Foute foto op je CV
Foute foto op je CV

Foute foto op je CV

Heb jij een foute 🖕foto op je CV? Dan word je afgewezen ⛔️. Met een goede foto word je snel 🤗uitgenodigd voor het 🎥 sollicitatiegesprek.

Foute foto op je CV

De scène

"Samantha!" roept ze naar haar dochtertje van 4 met 2 wiebelende haarstaartjes. Ik zit op het zonovergoten Scheveningse strand. Samantha schrikt zich de kolere, blijft stok stijf staan en haar ogen zoeken mama. 

"Je weet dat mama een hekel heeft aan zand op haar dekentje. Eerst dat zand van je voetjes vegen voordat je op mama's deken staat. Je weet heel goed dat je mama anders heel ongelukkig maakt". 

Wat een plaatje

Moeder rolt de deken uit, plant de parasol met Always reclame in het zand, smeer haar dochtertje in met zonnebrand, zet emmertje, schepje, zeefje en gietertje klaar. Wat een plaatje!

Mijn hoofd is als een darkroom waar de foto zich verder ontwikkelt. Samantha's mama woont in zo'n portiekflatje, verslijt de ene na de andere vent en als Samantha slaapt hangt ze in panter legging depri op de bank met een literpak witte Aldi wijn. 

Foto's shooten op LinkedIn

Als je een vrolijke dag wilt, plant dan een parasolletje op het Scheveningse strand. Je kunt ook een dagje aapjes kijken in de Apenheul. of een middagje foto's shooten op LinkedIn. Elke foto is een scène met een verhaal.

Als ik "secretaresses" zoek, zie ik dames op de foto wegkijken, ik zie chagrijnige dames en -echt waar- een dame met grote inkijk boezem en bh bandjes die uit haar topje omhoog schieten. Bij ingenieurs zie ik een kachel (snap jij `em?), een wit doodskop gezicht met zwarte achtergrond, bij 4 op 10 ingenieurs mis ik een facepicje. 

Heb jij een foute foto op je CV?

Is een foto belangrijk op je curriculum vitae? Puristen blèren: "what you see is what yoy get. Ze moeten je aannemen om je talenten.

Sorry, computer says no! Solliciteer je? Laat je van je allerbeste kant zien! Heb jij als sufmuts een foute foto op je CV? Dan krijgen ze de creeps van je.

Snel uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek

De helft van alle mensen is gevoelsmens en heeft er graag een plaatje bij. Zij kijken eerst naar de foto en dan pas naar de inhoud op je CV. Bovendien zijn je concurrenten fotogeniekere smartasses, die dit eerder snappen dan jij. 

Trek je mooiste sollicitatie outfit aan met eenzelfde kleur als je ogen, dan ploppen ze er lekker uit. Kijk de kijker recht aan met warme, vriendelijke smile, want niemand kijkt graag naar een graftak. Dit met witte achtergrond, zodat je gezicht optisch naar voren komt. Zo word je net als mijn klanten bliksemsnel uitgenodigd om te solliciteren.

Wanneer pak jij je regie over je loopbaan?

Heb jij het ongekende talent om met je smoeltje goed fout op de foto te staan? Dan help ik je graag met een foto die jouw CV smoel geeft. Dat doe ik bij al mijn klanten, vandaar het succespercentage van 95%. Ik ben nou eenmaal perfectionist.

Wanneer pak jij de regie over je loopbaan? Maak nu een afspraak voor een gratis regiegesprek in Heerenveen of in Nieuwegein. Krijg je koffie of thee en verkoelend water met een bubbeltje. Gaan we bespreken hoe jij aan de touwtjes trekt in je loopbaan. Klik op 

👉 Mag ik een gratis regiegesprek Bodo, zodat ik de regisseur van mijn loopbaan word? 👈 

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen