Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?
Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
11/27/2023
2 min
0

Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?

11/27/2023
2 min
0

Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?

Zoek je loopbaanbegeleiding die anders dan anders is? Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen? Meer diepgang? 95% Succesgarantie!


Loopbaanbegeleiding die anders dan anders is

Loopbaanbegeleiding die anders dan anders is, dat is wat Esther zocht. Eentje die van wanten weet. Een loopbaanbegeleider die gewoon zegt waar het op staat. Die goudeerlijk is.

Haar vorige werkgever had een hele batterij aan digitale dienstverlening op loopbaangebied, dus ik hoefde al helemaal niet met testjes aan te komen, want Esther weet heus wel wat haar talenten zijn.

Geen fluffy carrière coachette

Het stikt van de fluffy carrière coachettes. Je weet wel, dat zijn van die golf spelende  dames met grote handicaps. Hun hubby verdient lekker veul en als de kids uitvliegen vervelen ze zich dood.

Dan gaan ze loopbaancoaching doen om hun eigenwaarde op te vijzelen, want het is oooh zo'n mooi dienstbaar beroep toch? Doen ze er een dure Lacoste loopbaancounseling opleiding bij of zo'n holistische macramee cursus die met STAP budget gratis is.

Niks geen vrijblijvende intake

Die holistische geschoolde dames blèren vervolgens op hun site, dat het intakegesprek geheel vrijblijvend is. Daar bedoelen ze mee, dat een gesprek met hen totaal geen imprint nalaat. Dan zit je in de auto terug en vraag je jezelf af: ooohhh is dit het nou dan?

Nou, ik garandeer je dat een intakegesprek met mij nox, noppes, nada vrijblijvend is. Je loopt namelijk niet voor niets vast in je loopbaan. Het is gewoon een stevig leermoment, dus het gaat wel degelijk ergens over.

Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?

Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen? Wat hebben familieopstellingen met je loopbaan te maken? Dat is een vraag die me veel gesteld wordt. Ik heb een speciale opstelling ontwikkeld, die in een kwartiertje tijd de clou helder krijgt waar je met jezelf in je loopbaan tegenaan loopt.

Bewust of onbewust verzamel je 90% van je onbewuste patronen in je eerste 20 levensjaren. Met een familieopstelling breng je zo'n onbewust patroon in no time naar de oppervlakte. Op deze manier kun je in een uur tijd een onhandig patroon ombuigen in een handig patroon.

Wil je 95% succesgarantie?

Voordat ik met familie- en met loopbaanopstellingen werkte, was mijn slagingspercentage al 85%. Ik klets makkelijk, maar onder die rappe tong zit een ambitieus mannetje, omdat ik je namelijk graag een kwalitatief ijzersterk product lever.

Door het werken met opstellingen steeg dat percentage zelfs naar 95%. Mijn klanten vertellen je het zelf. Eigenlijk is het heel simpel. Als je doet waar je voor gemaakt bent, heb je de stroom mee en zolang je niet doet waar je voor gemaakt bent, zwem je tegen de stroom in. Dan blijf je ook in je loopbaan miskleunen.

Loopbaancoaching met diepgang

Er is alleen één klein dingetje dat ik eventjes met je moet bespreken. Trek me niet in je friendzone, want we worden zeker geen friends. Not with, neither without benefits. Gesprekken met mij snijden hout, dus we gaan niet zitten te chitchatten.

Als ik iets zie dat je met jezelf en in je loopbaan handiger kunt aanpakken, dan zeg ik dat. En nee ik knal niets zomaar in je gezicht. Daarom heet het geen feedback, maar feedforward. Da's loopbaancoaching met diepgang.

Wil jij je loopbaan feedforwarden?

Gewoon stoppen met trutten en gooi die versnelling erin. Bel me of mail me en klik op

👉 Gratis intake in Nieuwegein of Heerenveen 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën