In de rij voor een royale baan
Sollicitatietips voor 73 plus: zo zit je geramd!
19 september 2022 

Sollicitatietips voor 73 plus: zo zit je geramd!

Sollicitatietips voor 73 plus: zo zit je geramd!

Al 73 Jaar staat hij in de rij voor deze πŸ‘‘ royale baan. Long live the 🀴 king, finally. Sollicitatietips voor 73 πŸ‘΄ plus: zo zit je geramd πŸ™Œ!

Sollicitatietips voor 73 plus: zo zit je geramd!

Solliciteren is een makkie, ook met 73 plus

Of hij echt heeft gesolliciteerd kun je je afvragen. Stel dat hij had moeten solliciteren, dan met stiff upper lip.

Ze moesten steggelen over arbeidsvoorwaarden. Niet over pegels, want the job komt met kost en inwoning. Kostbaar was het PR-team dat in 25 jaar van de gehate Camilla een liefdevolle, bijna knappe echtgenote maakte.

Al 73 Jaar staat hij in de rij

Vanaf de trappelzak boogie staat hij al 73 jaartjes te huppelen tot hij op de troon steigert. Je weet het niet hè? Misschien had hij een hartaanval gekregen en eerder het loodje gelegd.

Het scheelde trouwens maar een zorgvuldig gekapt grijs koninklijk haartje of Lillybeth kreeg zelf een heartstroke toen hij Camilla oorknabbelend toefluisterde haar allways & for ever tampon te willen zijn.

The queue

Vandaag was het eindelijk zover. De royale over the top begrafenis. Groots en meeslepend als een Italiaanse opera. Van Goddelijke afkomst mag dat, what say you?

The queue werd met 16 km. een begrip. Er was zelfs een rij voor de rij, want met polsbandje mocht je uit de rij om even later weer aan te sluiten. Er was zelfs een 3e rij die keek naar de andere 2 rijen.

De 2.000 koningen, koninginnen en hoogwaardigheidsbekleders sloten af met laatste groet.

Royale baan

Het kost wachttijd, maar dan heb je ook heel wat vermogen. In 30 kasteeltjes hangen her en der verspreid 600 Da Vinci’s, wat Monets en een Rembrandtje.

Dan heb ik het nog niet over alle sierraden en kroonjuwelen, waaronder the crown van around 10 miljard!

Long live the 🀴 king

Overigens doen ze hun best om als doodgewoon door te gaan. Elisabeth bewaarde cadeaupapier en linten van kerstcadeaus voor hergebruik, Charles mikt geen kliekjes weg, Kate en William kopen meubels voor de kids bij Ikea.

Nu is Elisabeth dood en Charles allesbehalve gewoon. Long live the king! Zal hij net zo met hart & ziel werken als mummy dear?

Sollicitatietips voor 73 πŸ‘΄ plus

Lollig schrijven over British royals is easy peasy. Mag ik even eerlijk met je zijn? Ik heb zwaar respect voor Her Majesty!

Op haar 21e verjaardag in 1947 vertelt ze in een radio-interview: "Ik verklaar dat ik mijn hele leven, of het nu lang of kort is, u zal dienen. Maar ik weet dat ik dit niet alleen kan doen. God, help me om mijn gelofte waar te maken."

Zo zit je geramd πŸ™Œ met je baan!

Queen Elisabeth heeft 2 dingen goed gedaan. Ze werkte met hart & ziel door de energie in haar ziel op peil te houden. Dat kreeg ze voor elkaar door een doel voor ogen te houden: haar missie.

Da’s my core business. Graag help ik je om je missie helder te krijgen. Dan volgt je beroeping easy peasy. Zit je koninklijk geramd. Heb je maar 3 sollicitatiegesprekken nodig. Dat zeg ik niet alleen. Klik op Dat zeggen al mijn klanten.

Cheers, koffie is gratis,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen