De warmte sijpelt door naar je ziel en loopbaan. Niet dat het de bek uitblaft.
De warmte sijpelt door naar je ziel en loopbaan. Niet dat het de bek uitblaft.
03 februari 2020 

De warmte sijpelt door naar je ziel en loopbaan. Niet dat het de bek uitblaft.

Stukjes wortel aflakken.

Met honing, gember en sesam.

Kwartiertje bakken in de heteluchtoven.

Courgettestukjes met rozemarijn 15 minuutjes in de oven.

Champignons met knoflook en peterselie even meebakken.

Afblussen met verse madeira.

Dit trio draperen op verse krulsla.

Voor de byte rucola erbij.

Dressen met balsamico en olijfolie.

Dit is de salade op de 1e trainingsdag.

Gemaakt met hart en ziel.

Net als mijn trainingen.

Welke salade komt er op de 2e trainingsdag?

Groene Courgette-spaghetti een uur gemarineerd in witte wijnazijn.

In langere reepjes gesneden gele mango erbij.

Zie je de felrode granaatappel?

Drie bossen kruiden.

Basilicum, koriander en munt.

Verse framboos prakken voor het zuurtje.

Mengen met olijfolie, zout en peper.

Oh ja.

Bij de marinade zit een lik Kemiri-sambal.

Lekker en pittig.

Net als mijn trainingen.

De warmte sijpelt door naar je ziel en loopbaan. 

Niet dat het de bek uitblaft. 

Maar wel een lekkere bite. 

Zeg maar een stevige kruidige zoen op de tong.

Veel cursisten komen namelijk innerlijk verkleumd bij me.

Beetje warmte is welkom.

Over ziel gesproken.

Ooit stil gestaan bij welke voeding ziel nodig heeft?

Zullen we bij het begin beginnen?

Leven is in de zee begonnen.

Zeewater heeft veel voedingsstoffen.

Helaas eten veel mensen geraffineerd zout.

Geraffineerd klinkt chique.

Maar is dooie boel.

Net als witbrood.

Zit niks meer in.

Is doods.

Je raakt er vol van.

Maar het vervult niet.

Himalaya zout is al een stuk beter.

Dan is er ook nog Keltisch zeezout.

Heeft het laagste gehalte natriumchloride.

Smaakt lekker zacht.

Kan gerust: een korrel op je tong.

Het is zacht zout.

Liefdevol.

Met 84 vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Perfect voor body and soul.

Dan nu de salade voor de derde dag.

Tonijnsalade.

Met kappertjes.

Zwarte olijven en roze uiringen.

Half potje zongedroogde tomaatjes op olie erbij.

Dan komt nu het geheim.

Er is een training, waarbij je in 4 dagen een compleet nieuw innerlijk kompas erbij krijgt.

Daarmee navigeer je koersvaster in je leven.

En in je beroepsleven.

Dus minder gedoe en veel meer resultaat.

Pluk je de rest van je leven de vruchten van.

Is mijn meest verkochte training.

Het nieuwe kompas is gebaseerd op de 4 richtingen in het universum.

Mijn tonijnsalade heeft ook een geheim.

Het maakt deze salade om je vingers bij af te likken.

Er zijn 4 hoofdsmaken.

Bitter, zoet, zout en zuur.

Er is ook een hemels midden van deze 4 smaken.

Dan fietst er een kudde engelen over je tong.

Dat heet Umami.

Echt waar, Google er maar eens op.

Daarom snijd ik een half potje Ansjovis mini klein.

Dat gaat in de dressing.

Tezamen met een fijngeprakte avocado, mayonaise, zout en peper.

De combi van tomaat en Ansjovis maakt Umami.

Beetje hemel op aarde.

Vers gekookte eitjes in kwartjes er bovenop.

Da’s feest!

Ze duren 4 dagen, die trainingen van me.

Dus maak ik de 4e dag een 4e salade.

In de 1e training snap je nu je plattegrond aan je binnenkant.

En de onhandige routes die je gevolgd hebt.

Met je nieuwe kompas kies je nu handigere routes.

Zal wel toeval zijn, maar vandaag appte een klant me het volgende:

“Er is vorige week een compleet nieuw deel van mijn plattegrond open gevallen. 

Een enerverende en energie gevende gebeurtenis.

Thanks voor je inzichten en sturing”.

In de 2e training ontdek je je levensopdracht.

En welke beroepen hierbij passen.

Da’s je beroeping.

Nu ben je koersvast.

De 4e dag zijn we al over de top van de training heen.

Dus zorg ik voor een zachte landing.

Met een frisse salade.

Al dente gekookte sperzieboontjes.

Uienringen en zwarte olijven.

Stukjes augurk.

Partjes verse zongerijpte tomaat.

Echte Griekse feta.

Lekker veel basilicum.

Zout, peper, olie en azijn.

Ik houd van mijn vak.

Van mijn cursisten.

En van lekker eten.

Dus haal ik vers brood.

Bij Boonstra de warme bakker hier in Akkrum.

Nee ik overdrijf niet als ze erbij kreunen die cursisten van me.

Wit zuurdesem brood met stukjes olijf.

Brood met rogge en pompoenpitjes.

Elfzadenbrood.

Akkrummer brok: net niet gaar gebakken extra dik speculaas.

En Fries Suikerbrood.

Call me a perfectionist.

Sure I am.

Zegt iets over mijn trainingen.

En waarom ze gemiddeld een 8,6 geven.

Ben ik best trots op.

Zin in een leukere loopbaan?

Start dan met training 1.

Of met een voorproefje.

Met deze 1-daagse Masterclass.

Alhoewel, ik weet niet of dat wel zo slim is.

Je ontdekt dan in 1 dag hoe en waar je de regie hebt laten lopen.

Kan tikje confronterend zijn.

Maar je hebt dan wel weer de regie terug.

Ik zie je graag,

Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen