Nevenfuncties op je CV
Nevenfuncties op je CV

Nevenfuncties op je CV

Nevenfuncties op je CV vertellen 🙋‍♂️ waar je voor staat. Je passie ❤️‍🔥 zit erin. Zo connecten 📞 ze met je, omdat ze de klik voelen.


Hoe vermeldt jij je nevenfuncties op je CV?

Nevenfuncties op je CV: daar is iets bijzonders mee aan de hand. Als je ze opschrijft, zoals je gewend bent, lijken ze saai. Er staan wat woordjes, maar vaak zijn ze nietszeggend. 

Op de CV's die ik voorbij zie komen, zit bij de kop "Nevenfuncties" op een curriculum vitae een giga energielek. Je kunt dat lek stoppen. Er zijn manieren om ervoor te zorgen dat bij het lezen van je nevenfuncties de steunpanty niet meteen op de enkels wegzakt. 

Wie is er nu weer dood?

Heb jij ooms en tantes waar weinig contact mee is? Soms overlijdt er een ver familielid. Het is familie, dus je zou verwantschap en nabijheid moeten voelen, maar dat voel je niet. 

'Wie is er nu weer dood' denk je dan. Omdat het familie is ga je toch maar naar de crematie, schud je na de dienst wat handjes en schuif je een plakje crema-cake naar binnen. Dit is hoe recruiters jouw nevenfuncties lezen. Utterly boring, maar een moetje.

Bring it on that funeral-party!

Veel CV's zien er keurig uit hoor. Kun je niets van zeggen. Ze zijn net zo keurig als de dienst in een crematorium. Alles lekker overzichtelijk in rijtjes. Wat zou je vinden van geen janksessie in een crematorium waar de laatste eer bewezen wordt met een plastic bloemetje op tafel?

Wat zou je vinden van een feestelijk afscheid met livemuziek? Dat degene die wat wil vertellen gewoon even gaat staan? Dat het er fantastisch ruikt naar met liefde bereid eten en waar een goed glas wijn geschonken wordt? Da's toch een mooie lijst om een prachtig schilderij?

Is jouw curriculum vitae een droeftoeter sessie?

Hoe verander je jouw CV van een lauwe bubbel-loze after party slob met een peuk erin in een bruisend hoog en elegant glas met goede champagne? 

De perfecte plek om deze ommezwaai voor elkaar te krijgen is bij je nevenfuncties. Hoe zou je het vinden, als de lezer van je CV dan denkt: "ok, nu voel ik de klik, ik ga je meteen uitnodigen!

Bruisende nevenfuncties

Met wie je getrouwd bent van hoe lang tot hoe lang reduceert iemands liefdevolle bestaan tot een paar letters en getallen. Wat heeft zij voor jou betekend? Wat draag je bij aan haar leven. Waarin zit `em die liefde? Daar smelten mensen van. Schrijf daarom bij je nevenfuncties erbij waarom jouw hart ervoor klopt.

Zelf ben ik sinds 2 jaar lid van Rotary Club Heerenveen. Ik geloof in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Voor mij is het belangrijk om elkaar vooruit te helpen. Daarom stel ik graag een beetje van mijn talenten, tijd en netwerk ter beschikking aan hen die dat hard nodig hebben.

Zit jouw passie ❤️‍🔥 in je CV?

Heb je dat extra zetje nodig om je droombaan te scoren? Ik heb. een online sollicitatietraining voor je klaar staan, waarin ik al mijn know-how over succesvol solliciteren met je deel. Krijg je al mijn indside info tips. Klik op Ja doe mij voor 47,- al je know-how over succesvol solliciteren.

Je kunt inhoudelijk een sterk CV hebben, maar om ervoor te zorgen dat het de ander echt bereikt kan een hele kunst zijn. dat krijg je voor elkaar door op de bovenstaande link te klikken. 

Je droombaan scoren met 95% zekerheid

Wil je meer zekerheid hebben? Dat kan! Met mijn unieke en bewezen aanpak zorgen we er samen voor, dat jij je droombaan scoort. Kijk zelf even wat andere klanten vertellen over hun droombaan.

Wil je je loopbaan over een andere boeg gooien? Wil je gewoon trots zijn op het werk dat je doet en voor welke tent je werkt? Klik voor een gratis kennismakingsgesprek op:

👉 Ja ik wil werk waar ik trots op ben! 👈 

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen