Voer jij de regie over je loopbaan?
Voer jij de regie over je loopbaan?
09 januari 2023 

Voer jij de regie over je loopbaan?

Voer jij de regie over je loopbaan?

Als ik echt de 🎬 regie over mijn loopbaan had gevoerd, had ik niet zo 😓 hard hoeven te werken. Voer jij de regie over je loopbaan🚶‍♂️?


Hoe lekker loopt jouw loopbaan?

Mijn loopbaan loopt lekker. Nu wel. Dat is niet altijd zo geweest. Ben een keer in de proeftijd op straat gemikt. Heb ook een keertje een baas gehad die leuk van verre leek, maar verre van leuk bleek. Daarom wil ik het volgende leven makkelijker meer voor elkaar krijgen.

Er is vast meer tussen hemel en aarde. Ga ik daar in de lift naar boven op zoek naar God. Misschien verbergt Hij zich wel achter de universele wetten, de bron, the law of attraction, you name it. Als Hij bestaat, ga ik even heel vriendelijk doch supertjes dringend een vette borrel met Hem doen. Ik trakteer ok?

Niet zo hard hoeven te werken

Hopelijk heeft hij een Goddelijk lekker wijntje voor me. Kan ik na hard werken even ontspannen. Zou het bestaan: Appelation Divine Contrôlée? Smaakt vast alsof er een kudde engeltjes over je tong fietst.

Ik zou Hem willen vragen om een keer een leven niet zo hard hoeven te werken. Mag dat een keertje alstUUUblieft? Kom ik niet weer zo hijgend als een werkpaard boven. OMG pleeaaase?

De regie over mijn loopbaan

Beste, Hoog Geachte Meneer, moet U horen, het stikt daar beneden van die zelfhulpboeken. Hoe je de regie over je loopbaan voert en zo. Het boek ernaast heet toevallig “Als je het maar hard genoeg wilt" en zo.

Als U wilt dat ik de regie over mijn loopbaan voer, lijkt het me handig dat we van tevoren een draaiboekje afspreken. Wat zegt U? Ja graag, vooral lekker SMART. Oh sorry, ik verstond het verkeerd. Say what? U vindt mij een smartass? Hoe bedoel U?

Van `t padje

Zou dat niet super grappig zijn als ik eigenwijs aangelegd zou zijn? Geen idee hoor, stel nou dat?

Zou het daarom zijn, dat Hij mij 2 ouders schonk die best wel van het padje waren? Dat dat mijn allergrootste drijfveer werd om te onderzoeken hoe je goed van `t padje raakt? Dan ontdek je meteen hoe je weer op `t padje komt.

LoopbaanRegisseur

Mijn hele leven draait om mensen die van `t padje raken en hoe ze er weer op komen. Ben zelf ook goed van `t padje geweest. Hoe en wat vertel ik je liever persoonlijk. Die burned-out was trouwens wel handig. Juist door echt tot stilstand te komen kom je tot jezelf.

Privé en professioneel van je padje raken gaat behoorlijk hand in hand.  Familie- en loopbaanopstellingen hebben mij enorm geholpen. Nu help ik jou er graag mee. Dan kom je snel weer op je padje. Sterker nog, blijf je lekker stevig staan. Dat maakt je voor werkgevers smoking hot!

De regie over je loopbaan voeren in Friesland

Wil jij de regie voeren over je loopbaan in Friesland? Waar je ook woont in Nederland, ik garandeer je 95% SuccesGarantie. Dat zeg ik niet alleen, dat zeggen mijn klanten zelf ook. Klik even op Wat is Bodo's Deal?

Wedden dat jij met maar 3 sollicitatie ook die droombaan te pakken krijgt? je bent welkom op mijn kantoor in Heerenveen naast het station.

De regie over je loopbaan voeren in Utrecht

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent uiteraard van harte welkom.

Zie ik ik je daar,
Bodo


Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen