Page content

Hoe oogst je Talenten?

Hoe oogst je Talenten?

Hoe oogst je Talenten? De snelste en makkelijkste manier om talenten te oogsten is met behulp van anderen. Ontdek snel wie je bent met mail, klik en zend.

Je talenten, wat zijn je talenten? Het grappige is, dat anderen je talenten eerder en makkelijker zien dan dat je dat zelf doet. Bij anderen zie je ze ook sneller. Schakel dus vooral de hulp in van anderen.

Hoe oogst je Talenten?

Hoe oogst je Talenten?

Hoe oogst je Talenten?

Talenten zitten in jouw persoonlijkheid en dat zit in je lichaam. Het is moeilijk om naar jezelf van buitenaf te kijken. Daar heb je een spiegel voor nodig oftewel de hulp van anderen.

Hoe oogst je Talenten?

Je kunt 10 mensen die jou goed kennen mailen met de vraag wat zij zien als jouw talenten.

In de opening van de mail zou je kunnen vertellen dat je een loopbaantraject doet met behulp van een E-Book en dat daarin gevraagd wordt dat je je talenten ontdekt.

Je kunt er in de mail ook bij vertellen, dat talenten moeilijk zijn om dat van jezelf te zien en dat je daarom hulp inschakelt.

Mail is super handig, even een tekst opstellen, mail, klik en zend!

Je zult merken, dat anderen jou graag helpen, dus schroom niet om anderen in te schakelen! Grote kans, dat de familie- en vriendschapsbanden juist beter worden!

Het is wel verstandig om een deadline te noemen, dus een uiterste datum, anders denken sommige mensen van “ooooh, dat doe ik later …” met als gevolg dat jij dagen tot weken zit te wachten.

Nodig 10 mensen uit, zodat je zeker kunt zijn van minimaal 5 reacties binnen de door jou gestelde termijn.

Oogst je Talenten

Elke e-mail die je ontvangt is een cadeautje. Sommige mails wil je wel uitvergroten en er behang van maken om te bewaren. Wees er zuinig op en vergeet niet de afzender te bedanken!

Je kunt nog een stapje verder gaan en een aantal mensen thuis uitnodigen bij een kop koffie of tijdens een etentje. Via Skype is ook een mogelijkheid.

Je Talenten op een Rijtje

Als je alle mails ontvangen hebt, zul je zien dat er overlappingen bij zitten. Maak een lijstje met alle ontvangen talenten en ga ze turven.

Daarna kun je de talenten die het meest genoemd zijn bovenaan zetten en de talenten die het minst genoemd zijn onderaan. Zo krijg je je talenten letterlijk op een rijtje.

Oogst je Talenten en krijg ze op een Rijtje in 1 Weekeinde

Als je in één weekeinde wilt ontdekken wat je talenten zijn en als je je talenten meteen op een rijtje wilt krijgen, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor slechts een paar tientjes.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker.

Om te kijken of er nog tickets zijn, klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “Hoe oogst je Talenten?

Plaats een reactie


*