Schrijf je je talenten op je curriculum vitae?
Talenten op jouw curriculum vitae

Schrijf je je talenten op jouw curriculum vitae?

Schrijf je je talenten op je curriculum vitae?

Word je te vaak afgewezen ๐Ÿ‘Ž ? Dan heb je de verkeerde โ›”๏ธ talenten op je CV. Zo schrijf je je talenten ๐Ÿ‘ op je curriculum vitae.

Word je te vaak afgewezen ๐Ÿ‘Ž ?

Word je te vaak afgewezen? Wedden, dat je dan precies de verkeerde talenten op je curriculum vitae hebt staan? Dat is een gemiste kans!

Met de juiste talenten schiet je in รฉรฉn keer in de roos. Je wordt sneller uitgenodigd. Bovendien kun je met veel meer zelfvertrouwen naar het sollicitatiegesprek gaan, omdat je weet dat je lekker sterk in je schoenen straat.ย 

De verkeerde โ›”๏ธ talenten op je CV

Hoe schrijf je de verkeerde talenten op je CV? Het domste dat je kunt doen is de talenten op de vacaturetekst na papegaaien. En toch is dat wat de meeste sollicitanten doen.

Ben jij ook zo'n sollicitant die gewoon de talenten en competenties van de vacaturesite overkalkt? Denk je niet dat recruiters dat in de gaten hebben? Oh wake up please!

Vacatureteksten zijn trendy en over the top

Vacatureteksten zijn lekker trendy. Ze worden vaak geschreven door de communicatie- of door de PR-afdeling. Nu ze het personeel amper aangesleept krijgen, zoeken ze niet meer het schaap met 5 poten, maar proberen werkgevers elkaar af te troeven met lekker bekkende teksten.

Een keukenboer zoekt monteurs met 'goed gereedschap', een wegenbouwer zoekt stenengooiers (relschoppers) en AH zoekt een 'vibe-manager'. Lekker vout over the top is 'ben je minimaal 15 jaar beschikbaar op 2 avonden in de week schrijf dan naar ...'.

Voorbeeld over the top vacaturetekst

Idyllisch landelijk gelegen, omzoomd in voorjaarsgroen en aangemoedigd door pauwen die trots op jouw werk zijn, verzamel jij glimmende zomerkoninkjes, die de volgende dag liefdevol gedrapeerd in groene kartonnen bakjes in de winkelschappen liggen.

Ben jij die vriendelijke persoon met social skills die van aanpakken weet, die in teamverband en ook goed solistisch kan werken? Maken targets de pitbull in je wakker, zodat je tot de laatste snik doorgaat? Kun je fysiek tegen een stootje en lever je graag kwalitatief goed werk af? Dan zoeken wij jou beste aardbeienplukker!

Hoe vind je je talenten?

Hoe vind je trouwens je talenten? Er zijn diverse gratis testen op internet om je talenten te vinden. Als je verder wilt kijken dan je neus lang is google dan eens op "gratis 123test disc test".ย 

Je kunt ook 15 ร  20 familieleden, vrienden, collega's en bekenden mailen. Vraag ze wat zij zien als de top-3 van jouw talenten. Wedden dat ze je graag helpen?

Zo schrijf je je talenten ๐Ÿ‘ op je curriculum vitae

Zal ik met de deur in huis vallen? Give them social proof! Dat doen al mijn klanten. Resultaat? Klik op Ik garandeer je 95% succesgarantie.

Open je CV met een kleine anekdote waar je talenten uit blijken. Dat maakt je talenten tastbaar en het maakt jou als sollicitant aanraakbaar. Zo word je de winnaar en nodigen ze je meteen uit. Hoe je dat aanpakt, zie je in het filmpje.

Solliciteer jij als winnaar?

Solliciteer jij en word je niet uitgenodigd? Of word je uitgenodigd en afgewezen? Dan solliciteer je als loser, omdat je een wegwerp-CV hebt.

Wil je solliciteren als winnaar? Mail me dan even en we maken samen een uitnodig-CV. ย Klik opย Ja Bodo ik zoek mijn droombaan en wil als winnaar uit de bus komen!

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reactie plaatsen