Loopbaanbegeleiding: The Intensive Meet Your Destination

Loopbaanbegeleiding
met 95% succesgarantie

Ydo
Ydo geeft een 10
Mirjam
Mirjam geeft een 9
Bob
Bob geeft een 9

Zij zijn super tevreden met loopbaanbegeleiding door LoopbaanRegisseur.

Hilly
Hilly geeft een 8
Errit
Errit geeft een 9
Sanne
Sanne geeft een 9

Loopbaanbegeleiding:
Je loopbaan koers 10 jaar shockproof

Speciaal eenmalig aanbod

Mijn naam is Bodo en ik ben LoopbaanRegisseur

Soms ben je even van `t loopbaanpadje af. Hoe kom je weer right on track met een loopbaankoers die 10 jaar shockproof is?


Ik beschouw je loopbaan als het projectiescherm van innerlijke patronen. Als je loopbaan hapert, haperen er wat patronen.


Met loopbaanbegeleiding ontdek je je innerlijke plattegrond, welke routes jij neemt, handigere en vooral kortere routes.


Je ontdekt je levensopdracht en welke banen er juist niet en wel bij passen. Je wordt een magneet: je stoot af wat niet bij je past en trekt aan wat wel bij je past: `t komt gewoon op je pad.

Je loopbaankoers 10 jaar shockproof
in 10 stappen

Stap 1: Masterclass "Een Date met je Ziel"

Iedereen heeft een ziel, maar weinigen weten hoe het werkt. Welke haat- liefdeverhouding heb jij met je ziel en hoe verover je een baan met hart en ziel. 


Wat is het geheim achter de 95% succesgarantie en hoe kan het dat de klanten van LoopbaanRegisseur maar 3 sollicitaties nodig hebben?


Stap 1 is een masterclass van 1 dag.

Stap 2: Levensnoodzakelijke warmte

We hebben allemaal warmte nodig om te leven. Met te weinig warmte overleven we slechts. Hoeveel warmte heb jij in je hart? Hoe kies jij met je hart?


Hoe minder de warmte in je stroomt, hoe moeilijker je leven loopt. Hoe krijg je een makkelijker leven? Stap 2 is de eerste dag in de 'Soul Power Training'. 


Met deze stap ontwikkel je charisma: the X-factor.

3

Stap 3: Levensnoodzakelijke groeikracht

We hebben kracht nodig om te groeien. Met te weinig kracht is het leven slechts een survival. Hoeveel kracht heb jij in je donder? Hoeveel doel en focus heb je?


Hoe meer kracht je in je hebt, hoe makkelijker je de dingen voor elkaar krijgt. 

Minder kracht leidt tot een half leven en burn-out. Hoe krijg je meer kracht?


Stap 3 is de tweede dag in de 'Soul Power Training'.

Je krijgt er power van. 

4

Stap 4: Talenten en hulpbronnen van moeders kant

Welke talenten, belemmeringen en groeikansen heb je van je moeder gekregen? Welk gedeelte van je ziel is van haar en van haar ouders afkomstig?


In de familielijn van je moeder en haar moeders zit een patroon. Als je dit kent, stap je meer in je eigen kracht. Bovendien krijg je toegang tot de hulpbronnen van moeders kant. Stap 4 is de eerste dag in de 'Personal Power Training'. 


Je gaat snappen hoe jouw binnenkant in elkaar steekt en wat de plattegrond in je ziel is, zodat je in je leven handiger van A naar B navigeert.

Stap 5: Talenten en hulpbronnen van vaders kant

Welke talenten, belemmeringen en groeikansen heb je van je vader gekregen? Welk gedeelte van je ziel is van hem en van zijn ouders afkomstig?


In de familielijn van je vader en zijn vaders zit een patroon. Als je dit kent, stap je meer in je eigen kracht. Bovendien krijg je toegang tot de hulpbronnen van vaders kant. Stap 5 is de tweede dag in de 'Personal Power Training'. 


Je gaat snappen hoe jouw binnenkant in elkaar steekt en wat de plattegrond in je ziel is, zodat je in je leven handiger van A naar B navigeert.

Bodo loopbaanregisseur

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het ook en zelfs de Chinees doet het. 


Bij parfums en after shaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan.


Doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ze zijn voor half geld, dus doe ik alvast de eerste stap.


Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Als je daarna een traject aanschaft, betaal ik de hele masterclass voor je.

Stap 6: Patronen in je gezin van herkomst

In welk type gezin ben je opgegroeid? In een ondernemers-, een boeren- of een onderwijzersgezin? Welke plattegrond heeft je ziel meegekregen?


Wat is de plattegrond in je ziel? Welk gedeelte komt van je ouders, welk gedeelte van het gezin als geheel en welk gedeelte is uniek en hoort bij jou?


Welke route en welke shortcut neem je telkens? Zijn er handigere routes? Stap 6 is de derde dag in de 'Personal Power Training'. 

Stap 7: Het hemelse heen en weertje

Waar komt je ziel vandaan, waar is het nu en waar gaat je ziel naar toe? Hoe werkt intuïtie en hoe krijg je antwoord op elke vraag die je stelt?


Hoe verhouden zich God, het goddelijke, het leven, je ziel en je levensopdracht tot elkaar? Wat is ziel en hoe maak je verbinding met je ziel?


Je ontvangt een compleet nieuw, uniek en betrouwbaar navigatiesysteem voor de rest van je leven. Stap 7 is de eerste dag in de 'Professional Power Training'. 


Dit is wat je werkelijk nergens in Google vindt. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar werken met hart en ziel. Het hemelse heen en weertje is de oefening die zorgt voor 95% succesgarantie.

Stap 8: Je levensopdracht

Elk voorwerp, elke plant, elk dier en elk mens is gecreëerd met een specifiek doel. Het is de kunst, dat je weet wat jouw missie is. 


Vandaag ontdek je je levensopdracht. Je snapt nu waarom je deze ouders hebt en wat je waarom hebt meegemaakt. Voor veel cursisten is dit een keerpunt in hun leven, omdat ze niet meer gebukt gaan onder een zware last.


Dat wat zwaar was, wordt een bron van inspiratie en groeikracht. Stap 8 is de tweede dag in de 'Professional Power Training'. 


Alles, werkelijk alles in je leven is gekoppeld aan je levensopdracht. Waarom je deze ouders hebt gekregen en waarom je wat hebt meegemaakt. 


Het is de stip aan de horizon. Dat wat eerst tegen je werkte, gaat nu voor je werken. Vanaf nu hoef je minder te jagen; de mooie dingen komen naar je toe. 

Stap 9: Van put van verdriet naar bron van inspiratie

De laatste kans om de bezem door het zwerfafval op je levenspad te halen. Hoe meer je de stront met eigen handen durft beet te pakken om uit te strooien over het eigen land, hoe overvloediger de oogst. 


Je ontdekt hoe je blijvend jezelf en anderen inspireert, wat jouw unieke gave is en hoe je er anderen en jezelf mee helpt. Stap 9 is de derde dag in de 'Professional Power Training'. 


Je ontdekt wat jou uniek is en wat jouw gave aan de wereld is.

Stap 10: Wat ga je doen als je groot bent?

Hoe meer je je ziel dient, hoe meer ze je beloont met het gevoel van gelukkig zijn. Met een loopbaanopstelling ontdek je van welk werk jouw ziel houdt. Als je dat werk vindt, wordt het werk letterlijk het verdienmodel van je ziel. 


Nu heb je je koers helder voor de komende 10 jaar en kun je invulling geven aan welke baan, baas, branche en beloning daarbij past. Stap 10 is de vierde dag in de 'Professional Power Training'. 


Je wordt een magneet. Aan de ene kant stoot je af wat niet bij je past en aan de andere kant trek je aan wat juist wel bij je past. 

Marianne geeft een 9
Nathalie
Nathalie geeft een 10
Irene geeft een 9
Herman
Herman geeft een 9

Optioneel

presentation-power-training

Training 5: Presentation Power Training

Communicatie wordt voor 7% bepaald met woorden, voor 38% met je stem en voor 55% met je lichaamstaal. Je leert congruent uit ziel te communiceren, authentiek, bezield en krachtig te presenteren.


Je presenteert een pakkende elevator pitch met de wauw-factor.   Daarmee kun je het sollicitatiegesprek met een half uur verkorten.


Je ontdekt hoe je jouw charisma voor je laat werken. Met de kleding make-over en les over de klik en de anti-klik kun je in de 1e 5 min. de klik sterk beïnvloeden.

En dan de vraag hoeveel ik aan jou vraag om in jezelf te investeren?

Veel belangrijker is wat het je oplevert. 


Ik begeleid je naar veel meer dan alleen een heldere loopbaankoers. 

Ik help je gelukkig te worden. 


Grote woorden. 

Uhum, I know.


Mijn site staat vol met meer dan 60 video testimonials. 

Deze mensen zijn tevredener dan zeg een zesje of een zeventje. 


Ze zijn zó knetter tevreden . . . 
dat ze het ok vinden om een paar jaar met hun hoofd op Youtube te staan. 


Want als je met jezelf gelukkig wordt,

dan word je dat ook in je loopbaan. 


Het bedrag is voor particulieren incl. BTW. 

Als de factuur naar je baas mag is het excl. BTW.


Voor deze 10 stappen vraag ik 1.950,-. 

Als je eerst een masterclass volgt, betaal ik je die meteen terug.


Dan ben je die masterclass helemaal mijn gast. 

Incl. koffie, thee, bruisend water, koek, chocola en vers fruit.


Wedden dat je met mijn trainingen net zo gelukkig wordt als de mensen in de video testimonials?

Voor een ticket klik op   "Keertje proeven". 

Bodo loopbaanregisseur

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het ook en zelfs de Chinees doet het. 


Bij parfums en after shaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan.


Doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ze zijn voor half geld, dus doe ik alvast de eerste stap.


Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Als je daarna een traject aanschaft, betaal ik de hele masterclass voor je.

Liesbeth
Sander
Roel
Klaas Jan
Van bezieling naar loopbaan in 7 stappen