Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen
Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen?
Solliciteren
Bodo Agterhof
Solliciteren
03/05/2024
2 min
0

Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen

03/05/2024
2 min
0

Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen?

Verdien je te weinig salaris? Zo verhoog je je eigenwaarde en verdien je meer salaris. Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen? Van rood staan naar relaxed pinnen.


Beetje loopbaanbegeleiding doen?

"Tjooo kan ik hier een beetje loopbaanbegeleiding doen?" vroeg hij toen ik de deur open deed. Dion deed flink vrolijk, maar wist eigenlijk niet waar hij het zoeken moest. 

Via-via had hij van me gehoord en een bakje koffie kan geen kwaad toch? Een tweede bakje wilde er ook wel in en we maakten kennis.

Work hard, play hard!

Dion is gecoacht, coacht zelf ook en weet wat dondersgoed wat er in coachingsland allemaal te koop is. Zelf houdt hij als coach van work hard, play hard! Aaah kijk, now we're talking dude, ik ben voor! 

Hij legt me uit welke opleidingen hij allemaal heeft gevolgd, welke trainingen hij geeft en hoe hij de conditie van zijn klanten in 6 maanden drastisch verhoogt. 

Kneuterige carrièrecoaches

Er bestaan complete kuddes met sympathieke lifecoaches en goed bedoelende, kneuterige carrièrecoaches. Klein kinkje in de kabel. Hun klanten klagen daarna dat het geen reet helpt. 

Het is net als roeren in dikke erwtensoep. Eerst wil je de ingrediënten weten. Maar na een gesprek of wat wel. Weet je wat zo lullig is? Hoe meer je lult, hoe dikker de soep wordt. Brandt die soep ook nog aan, weg soep!

Geen lullige loopbaantestjes

Ik mik er nog een schepje bovenop. Tijd voor zwaar geschut. Geen lullige loopbaantestjes, want jouw talenten zitten niet ik de laptop, maar gewoon in jezelf. 

Als coach is het de kunst dat je ze helemaal door je heen voelt gaan om stevig in jou verankerd te worden.

Een familie- of loopbaanopstelling?

"Wil je een familie- of loopbaanopstelling?" vraag ik. Hij heeft ervan gehoord, maar nooit meegemaakt. Hij vraagt me wat het handigste is?  Met een familieopstelling ga je to the max. "Deal" roept ie.

Na afloop issie beduusd. "Sodeknetter hoe flik je dat?" Ik vertel er weinig over, want dan ga je met de lift van je ziel naar je harses en maal je de opstelling stuk. 

Verhoog je eigenwaarde voor meer salaris

We halen meerdere patronen uit zijn onderbewustzijn naar de oppervlakte. Zonder het daarna kapot te kletsen voelde Dion met elke vezel in zijn donder hoe hij zich tekort deed. 

Opeens schoot hij in de lach. Hij werkte 20 uur per week verspreid over 6 dagen. "Ik lijk wel gekke Henkie" riep hij, terwijl hij de koffie dwars over de tafel heen proestte. 

Solliciteren en 4 keer zoveel verdienen

Bij het solliciteren adviseerde ik hem zijn hart te volgen; dat solliciteert het lekkerste. Van tevoren oefenden we de 5 meest gestelde en de 5 grootste kudtvragen in sollicitatiegesprekken. 

Binnen de kortste keren belde hij me: "Bodo dit ga je niet geloven man, ik heb gesolliciteerd en ga 4 X zoveel verdienen!" "Ja dat verdien je gewoon man!" antwoordde ik, je bent een topper! Wil jij net als Dion lekker makkelijk solliciteren en vet meer verdienen? Klik op 

👉   Eyyy Bodo wil je me met jouw 95% succesgarantie helpen lekker makkelijk te solliciteren en vet veel te verdienen?   👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën