Wanneer hoef je geen CV te schrijven?
Wanneer hoef je geen CV te schrijven?
31 juli 2023 

Wanneer hoef je geen CV te schrijven?

Wanneer hoef je geen CV te schrijven?

Wanneer moet je ⚡️ snel ⚡️ solliciteren en als de sodemieter 🫵 je curriculum vitae mailen 📤 en wanneer hoef je geen 😴 CV te schrijven?

Wanneer hoef je geen CV te schrijven?

Knettergek als je gaat solliciteren!

"Je bent knettergek als je gaat solliciteren man!" riepen ze allemaal. Met mijn ADHD zijn mijn vrienden heus wel wat van me gewend. Toen ze door hadden dat het geen geintje was, keken ze me compleet gestoord aan. 

Nee, dan mijn zusje. Als jong guppie heeft ze in de zomer bij McDreck gewerkt, zo noemde ze de tent gekscherend, al koopt ze er heus nog wel een juicy burger. Ze zakte bijna van haar stoel en sproeide haar thee over de tafel heen: "Jaaah als HBO-er staat McDonalds extra sappig op je CV!"

Ontslagen in proeftijd

Ik was van job geswitcht naar een baan die mooi van verre leek, maar verre van mooi bleek. Dolenthousiast begonnen kreeg ik na 2 weken tijdens de lunch natte voeten. Dat leek eerst zo gezellig, maar bleek optimale sociale controle. De job, het strakke sociale keurslijf, het team en ik waren geen match.

Dus werd ik ontslagen in mijn proeftijd en zat ik zomaar met lege handen thuis. Had ik al gezegd dat ik ADHD heb? Vast wel. Dan snap je dat ik stil zitten zwaar ruk vind. Ik belde wat in de rondte en ontdekte wat ik als volgende baan wilde.

Wanneer moet je ⚡️ snel ⚡️ solliciteren?

Die volgende baan, wanneer komt die eraan? Geen idee, kan tussen 1 en 6 maanden duren. Ik woonde in Amsterdam pal naast het Vondelpark, je kunt het slechter treffen toch? 

Ineens ging het licht aan. In Mokum stikt het van de burger toko's en ik ging op onderzoek uit. De volgende avond sprak ik op het terras op het Leidseplein een medewerker van McDonalds Leidseplein, hoe toevallig wil je het hebben? Wanneer moet je snel solliciteren? Nuuuuuu!

Als de sodemieter 🫵 je curriculum vitae mailen 📤

Als de sodemieter je curriculum vitae mailen, nou ja we hadden nog geen mail, dus snel updaten die hap, even printen, op mijn fiets door het Vondelpark flitsen en even langs brengen. 

Na de inwerkperiode mocht ik aan de kassa staan. Als mensenmens lustte ik er pap van, incl. de gratis burgers die overbleven. Ik werkte `s-nachts en in. het weekeinde, kon overdag solliciteren en verdiende lekker veel toeslag. Of ik er frietsaus bij wil? Kommm dan!

Wanneer hoef je geen 😴 CV te schrijven?

Ja hoor, na 4 maanden kwam de baan vrij op het Arbeidsbureau. Tijdens het sollicitatiegesprek klikte het als een dolle, ik werd aangenomen, heb er met waanzinnig veel plezier gewerkt en goede vrienden aan overgehouden.

Wanneer hoef je geen CV te schrijven? Als het niet klikt met de inhoud van de baan, met de organisatie, met de bedrijfscultuur, met de leidinggevende of met je toekomstige collega's. Hoe je snel ontdekt of er een klik of anti-klik is? Even bellen. Hakkelt het gesprek, gaat je curriculum vitae geheid door de hakselaar. Klikt het wel? Dan word je extra snel uitgenodigd voor een 2e bakje koffie. Cheers!

Met je CV meteen uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek?

Waarom mijn klanten super snel uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek? Omdat hun passie uit hun curriculum vitae druipt. Daarom heb je bij mij 95% succesgarantie om je droombaan te scoren. Mijn klanten vertellen er zelf over. 

Wil jij niet zomaar een passieloos CV mailen, maar wil je leren sexyness in je CV te stoppen? Dan heb ik een online sollicitatietraining voor je klaar staan, waarin ik al mijn know-how over succesvol solliciteren met je deel. Krijg je al mijn inside info tips. Klik op 

👉 Ja doe mij voor 47,- al je know-how over succesvol solliciteren 👈

Ik help je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen