Het grote geheim bij loopbaanbegeleiding
Het grote geheim bij Loopbaanbegeleiding?
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
04/01/2024
2 min
0

Het grote geheim bij loopbaanbegeleiding?

04/01/2024
2 min
0

Het grote geheim bij loopbaanbegeleiding?

Wat is het grote geheim bij loopbaanbegeleiding? Zoek jij ander werk? Werk waar je al passie in kwijt kunt? Ik bied je 95% Succesgarantie!

Het grote geheim bij Loopbaanbegeleiding?

Het grote geheim bij loopbaanbegeleiding?

De eerste 10 jaar was ik smoordruk met hoe het heurt in je loopbaan. Lekker mijn klanten helpen te voldoen aan de cv-regels, want voor sommige klanten is het foutloos spellen van 'curriculum vitae' al een hele klus. 

Sommige sollicitatiebrieven vergeet ik nooit meer. Zo hilarisch dat ik jank-lachend onder mijn bureau wegkrulde. "Graag solliciteer ik naar de functie van Incidente". Zou ze het IQ van een schildpad hebben of zou de baan gewoon niet haar ding zijn? Beiden kan ook..

Zoek jij ander werk?

Zoek jij ander werk? Oh je zoekt überhaupt werk? Ik heb 5 jaar lang langdurig werklozen naar werk begeleid. Wat ik heel eerlijk eigenlijk in mezelf dacht? Als ik die kneuzen aan de bak krijgen, dan is Bodo een pro. 

Ik heb nieuws voor je. Pure topsport. Wat ik vooral leerde was diep respect. Niet iedereen heeft even peper in zijn vlammende reet als jij en ik. Met liefde heb ik ze aan een baan geholpen, alle 70%.

Werk waar je al passie in kwijt kunt?

Zoek jij werk waar je al je passie in kwijt kunt? Da's nix nieuws, dat zoeken alle werksneupers. Maar daar gaat een lekker cv'tje jou niet bij helpen. Dan moet je behalve je cv en LinkedIn-profiel eerst wat andere dingen op een rijtje hebben.

Hoe je de sollicitatiecode naar je droombaan kraakt lees je nooit in een vacaturetekst of in een cv. Die code zit tussen de woorden en de regels door versleuteld.

Kraak de code naar je droombaan

Om de code naar je droombaan te kraken, duiken we samen onder de oppervlakte. Dit is waar ik mijn klanten in het echie mee heb geholpen:

  • Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende. Spoedcursus brutaliteit? Hij solliciteerde en vond werkelijk waar zijn droombaan
  • Haar man zuipt elke dag 2 flessen wijn en paft 2 pakjes per dag weg. Binnenkort issie zelf ook weg, net als de energie van mijn klant. Nu zet ze zichzelf en haar grenzen ongegeneerd op één. Haar energie is terug en ze werd gevraagd voor een andere baan;
  • Hij werkte 20 uur per week in 7 dagen, en was 24/7 met werk bezig. Hoogste tijd zichzelf te herwaarderen! Nu werkt hij fulltime en verdient 4X zo veel;
  • Ze werkte jaren in het buitenland. Sloofde zich met psychische Anorexia uit tot op het bot. Relaxed solliciteren was een eye-opener, bij het eerste sollicitatiegesprek was het al raak.

Ik bied je 95% Succesgarantie!

Weet je wat de grap is? Als we je kurk laten ploppen, gaan die bubbels flink stromen! Ik heb net een rondje in memory lane gelopen en schrok me vet de kolere. Op mijn YouTube kanaal staan op dit moment maar liefst 251 video-testimonials van mijn klanten. Ben ik knetter trots op!

Wil je niet langer uitgekakt werken, maar passie in je donder? Klik op

👉   Bodo zullen we samen de code naar mijn droombaan kraken?   👈

Koffie, thee, parkeren en 1e gesprek zijn gratis,
Bodo

Reacties
Categorieën