Het op 5 na ergste?
Het 5 na ergste aan het maken van je CV?
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
09/19/2023
2 min
0

Het op 5 na ergste?

09/19/2023
2 min
0

Het op 5 na ergste?

Wat is het op 5 na ergste aan het maken van een CV en hoe kom je van de sollicitatiehel naar de sollicitatiehemel?

Het 5 na ergste aan het maken van je CV?


Het Birkenstock type?

Ben jij het Birkenstock type dat lekker in de natuur loopt? Wie weet oefen je voor de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella?

Bezoek er vooral de kathedraal met bling über bling over the top glimmend goud! Wie weet trakteren ze je op een glimp van het grootste wierrookvat ter wereld dat 53 cute kilo's weegt?

Wentelen en smeren

Of houd je van all inclusive vakanties, waarbij je niet in de gaten hebt of je je in Spanje of Turkije verbrandt? Sta je gezelligjes saampjes om 19.00 uur uit de trog te scheppen. Jaah toetjes het eerste graag, want wie weet zijn ze straks op!

Lekker bakken, wentelen en smeren op het strand of `s morgens vroeg met 4 handdoeken een sprintje naar het zwembad trekken om 4 strandstoelen te gijzelen?

Uitloggen van je werk?

Wil je in een totaal andere tijdzone compleet uitloggen van je werk? Vermijd dan de Costa del Sol catastrofe en land een eindje verderop in Bon Bini Bonaire.

Nix geen blèèèrige smulsilo's met Schnitzel en schoenzool biefstuk, maar één en al palmen wuivende ontspanning. Het is er zó chill, dat de politie mobiel bellend zonder gordel rondrijdt en ff-tjes naar je knipoogt.

Eindeloos veel langer

De 1e 3 dagen slepen sloom voorbij. De 2e 3 dagen tikken wat sneller door en voor je het weet lig je lekker bruin te knorren in het vliegtuig terug. Time flies when you're having fun!

Weet je wat eindeloos veel langer duurt? Drie weken aftellen, voordat je in die gevleugelde bus stapt. Die laatste week is als 7 dagen wachten op een crematie.

Even naar de hemel

Da's nog niets vergeleken met kiespijn als je na een stripje paracetamolletjes `s nachts in je mandje ligt te draaikolken. Wat ben je dan blij met TellSell TV en alles wat je er van die focking Mike allemaal bij krijgt.

Wanneer de klok bij de tandarts een sprintje naar voren trekt? Als de smoelensmid die verdovende naald in je gehemelte hengst. Dan weet je, dat die pijn zo over is en zoef je van gelukzaligheid naar de hemel.

Van de sollicitatiehel naar de sollicitatiehemel

Zit jij je CV en motivatiebrief in de sollicitatiehel te schrijven? Wat kruipt elke tikkende seconde dan langzaam voorbij.

Wil jij van de sollicitatiehel naar de sollicitatiehemel? Solliciteer dan alleen als je die kriebel in je buik voelt. Ennuuuhhhh als je echt lef hebt, stuur je een filmpje van jezelf mee.


Wat is het op 5 na ergste aan het maken van een CV?

Dat je afgewezen wordt. Dat je voor de kat zijn krullen zit te solliciteren! Dat je zo'n bla bla afwijzing krijgt: "gezien de samenstelling van het team delen wij u helaas mede ..."

Waarom ik jou 95% succesgarantie geef op je droombaan? Omdat je alleen solliciteert op de baan die je echt bent. Dan is het maken van een filmpje met je elevator pitch `n makkie en sla je je concurrentie met 1 filmpje in 90 secondjes compleet knock out.

Wil jij de regie over jouw loopbaan?

Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: Zin in Bodo's blog boordevol humor?
Klik op Bodo's blogs met een knipoog!
Met loopbaan- & CV-tips die niet in Google staan.
Zo pak je meteen de regie over je loopbaan!

Reacties
Categorieën