Durf jij waardevol in je loopbaan te zijn?
Durf jij Waardevol in je Loopbaan te zijn?

Durf jij Waardevol in je Loopbaan te zijn?

Durf jij Waardevol in je Loopbaan te zijn?

De basisvoorwaarde om waardevol te zijn is energie. Als je energiek bent, zit je goed in je vel. Overigens kun je op een introverte en op een extraverte manier energiek zijn.

Maar liefst 25% van de werknemers heeft onvoldoende energie om elke dag te werken (bron: Blauw research in opdracht van Randstad Werkmonitor). Blijkbaar is de crisis niet alleen financieel, maar ook psychisch en energetisch.

Durf jij waardevol in je loopbaan te zijn?

Durf jij waardevol in je loopbaan te zijn?

 

Durf jij waardevol in je loopbaan te zijn?

Jaaaaaah meeeeéééEEER ENERGIE, hoe doe je dat dan?

Een traject bij LoopbaanRegisseur levert je in de 1e plaats ENERGIE op, dat zie je aan de gezichten op de bovenstaande foto, genomen tijdens een recente training. Nou is er energie op korte en op lange termijn.

Energie op Korte Termijn

Sporten doe ik 4 keer per week bij The Unit te Heerenveen (www.theunitsc.nl). Een uur lang word ik afgeragd, elke keer anders, onvoorspelbaar, harde muziek erbij en dat VIND ik leuk, echt waar! Levert de hele week mega energie op en een lekker fit lijf.

Power food, super food, extra nutriciënts, ik neem ze allemaal. Lichamelijk gezien ben je wat je eet. Veel groente wordt gekweekt op steenwol, dus daar zitten amper nog voedingsstoffen in. Zoals wij kippen behandelen, dat deden ze ook met mensen in grote kampen in de oorlog en dat éten we gewoon, da's toch verkeerd voedsel?

Gadgets zoals een nieuw mobieltje, een flatscreen, kleding of een verwendag bij de kapper wil ook helpen. Wat de carrière betreft investeren mensen meer in hun mobieltje dan in hun loopbaan, dus hoogste tijd voor tips op langere termijn.

Energie op Lange Termijn

Wia before LoopbaantrainingW. op de foto hiernaast is een uitstekend voorbeeld. Deze dame mailde me voor een kennismakings-gesprek: "Help Bodo, mijn baan is zo saai, mijn werkgever ook, ik verveel me zo!". We hadden een goed gesprek en ze besloot om twee trainingen te volgen.

Tijdens de 1e training kwam ze voluit in haar kracht te staan en tijdens de tweede training ontdekte ze haar loopbaankoers. Oooh saai ... dat was ik zelf zei ze na de tweede trainimng.

Energie ... dat ben ik zelf!

Wia after LoopbaanTrainingOp indringende wijze ervoer ze haar grootste krachtbron en haar talenten. Het kwartje viel en ze realiseerde zich dat veel meer kon en aankon, dan dat ze eerst dacht.

Haar innerlijke ik werd wakker en herinnerde zich hoe krachtig en uniek het is. Jaaaah riep ze, sinds ik de knop om heb, realiseer ik me dat ik gewoon heel waardevol ben. Dus ik gedraag me assertiever, stap eerder op mensen af en ik ontvang complimenten. Bij deze baas zit ik eigenlijk precies goed!

De Motor voor je Energie zit in je Ziel

Wia motorAfgelopen week ontving ik van haar een whattsapp: "Jouw trainingen hebben me veel zelfvertrouwen gegeven". Weet je nog dat ik een motor wilde kopen? Dat heb ik nu gedaan!

Door het werken met familie- en loopbaan-opstellingen vallen blokkades op zielniveau weg, de motor draait weer volop, je wordt weer je krachtige ik en je loopbaankoers wordt volstrekt helder.

"I dare ... to be different!"

WAARSCHUWING!

De trainingen die ik geef kun je vergelijken met de Fishermans Friend onder de trainingen. Sterk spul dus en echt alleen voor degenen die vastbesloten zijn links-of rechtsom hun LoopbaanSucces te omarmen.

Als je van die invullijstjes zoekt om je talenten helder te krijgen, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik doe niet aan Loopbaan-Botox. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur ga je compleet door de wasstraat. En daar krijg je een nieuw leven voor terug.

Durf jij Waardevol in je Loopbaan te zijn? 

Als je meer uit je Loopbaan wilt halen, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor slechts een paar tientjes.

[embedyt]
[/embedyt]

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker.

Om te kijken of er nog tickets zijn klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof
Reactie plaatsen