De snelste manier om je loopbaankoers helder te krijgen is ...
De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen is ...

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen is ...

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen is ...

De snelste manier om je loopbaankoers helder te krijgen is een loopbaanopstelling.

Steeds meer mensen kennen familieopstellingen, maar loopbaanopstellingen is een nieuw begrip.

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen

Een loopbaanopstelling maakt je Curriculum Vitae letterlijk tot een levende loop. Alive and kicking!

Maandagavond 27 februari kwamen 25 P&O Professionals op bezoek van HR Netwerk Noord om te ervaren wat een loopbaanopstelling zo snel en effectief maakt.

Samen met authentieke Italiaanse pizza werd het een avond om van te smullen.

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen

Een heldere loopbaankoers is belangrijk. Zonder heldere koers geen passie, zonder passie geen pretlichtjes in de ogen, zonder pretlichtjes geen energie en zonder energie geen vonk.

Te veel mensen stralen te weinig uit bij een sollicitatiegesprek. Ze komen binnen met een passieve houding zo van jaaa uuuh nou daar ben ik dan, dus zeg het maar.

Dit is precies wat een werkgever niet wil!

Energie is de Brandstof voor je Koers

Als je je passie te pakken hebt, dan wordt een sollicitatiegesprek veel makkelijker. Als je de vonk en het plezier in jezelf te pakken hebt, dan voelt een werkgever dat onmiddellijk. Het stelt gerust, waardoor het gesprek relaxter verloopt.

Als je met weinig energie de gespreksruimte binnenloopt, dan is het alsof tijdens het gesprek de fietsband leegloopt. Je moet steeds zwaarder trappen. De werkgever houdt het g esprek wel gaande, maar is aan de binnenkant al afgehaakt.

Als je met lekker veel sprankelende energie binnenkomt, dan werkt dat aanstekelijk. In het ergste geval is het geen match met de functie-inhoud. Grote kans, dat door de sprankel de werkgever gaat nadenken aan wie hij jou kan koppelen, zodat je toch een stap verder komt.

Passie en Sprankel openen Harten ...

en Harten openen Deuren!

Vino's Authentiek Eten 5Iemand die zijn passie enorm gevonden heeft is Cristijn de Vin. Hij had een beleidsfunctie bij een semioverheidsbedrijf en voelde slechts een semi-sprankel voor zijn functie.

Cristijn is een bourgondiër en wilde LEVEN! Hij gooide het roer om, kocht een Landrover en bouwde er zijn eigen pizza-oven in. Zo werd Vino's Authentiek Eten geboren.

Zijn passie en sprankel opent harten van opdrachtgevers. Op feesten, bruiloften en food-festivals bakt hij nu de allerlekkerste authentieke Italiaanse pizza's. Zo ook afgelopen maandag avond waar hij HR Netwerk Noord inspireerde met zijn verhaal.

De snelste manier om je Loopbaankoers helder te krijgen is ... met een Loopbaanopstelling

Na het diner een loopbaanopstelling. Eén vrijwilliger koos voor elke opleiding een persoon uit. Ook werd één persoon uitgekozen voor elke baan. De personen die deze opleidingen en banen uitbeeldden werden op een rijtje geplaatst.

De vrijwilliger keek naar haar loopbaan. Eigenlijk keek ze naar haar Curriculum Vitae. Het waren levende personen, da's nog eens een Curriculum VITAE.

We namen even de tijd om te kijken naar de loopbaan die op deze manier mooi tot leven komt.

Een levend Curriculum Vitae

Daarna mocht ze een element toevoegen: nog een persoon die haar ziel ging uitbeelden. De ziel, het is haar wezen, haar energie, het meest wezenlijkste en ook haar passie.

Het is de kunst, dat de passie vanuit de ziel ongehinderd door alle opleidingen en banen heen stroomt.

Als je werk doet dat niet bij je past, dan blokkeert de energie en als je werk doet dat wel bij je past, dan stroomt de passie mooi door.

Met Passie de Toekomst in

Aan het einde van de rij die er al stond, mocht ze nog een persoon opstellen: haar volgende baan. Het zou mooi zijn, als alle energie ongehinderd deze laatste persoon kan bereiken.

De volgende stap is dat elke opgestelde persoon een eigen plek in de zaal opzocht. Leven in de brouwerij, beweging!

Alle elementen kwamen mooi om de ziel heen staan. De weg naar de toekomst lag open. Zo wist de vrijwilliger dat ze goed op koers zat.

HR Netwerk Noord

Na afloop bleef de energie lang hangen. Nog een kop koffie, nog een spa rood, veel stof om over na te praten.

Ben je HRM-er en zoek je een levendig netwerk dat je verbondenheid en verdieping geeft, klik dan op de link van RH Netwerk Noord.

Right on Track!

Wil je je loopbaan ook op koers krijgen? Ook weer right on track? Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp. Dit is 2 dagen training. All you need to know in 18 uur voor slechts € 48,- . Inclusief 2 lunches en authentiek met de hand bereid diner!

Krankzinnig Aanbod

Ik ga je een krankzinnig aanbod doen: 2 dagen training inclusief een familie- en een loopbaanopstelling voor slechts € 48,-. Als je er helemaal niets aan hebt, dan maak ik meteen de volgende dag € 96,- aan je over!

Je leert pakweg 25 super leuke mensen kennen en zij hebben allemaal een netwerk, dus wie weet regelt één van hen een netwerkgesprek voor je waar een vacature uit rolt.

[embedyt]
[/embedyt]

Je krijgt energie, inspiratie en mega veen eye-openers en wellicht een ai-opener. Je krijgt je grootste talenten helder en ontdekt hoe je je loopbaankoers kunt ontdekken.

Je leert jezelf vanuit authenticiteit en kracht te presenteren, je maakt een CV voor bovenop de stapel en je ontdekt hoe je winnende sollicitatiegesprekken voert.

Het weekeinde is inclusief 2 heerlijke lunches en authentieke, ter plekke vers gebakken pizza.

Naar de Kern

Tijdens de Loopbaan BoostCamp neem ik je stapsgewijs mee naar de kern van succes. Met een familieopstelling op zaterdag en een loopbaanopstelling op zondag ervaar je hoe je jezelf en je loopbaan opbrandt of juist tot ontbranding en passie krijgt.

Al meer dan 1.000 enthousiaste Cursisten

Al meer dan 1.000 cursisten bezochten de Loopbaan BoostCamp en ze zijn laaiend enthousiast. Klik op wat maakt cursisten laaiend enthousiast om te zien wat ze zeggen.

En echt waar, als je vindt dat je echt helemaal niets aan het weekeinde hebt gehad, dan maak ik de eerstvolgende maandag meteen € 96,- aan je over.

Graag zie ik je op de komende Loopbaan BoostCamp.

Klik hier voor meer info.

Hartelijke loopbaangroeten van

Bodo
Reactie plaatsen