Out of the box loopbaanbegeleiding
Out of the box loopbaanbegeleiding

Out of the box loopbaanbegeleiding

Wat dacht je van out of the box 🎁 loopbaanbegeleiding met ‘The Golden 🟡 Circle”, ‘Het Museum 🏛 van je Leven’ en The 🎡 Big5?

Out of the box loopbaanbegeleiding loopbaanregisseur

Out of the box

Ben net terug van een avondje Rotary. Ja daar ben ik lid van. Vind ik giga out of the box. Toen ik gevraagd werd, rolde ik onder de tafel van het lachen.

Om mijn vooringenomenheid te checken prikte ik een vorkje mee. Ik schrok me de krul uit mijn katoenen borsthaar. Gewoon heel aardige mensen. Nee, niet aerdigh. Gewoon aardig. En zo is het gekomen.

Glazen plafond

Gastspreker was de eigenaar die zijn tent goed had verkocht. Jarenlang zaten ze met 20 personen met 2 miljoen omzet klem tegen het Hollandsche glazen plafond van jarenlang lekker Calvinistisch buffelen.

Hij groeide naar 22 miljoen omzet door op zijn 50e het roer om te gooien. Hij ruilde zijn gierige geldkompas in voor een warmhartig kloppend kompas met 3 ijkpunten:

  1.  The Golden Circle,
  2.  Het Museum van je Leven
  3.  The Big 5.

1- The Golden Circle van Simon Sinek

Kijk even naar het Filmpje over The Golden Circle van Simon Sinek. Hij ziet dat veel mensen goed weten wat ze doen. Dat beschrijven ze in detail. Jij ook?

De 2e cirkel gaat over de vraag hoe ze dat doen. Ook geen probleem toch. En dan komt het. De binnenste cirkel vult haast niemand in: waarom? Da’s je diepste drijfveer. Kun jij beschrijven waarom je doet wat je doet?

2- Het Museum van je Leven

Het 2e ijkpunt is briljant: ‘Het Museum van je Leven’. Als je aan het einde van je leven door ‘Het Museum van je Leven’ loopt, wat wil je er aan de muur zien hangen? Welke sculpturen staan er?

Stel, je bent gids in je eigen ‘Museum van jouw eigen Leven’. Je ziet je familie en goede vrienden voor het laatst. Wat wil je hen vertellen over welke schilderijen, foto’s, sculpturen en voorwerpen?

3- The Big-5

Ken je ‘The Safari Big 5’? je safari is namelijk niet compleet, als je geen olifant, bizon, neushoorn, leeuw én luipaard hebt gezien.

Wat is de top-5 van jouw leven? Wat wil jij gezien en gedaan hebben, voordat je de kist inglijdt? Wat wil je achterlaten en doorgeven?

Wat is jouw ‘WHY’?

‘Het Museum van je Leven’ Kun je inrichten zoals jij wilt. ‘The Big-5’ is een kwestie van oogsten. Om in te richten heb je geld nodig. Om te oogsten moet je eerst zaaien. Het invullen van jouw ‘WHY’ is het zaaien, zodat je later kunt oogsten.

Wat mijn ‘WHY’ is? Mijn vader overleed op zijn 44e aan leverkanker. Hij wilde niet naar zijn gevoel kijken. Mijn moeder overleed aan haar 65e aan drank en nicotine. Zij kon niet naar haar gevoel kijken.

Vader had te veel hardheid, moeder te veel zachtheid. Beiden waren flink van `t padje. Met liefde help ik jou op je levenspad en carrièrepad, omdat het hen niet lukte.

Out of the box loopbaanadvies in Utrecht nodig?

Om verder te lezen klik op Out of the box loopbaanadvies in Utrecht voor Out of the 📤 box loopbaanadvies in Utrecht met 🛟 veiligheid, confrontatie, 😹 humor en 95% resultaatgarantie.

Of liever out of the 📤 box loopbaanbegeleiding in Friesland?


Net zoals mijn voornaam is ook mijn loopbaanbegeleiding is out of the box. Sorry hoor, geen werkboeken met standaard rijtjes en ook geen testjes op de computer. De waarheid over jou zit niet in een laptop, maar in jou.

Om verder te lezen klik hier voor Out of the box loopbaanadvies in Friesland.

Van `t padje op je pad

Mijn hele leven draait om mensen die van `t padje raken en hoe ze er weer op komen. Ben zelf ook goed van `t padje geweest. Hoe en wat vertel ik je liever persoonlijk. Die burned-out was trouwens wel handig. Juist door echt tot stilstand te komen kom je tot jezelf.

Privé en professioneel van je padje raken gaat hand in hand.  Familie- en loopbaanopstellingen hebben mij enorm geholpen. Nu help ik jou er graag mee. Dan kom je snel weer op je padje. Sterker nog, blijf je lekker stevig staan. Dat maakt je voor werkgevers smoking hot!

Even kennismaken met koffie of thee? Klik op Ja ik ben van `t padje. Hoe kom ik weer op mijn pad?

Eerste gesprek is trouwens gratis.
De koffie en thee ook.
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen