Zo kan re-integratie zomaar de start zijn van iets heel moois. Van mooier dan je ooit had durven dromen.

Re-integreer met 95% succesgarantie 

Je krijgt bij LoopbaanRegisseur het best denkbare traject voor re-integratie 2e spoor en je vindt met behulp van LoopbaanRegisseur gegarandeerd een andere baan met succesgarantie van 95%.

Je gaat van bezieling naar een loopbaan die echt lekker loopt. Je keert wat de CV-code is, maakt kennis met de pull strategie en leert hoe je energiek solliciteert.

En je maakt er dus kennis met unieke loopbaanopstellingen.
Ze helpen je echt verder!

Re-integratie 2e spoor in Utrecht (Vreeswijk) en Friesland

Woon jij in Utrecht of Friesland? Dan zit je hier goed voor re-integratie 2e spoor met 95% succesgarantie.

Wij begeleiden je tot en mét je volgende, echt leuke baan. De cursisten waarderen onze dienstverlening met een 8, 9 of een 10 en hun volgende baan met een 9 of een dikke 10.

Interesse in re-integratie in Nieuwegein en Heerenveen?

De koffie en thee zijn warm en parkeren is gratis.
Je bent van harte welkom!
Klik op afspraak maken.