Out of the 📤 box loopbaanadvies in Utrecht nodig?
Out of the box loopbaanadvies in Utrecht nodig?

Out of the 📤 box loopbaanadvies in Utrecht nodig?

Out of the 📤 box loopbaanadvies in Utrecht nodig?

Out of the 📤 box loopbaanadvies in Utrecht nodig met 🛟 veiligheid, confrontatie, 😹 humor en 95% resultaatgarantie?


Out of the box

Over out of the box gesproken, wat dacht je van mijn voornaam Bodo? Mijn moeder was Duitse, vandaar mijn Duitse voornaam. Mijn vader kwam uit Doetinchem. Vandaar mijn Oer Hollandsche achternaam Agterhof. 

Mijn Duitse grootvader was attaché op verschillende Duitse ambassades. Als gezin verhuisde mijn moeder elke 2 jaar. Als gezin zijn we ook een paar keer verhuisd en woonden we 2 jaar in Sao Paulo in Brazilië. Ik ben meerdere nationaliteiten gewend, spreek meerdere talen en leerde al jong om verder te kijken dan mijn neus lang is. 

Out of the box loopbaanadvies

Behalve mijn voornaam is ook mijn loopbaanbegeleiding behoorlijk out of the box. Geen werkboeken of testjes op de laptop met allerlei standaard rijtjes. De waarheid over jou zit niet op internet, maar in jou. 

De kortste route naar jou is het werken met familie- en met loopbaanopstellingen. Dat is de shortcut naar je ziel en naar je onderbewustzijn. Je weet wel, de plek waar 90% van jou verborgen zit. 

Loopbaanadvies met veiligheid groen, confrontatie rood, humor geel en 95% garantie blauw?

Mijn instrumenten zijn loopbaantechnisch afgestemd op de 4 communicatiestijlen. Elke communicatiestijl vraagt om een andere mix loopbaaninstrumenten. Voor de 4 communicatiestijlen klik op FIlmpje over de 4 communicatiestijlen. 

Wat voor de één werkt als een trein, kan voor de ander in de allergiezone zitten. Wat zijn de 4 communicatiestijlen wat is hun voorkeur voor welke loopbaaninstrumenten?

1- 95% Garantie voor de blauwe denker

Als blauwe denker ben je gek op cijfers, feiten, precieze info en details. Je wilt eerst informatie over het onderwerp, voordat je ermee aan de gang gaat. De 95% SuccesGarantie is een percentage dat nauwkeurig is en hoog. Daarom spreekt het jou als blauwe denker aan.

Als blauwe denkers wil je graag weten hoe je precies een CV maakt. Grote kans dat je bang bent een belangrijk detail te missen, daarom is je CV al snel te lang; dan heb je een wegwerp-CV. Met een CV van 2 A4 heb je een uitnodig-CV. 

2- Confrontatie voor de rode efficiënte

Als drammer en knoppendrukker is vooruitgang je hoofddoel, liefst snel en efficiënt. Je hebt een hekel aan watjes en te soft -men leze holistische lifecoaching en zo- gedoe. Confrontatie betekent dat beiden stevig staan en daar houd je van. 

Omdat ik zelf ook van concreet resultaat houd, klinkt mijn 95% succesgarantie je als muziek in de oren. Met kleine 30 jaar ervaring en technieken die echt houd snijden bied ik je vooruitgang, diepgang en resultaat.

3- Humor voor de gele hartelijke

Je houdt van actie en energie, anders haak je af. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Waar je ook van houdt is als het intens is. Daarom zijn testjes en invulrijtjes niet jouw ding. Ik werk graag met familie- en loopbaanopstellingen. Jazeker, that's the real thing. Dat gaat over mensen en is intens.

Omdat ik zelf ook aardig wat gele, hartelijke energie in me heb, zorg ik ervoor dat we een paar keer keer samen flink de slappe lach hebben. Het is allemaal al serieus genoeg toch?

4- Veiligheid voor de groene voeler

Als groene voeler ben je net een diesel. Het duurt even voordat je op gang komt, maar als je eenmaal de gang erin hebt, zal niets jou stoppen. Respect en veiligheid staan bij jou met stip bovenaan, dus vertraag ik mijn tempo aanzienlijk, zodat jij in jezelf voldoende de gelegenheid hebt om je voelsprieten uit te steken. 

Pas als jij je veilig voelt, zul je het ok vinden om je bloot te geven. Ik wacht geduldig, totdat ik signalen van je ontvang dat we je pijnpunten kunnen bespreken. Heb jij -net als veel mensen die ik over de vloer krijg- het nodige meegemaakt? Join the club! Ik ben er ook zo eentje. Ik voel graag met je mee.

Meestribbelen

Weet jij wat je levensopdracht is? Dat is die stip aan de horizon. Dat is waarvoor je bent gemaakt. Daar gaat je hele leven over inclusief vallen en opstaan. Hoe meer je niet doet waarvoor je gemaakt bent, hoe meer dat je alles tegen krijgt. Hoe meer je wel je missie leeft, hoe meer alles meezit. 

Ben jij een meestribbelaar? Geen idee waar het allemaal voor is? No clou what it all is about? Toch doorgaan met hard werken? Dan ploeter je je dood. Dat is de shortcut naar je burned-out. 

Stop met meestribbelen en kies! Of je gaat overal tegenin of je gaat ontdekken wat je levensopdracht is. Dan komt die droombaan vanzelf, dat garandeer ik je!

Our of the box loopbaanregie

Inmiddels begeleid ik kleine 30 jaar werkzoekenden op de arbeidsmarkt naar hun droombaan. De 1e 20 jaar lag het succespercentage rond de 80%. Sinds 10 jaar werk ik met familie- en loopbaanopstellingen. Het werken met opstellingen is out of the box loopbaanbegeleiding. 

Het werken met opstellingen is een techniek op zielsniveau. Wel zo handig, als je een baan zoekt met hart & ziel. Geen quick hit & run techniek. Wel confronterend, erg helend en je komt er goed van in je vel te zitten. De passie hangt aan je kont. Zo word je als sollicitant super charismatisch. 

Welkom in het pittoreske Vreeswijk bij Utrecht

Wil je nu eindelijk eens met hart & ziel werken, raak solliciteren en woon je in Friesland? Wedden dat jij met maar 3 sollicitaties ook die droombaan te pakken krijgt? Al mijn klanten hebben maar 3 sollicitaties nodig. Klik op Waarom geven ze hun nieuwe baan een 8, een 9 of een dikke 10?

Met opstellingen steeg dat percentage tot mijn eigen verbazing naar 95%. Daarmee zijn opstellingen de kortste route naar loopbaanregie. Welkom op mijn kantoor aan de Lek in Vreeswijk bij Utrecht.

Solliciteren uit je luie stoel?

Wil je liever voor 7,- leren solliciteren vanuit je luie stoel? Dat kan! Klik op Het Recept hoe je in 7 Stappen je droombaan verovert.

Als je wat slimmer bent, volg je de hele online cursus lekker comfy met een bak koffie achter je laptop. Da's een alles erop en eraan cursus voor 47,-. Klik op De Online CV Masterclass inclusief alle inside tips voor succesvol solliciteren.

Ultiem out of the box loopbaanadvies in Utrecht

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. 

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom! Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Zie ik je daar,
Bodo

Reactie plaatsen