Loopbaanopstellingen: tips en tricks
Loopbaanopstellingen tips en tricks

Loopbaanopstellingen: tips en tricks

Loopbaanopstellingen: tips en tricks

 Met loopbaanopstellingen maak je inzichtelijk hoe je werkzame leven is gelopen en wat het pad naar de toekomst is. Je stelt de elementen uit die loopbaan op en neemt er zelf positie tussen in.

Het is een effectief middel gebleken om onbewuste blokkades op te sporen en in beeld te krijgen.

Door met een familie- of loopbaanopstelling te werken, dienen zich als vanzelf oplossingen aan. En die had je van tevoren nooit kunnen bedenken.

Er borrelt altijd iets op waar je echt verder mee kunt

Loopbaanopstellingen zijn bedoeld om je beter te laten voelen en moeten je raad geven hoe jij verder moet in je ontwikkeling. Het helpt je om bepaalde keuzes te maken in je carrière.

Dit doe je door heel simpel de elementen op te stellen die ermee verbonden zijn. Dit kan echt van alles zijn. Er komt altijd iets opborrelen waarmee je echt verder kunt. Als jij niet lekker in je vel zit op je werk of als je tijdens je werk de energie steeds weg voelt vloeien, dan is kiezen voor loopbaanopstellingen een serieuze optie.  

Dat geldt ook als je altijd moe thuiskomt van je werk en als je plannen hebt om een carrièreswitch te maken maar zelf nog niet helemaal het goede gevoel over die beslissing hebt. Opstellingen  kunnen ook helpen als jij je plek niet weet op je werk en steeds betrokken raakt bij conflicten en het gevoel hebt dat je geleefd wordt op je werk.

Waarom voel jij je zo op je werk?

Loopbaanopstellingen geven antwoorden op vragen waarom jij je zo voelt op je werk en waarom het gewoon niet lekker draait op je werk. Loopbaanopstellingen kunnen in groepssessies gedaan worden maar zeker ook in één op één sessies.

Tijdens één op één sessies kan vaak dieper contact gemaakt worden met zaken die jij echt wilt en die je bezighouden,  Vaak vinden de sessies in stilte plaats, om zo de zuiverheid te bewaren en jou een realistische kijk te geven op jouw situatie je werk.

Voor een betere balans tussen je werk en je privé

Ook als niet weet welke stappen je moet maken in je werkzame leven en als je werk en privé beter in balans wilt krijgen is een opstelling een uitkomst. Tijdens een sessie staat een vraag centraal. Vervolgens stel jij als het ware je eigen loopbaan op.

Door er van een afstandje naar te kijken ben je de waarnemer van je eigen innerlijke systeem en van je eigen worstelingen die je ondergaat in je werkzame leven. In principe wordt net zo lang doorgegaan tot er een nieuw evenwicht is gevonden en blokkades zijn opgeheven.  

Ter verdieping van loopbaancoaches

Loopbaanopstellingen worden niet zelden toegepast ter verdieping van loopbaancoaching. De opstellingen zijn direct afkomstig van dezelfde filosofie als die geldt voor familieopstellingen.

Met een opstelling worden onbewuste krachten die er zijn in een team en in relatie tot je werk in beeld. Het brengt knelpunten, drijfveren en motivaties naar de oppervlakte. Is dat inzicht er, dan kun je werken aan het oplossen van die problemen.

Systemisch zicht op je loopbaan?

Wil jij systemisch zicht op je loopbaan? Dan ben je aan het juiste adres. Wij werken al meer dan 10 jaar met familie- en met loopbaanopstellingen. Bijna elke cursist bij LoopbaanRegisseur neemt deel aan deze opstellingen.

Da's precies de reden voor de hoge cijfers die we krijgen. Door het werken met familie- en loopbaanopstellingen vinden de cursisten niet zomaar een baan, maar een super mooie baan. Een vaan die echt bij ze past, waar ze met hart en ziel plezier aan beleven. Zo ook Mirjam. 

Loopbaanopstellingen in Nieuwegein en Heerenveen

Voor loopbaanopstellingen ben je van harte welkom in Nieuwegein en in Heerenveen. Tenminste, als je niet meer wilt ploeteren, als je niet meer dat die baan bij je wegloopt of zelfs wegrent.

Als je je bevrijdt van je innerlijke obstakels, kan de energie in jouw ziel onbelemmerd stromen. Je levensenergie wil ergens heen stromen. Naar de toekomst. Naar je bestemming en naar je beroeping. Dat is waar je letterlijk voor gemaakt bent en waar je alweer letterlijk voor in de wieg gelegd bent.

Zielsgelukkig

Als je werk doet waar je voor gemaakt bent, ben je zielsgelukkig. Wil jij dat ook? neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat ook kan, is dat je deelneemt aan de Masterclass: "Een Date met je Ziel".
Ben je één dag eventjes zielsgelukkig.

See you there ok?
Bodo

Reactie plaatsen